Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
100%-ban igazad van, és ha ez az én egyik postomra akart válasz lenni, akkor nem azzal volt a bajom hogy nem úgy néztek a csövesre ahogy kellett volna, hanem mert túlkapás volt sztem, sokkal normálisabban is el lehetett volna intézni. Végül nem lett semmi gáz, csak egyből "megtámadták" és ezért írtam le..
Az meg hogy kódot kérnek wc-re, sztem az annak az eredménye h a magyar ember megint pofátlanul kihasználta ezt a lehetőséget, és egy (mondhatjuk rá na) éttermet wc-nek alkalmaztak.
Gondolom az USA-ban vagy egyéb külhonban nem kell a mekiben kódot írni a wc-re, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- LED világítás a lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 30 Pro mikrofon probléma
- Energiaital topic
- Politika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest