Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz Hasaggymeg #260866 üzenetére
tknof1871...elvileg koppig kellene tolni a tengelyt a papucsba
Nem tudom mit jelent a papucs. Nekem a jobb oldalon a láncterelőt egy csavar fogja a villához és ott C alakú. A C-be megy bele a tengely. De a C előbb állítja meg a tengelyt, nem engedi teljesen hátramenni.
Ez hasonló az én láncterelőmhöz, de ez nem az én képem.
Bal oldalon nincs semmi, a tengely teljesen hátra csúszhat. Látszik, itt nincs furat csavarnak, ide nem terveztek hasonló C alakú dolgot felszerelni.
Ami a féket illeti, ha nagyon közel kell állítsd ahhoz, hogy majd fogjon is és nyúlósnak érzed lehet a szál nyúlik/rendszer zömül annyira, vagyis xar a bowden/bowdenház/végzárók készlet, rosszak a vázszemek, lötyög valamelyik határoló, bowdenház fészek...
A bovden nem egyenes, kicsit görbe. A videókon mindig szép egyenes bovdent láttam. Ez lehet egy probléma. Talán a féktesteken erősebbre kellene állítani a rugót, de a legjobb természetesen az lenne ha a bovdent kicserélném. De a többi lehetőség se zárható ki.
Nemrég volt szerelőnél a kerékpár és úgy tudom kipróbálták forgalomban. Nem szóltak, hogy a féken is javítani kéne.[ Szerkesztve ]
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest