Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Az 54cm-es vázméret 184cm-es magassághoz milyennek számít? Nem túl nagy?
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #87650 üzenetére
Pedig csak 1x nyomtam meg
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #87650 üzenetére
Az a baj hogy nem tudom most milyen van benne... ez szuper csendes hátul, csak már szét van kopva és olvashatatlan. Eleve kérdés hogy mi a márkás. A Miles az márka? Amúgy az extrém felhasználás, azt jelenti, hogy egy nagyon meredek szakaszon, végig húzom 1-2 percen keresztül ?
(#87651) SPeti1984
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
zack
nagyúr
válasz andrisbandi #87640 üzenetére
Evo, Glider, Stratos hármasból szerintem mindegyik jó. Nekem a Stratos nagyon kényelmes. A karbontól féltem, egyrészt nem vagyok gramm mániás, másrészt párnázottság kell.
Sajnos a kényelemnek komoly ára van, mert baromi drágák.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #87653 üzenetére
Ha van egy pár jó benne most,akkor csak azonosítani kellene.Ha van rajta valami jel az a fém részen lesz,ott kell most is lennie,hisz nem az kopik.A márkás betétek ára is tükrözi minőségűeket.Nem ismerem de a Miles minőségi cuccnak tűnik.
Extrém alatt versenyt értek,ahol kis túlzással egy verseny alatt elfogy egy pár betét,és forróra izzítod a tárcsát."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Strezi
őstag
válasz Hasaggymeg #87656 üzenetére
Az extrém felhasználás pl. az is, ha a magam fajta amatőr elmegy valami nagyobb hegyre, és bénán, lassan a féket végig húzva lejön ott ~10 perc alatt, ahol a profik tizedannyi fékkel lejönnek 3-5 perc alatt
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
eddie1978
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz eddie1978 #87658 üzenetére
Augusztustól...
Egyébként szimpi. Nekem is a végállomás egy turn-by-turn navi lesz.
Vagy ha kijön valami Androidos navi, ami ismeri az erdőt is, bár ezt kétlem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tag
válasz ShiTmano #87652 üzenetére
Direktben a gyártó oldalán rendeltem meg. Azt küldték, amit kértem, rákérdeztek emailben még egyszer a címemre. Vámot kellett rá fizetnem.
Nincs tapasztalatom komoly szénszálas cuccokkal, kinézetre, kivitelezésre nem látok rajta kirívót. Nagyon könnyű. Azt hiszem a villa vállán, ahol a csapágy alsó fele felfekszik volt pár dudor a műanyagon, amit teljes lelkinyugalommal lereszeltem.
Tulajdonképpen nem kímélem, fékezek olyanokat, hogy a hátós kerék elemelkedik, padkáról leugartok vele. Egy dög nehéz acél villa volt az elődje, annál talán jobb érzés. Nem akarja egy 2kg-s tömeg kiszakítani a vállam. Úgy voltam vele, hogy tetszett, geometriát nem rontottam el vele és aszfalton használva túl nagy kockázatot sem éreztem. A kormányszárat és a kormányt is tőlük rendeltem.
Csak saját felelőségre ajánlanám, azt el kell fogadni, hogy nincs garancia vagy nehéz érvényesíteni (ali vagy ebay azért talán biztonságosabb) és hogy egy alsó kategóriás termékről van szó.Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
ShiTmano
aktív tag
válasz atok666 #87661 üzenetére
Huh, hogy történt. Estél vagy elütöttek?
(#87663) cyanide: Köszönöm, ezek fontos infók. Ha publikus, mennyibe került? Stucni, kormány is karbon? Azokkal mi a tapasztalat? Mennyibe kerültek?
[ Szerkesztve ]
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
truefx
aktív tag
Az mind rendben van amit irtal, en olyat olvastam az amazonon, meg egy review oldalon is, hogy a megtett utat "nezte be" a keszulek, es konzisztens modon 5-10%-kal tobb tavolsagot mert ugyanott, ahol a iphone, es a garminok jol mertek, es ugyanazt mutattak. 5-10% egy hosszabb etapon azert mar eleg huzos tavolsag.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz ShiTmano #87664 üzenetére
Villa: 110 USD
Kormány: 28 USD
Kormányszár: 28 USDA 166 USD-on felül, kb 20k Ft volt a vám. Járulékos költség volt a spéci külső kormánycsapágy, amivel a normál fejcsőbe be lehetett tenni, de ezt tudtam előre.
A stucni és a kormány nem olyan szép, igazából észre sem venni, hogy karbon. A stucnin a rögzítő elemnél összehúzva nem párhuzamos a rés, annyira nem zavart, hogy pontosan megmérjem. A menetekkel nem volt semmi gond. Azt hiszem 600-700g volt a postai csomag amiben jött. A rajz, amit az oldalukon megadnak pontos, ki tudtam szerkeszteni, hogy el fog-e férni a villa a fejcsőben.Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
zack
nagyúr
válasz zoli03 #87665 üzenetére
Leszedtem a Navitelt. Azon túl, hogy kiválasztom ,hogy bringával megyek, nem látok más beállítási lehetőséget erre vonatkozóan (útvonal közúton-útvonal légvonalban, földutak elkerülése ki). Angyalföldről az Erzsébet Kilátóhoz a Margit körúton akar vinni, de még véletlen sem biciklis úton. Ez egy dolog, mert eltalálok odáig, de nem tudom kiválasztani, hogy ne beton úton vigyen, és betonon visz alapértelmezettként.
Lehet félreértettél. Én nem map viewer-t és track logger-t keresek, hanem olyan progit, aminél beütöm az úticélt és felvisz (hanggal is) a hegyre oda ahova bökök, és nem beton úton.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz zoli03 #87669 üzenetére
A beépített Magyarország térképet szedtem le a programból.
Honnan lehet letölteni ezt ami működik?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Tothgera30 #87426 üzenetére
Nyíregyházáról azért idő a legközelebbi hegy is. Hogy van rá időd, hogy rendszeresen kimenj?(Ha szabad kérdeznem.) Csak hétvégén jársz? Egy debreceni kérdezi.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz truefx #87666 üzenetére
A 310-es teljesen jól mér. Hibahatáron belül egyezik a régi órámmal és az útvonaltervezőkkel is. Én nem hallottam ilyen problémáról.
Jester
-
Jester01
veterán
válasz Jester01 #87674 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy nem erre voltál kíváncsi mivel a pozíció alapján itt már a strava számolta a távolságot. De az sem tűnt fel sosem, hogy az órán más lett volna mint utóbb a stravan. Most gyorsan le is ellenőriztem az utolsó pár tekerés ami még az órán is megvan egyezik így is.
Jester
-
geotigris9
tag
válasz Apollo_21 #87574 üzenetére
csavarkihajtó & csavareltávolító
Írd már meg mi lett a végeredmény és hogyan.Kb. 3 nap kimaradt fórumról és 3 óra átolvasni most, de átrágtam magam ..
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
eddie1978
senior tag
Csak az eszköz miatt linkeltem.
Én vettem egy Garmin GPSMAP 64s készüléket térképezni. Az istenített "RAM mount" nekem nem jött be, mert terepen zörög a rázkódástól. Ráadásul egy dromedár valami. Helyette rendeltem kínából az eredeti Garmin kormány tartóból mindhárom bringára. Sokkal jobb. A Garmin AA aksival megy. Lemerül csak cserélem és lehet menni tovább. Ja és gombos.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz eddie1978 #87658 üzenetére
Hát ez tényleg egy hammerhead! ...az átkosban ekkora volt a tévénk.
(#87657) Strezi ...nekem ott lehet már elkelne egy pár cserebetét a zsebemben.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
-
atok666
őstag
válasz Napfénysüti #87681 üzenetére
Koszi, nem tudom. Felesegemtol kerdeztem, azt mondta, h defekt es le van nyuzva a bandazs - amit o lat rajta, mas serules nem latszik.
Atok
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz atok666 #87682 üzenetére
Nem adott elsőbbséget,vagy te voltál a hunyó? Sisak volt? Jobbulást innen is!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zack
nagyúr
válasz atok666 #87680 üzenetére
Jobbulást. Sajnos tempónál ezeknek a gumiknak nincs tapadása.
De talán van 1-2 módszer, amivel az esés elkerülhető. Ha van idő rá, csúszás határig fék (30-40%-60-70% elöl-hátul), egészen addig amig lehet, majd kitérő manőver. Ha nincs rá mód, először kitérés, és a fékezés csak másodlagos.
17 év motorozás megtanított fékezni, és veszély helyzeteket kezelni. Sajnos volt is belőle bőven.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
atok666
őstag
válasz Hasaggymeg #87683 üzenetére
Koszonom, rendesek vagytok! Nem adott elsobbseget, kitert az udvarbol elem az utra - de mint irtam, csak remlik, h mi tortent, nem igazan emlekszem. Sisakom volt, az nelkul nem ulok bringara. Tiszta veralafutas volt a halantekom, meg meg is megrepedt a koponyam. Sisak nelkul - ki tudja hol lennek...
Atok
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz atok666 #87685 üzenetére
Hallottad/láttad a traktort jönni? Milyen sisak volt fejeden? (ne haragudj a zaklatásért,de eseted,mint amúgy minden ilyen eset,tanulságos lehet mindannyiunk számára. )
-
6030D
Ármester
válasz truefx #87666 üzenetére
Saját összehasonlítás ugyan azon az útvonalon
Ez meg egy almás
Garminost még nem találtam, de biztos van. Az többet számít, hogy van-e sebesség jeladó, vagy csak műholdról veszi a távolságot. Ha ez ennyire számít.(#87672) zoli03: jó ez a HuMap, ezt használom beazonosításra, ha nem tudom merre vagyok az erdőben, mert mutatja az aktuális helyet is, és az összes turistautat. Az útvonal tervezőjét még sose használtam, most megnéztem... kerékpárra állítva olyan úton küldd el, ahol gyalog megálltunk az 1 km-es szakaszon 4x, mert olyan meredek. Kis kerülővel meg végig tekerhető. A városból olyan úton visz ki, ami nincs is.
(#87685) atok666: a képről úgy tűnt, mint valami kisebb bukás. De diagram szerint is 30-ról álltál meg, az nem lehetett frankó. Sajnos csak a sokktól is lehet emlékezetkiesés, nekem amikor eltört a lábam, utána nem emlékeztem, hogy alám rúgtak, vagy én léptem rosszul. Mondjuk a másik ember sem emlékezett rá. Jobbulást még egyszer. Traktoros megállt?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
atok666
őstag
válasz Hasaggymeg #87687 üzenetére
A traktoros udvaran tert vissza az emlekezetem - kb. 15 perccel az eses utan. O allitja, h nem hajtott ki elem. Szo-szo ellen, plane ugy, hogy en meg nem is vagyok biztos a dologban, ugyhogy nem is nagyon foglalkozom mar vele.
Egy kozepkategorias Specialized bukot hasznalok.Atok
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Kickass
őstag
válasz Hasaggymeg #87690 üzenetére
Szinte biztos. Durva.
-
trialboj
őstag
Tegnap kipróbáltam magam az egyik legmeredekebb dh pályán, amit nem rég fedeztem fel (tehát olyan jól még nem ismerem) és eddig csak egy nagyon basic hardtailel csorogtam le rajta.
Na most eleve sokkal bátrabb voltam mert, van rendes fékem, illetve ott a hátsó teló hogy segítsen ha rosszul érkezem, de ezt még megfejeltem azzal hogy betoltam a kedvenc számomat, gondoltam javít majd az élményen. De mint kiderült annyira koncentráltam hogy csak az első kisebb ugratóig emlékszem a számra, és onnantól képszakadás, csak az aszfalton tudtam ismét ráfigyelni.
A pálya elég szűk, és sok ugratót ki kellet kerüljek, de amit megugrottam se nagyon sikerült, egyszer tényleg a hátsó teló mentett meg, de a sebességgel végig egész magasan volt az adrenalin.
Mással is előfordul hogy technikásabb részeken nem tud másra figyelni, mert nagyon összpontosít? vagy ez azért van, mert még nem sikerült fuzionálni a bringával...A saját gondolataimra emlékszem, pl melyik kanyar jött ki jól, hol estem el majdnem, hol vettem kicsit vissza, stb, de fura hogy a zenét úgy kizárta az agyam hogy ha nem én indítottam volna el, arra sem emlékeznék hogy hallgattam valamit.
-
-
HollyBoni
veterán
Van valami ajánlott hátsó lámpa? Cateye OMNI 5-öt néztem, jónak tűnik és 4500ft-ból megvan eBay-ről.
Esetleg van valami olcsóbb no-name kínai cucc ami jobb? Vízállóság nem nagyon érdekel, meg azért nem fogom non-stop használni, csak annyi lenne a lényeg hogy minél erősebb legyen.
1500 körül már látok egész pofásnak kínéző USB-ről tölthető cuccokat, csak nem tudom valóságban milyenek. Noname kínai zseblámpám van, azzal évek óta nincs gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest