Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz CaNNa3IS #86870 üzenetére

    Van bal oldalon egy tekerenytű, azt állítgattuk, de semmi változás. A srác azt mondja újan is ilyen volt, valszeg be fogja vinni szervízbe...

    6030D: Nem tudom megfogalmazni normálisan, amikor köves, kemény kiszáradt földúton megyek, minden nagyobb kő vagy kátyú után rezonál, remeg a kerék, a teló alja és a kormányt is berázza. Ezt csinálja akkor is, ha pattogtatom az első kereket úgy, hogy a kormányt nem eresztem el, érzem, hogy 1-2 másodpercig ahányszor odavágom remeg utánna az egész. No de szerintem beletörődök ebbe, ez van... max majd ha tönkremegy a Tora és váltok egy jobb telóra reménykedek, hogy az majd nem remeg.

    Bandi18: Ja, gondoltam, hogy a Toránál gyengébben mozog, de azt hittem, hogy egy XCT szintjét hozza. Lehet, hogy hozza is, csak ezzel a példánnyal van valami gebasz. Ha Reba-ra váltasz beszámolhatsz róla ha van kedved, hogy belépő teló után milyen terepen, én kíváncsi vagyok :D . Mondjuk majd a távoli jövőben ha váltok tuti úgyis elmegyek szervízes haverhoz és kipróbálok egyet. De az nem hiszem mostanában lesz, mert a Tora elég masszívnak tűnik, nem hiszem, hogy megadja magát egyhamar.

    Laikus kérdés :D : Az olajas féket valahogy be lehet állítani, hogy finomabban tudjam adagolni? Vagy csak meg kell szoknom, hogy a régi V fék után ez iszonyúan hirtelen fog.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák