Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Ma a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire fontos a táplálkozás, és a helyes folyadékbevitel tekerés közben. Szerencsére a lehető legpozitívabb értelemben! ;)

    Ugyanis tekertem, egy egyéni rekord, 82km-es távot. Ami a Giro szakasz Tát-Visegrádi vár része volt. Oda-vissza. És most úgy írom ezeket a sorokat, hogy alig vagyok fáradt (Olyan mint ha 30km-t mentem volna csak). Ugye írtam már, hogy nekem a 100km a kitűzött cél. Nem tudom ha nem álok meg most 82-nél, lehet meglett volna. Csak kifogytam a kajából, és élénkül eléggé a szembe szél is már. Nem kockáztattam.
    Ebben a 82km-ben volt 10 perc amikor nem tekertem. Mert megettem a várnál egy protein szeletet fent. Strava: [kép]

    Annyira jó, hogy így megtapasztaltam magam (a ti tanácsaitok alapján persze), hogy ennyire fontos a kaja-pia tekerés közben! ;)
    Ui: Mindezt egy Crossway 10-zel, aminek még a telóját sem lehet lockolni. :U :(

    Mikor jöttem hazafele, és éreztem, hogy van erő. Voltak ám olyan gondolataim, hogy Marótról felmegyek még Dobogókőre is. Aztán elhessegettem, nehogy megrogyjak. :D Esztergomba meg majdnem elindultam még a Vaskapuba fel. De arról is lebeszéltem magamat. :) Egyik emelkedőt sem ismerem. Majd elmegyek egyenként mindegyikre. Aztán ha úgy alakul, lehet megyek majd egy Visegrádi várat meg a másik két emelkedőből valamelyiket.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák