Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz zolnagy #33404 üzenetére

    Igen, vettem én is ebay-en USA-ból holmit, hogy nem volt kiírva de megegyeztünk. A 25£-os gép egy idősé volt, a párja kávézott, de meghalt, és a gép csak állt pár évig a szekrényben. Nem akart még belföldre se postázni, jöjjenek és vigyék el. A licites amit buktam, az is olyan volt, de elküldte volna ha nyerek.
    Ez a mostani gép tényleg csak ideiglenes, de addig is használnám vele a pidet amíg nincs másik.
    Amúgy én olyan vagyok, hogy szeretem, ha valami minél jobban közel áll a gyári kinézethez, még akkor is, ha sokkal jobb lett mint a gyári. Akár autó, akár más készülék.
    Kávéfőzőnél már olyanon is gondolkoztam, hogy teljesen láthatalanra kellene megcsinálni a pidet. Az egész belül lenne, a számokat kivetítené maga elé a pultra, vagy maga mögé a falra/bútorra, a gombokat meg kivezetni mondjuk érintősre, amik mondjuk lehetnének a fedlap és előlap találkozásánál. Négy kis fém csík, kapacitív érzékeléssel. Igazából az a röhej, hogy meg is lehetne csinálni, még lehet hogy egyszer lesz is belőle valami. Vannak leírások a kivetítésre, de pár dolcsis kivetítős órákból is lehet kitermelni. A gombok az pita, minimál áramkör kell hozzá. Hú, lehet hogy tényleg lesz belőle valami? :)

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák