Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Az ultrat direkt cseszik el a kisebb akkuval?
Majd jon a k80 ultra átdolgozott változata .... 15t pro, viszont annak az ára fog fájni! -
válasz
Terentius #14 üzenetére
Ne zavarjon, hogy 2 kamerás...
OK, fejtsd ki bővebben, mert 4 telefonról is beszéltem.Pontosan mire gondolsz, mi a két kamerás? Én tudom, hogy az Ultra az, de annak meg az aksija kicsi...
Elég sok dologról írtam.
Én írtam a F7 Pro-ról is az első sorokban pedig.
Engem abszolút nem zavar, de kérlek olvasd el újra, amit írtam. Tudom, hogy az Ultra két kamerás, de a Pro az nem Pro, nem előrelépés...
De megint kár volt írnom, jön valaki, aki nem érvel, nem olvassa el, amit írtam. Ez van.
Más megértette.Az Ultrának járt volna a nagy aksi, és a jó kamera kettős kombinációja. Akkor oké.
A véleményem meg nem vitatéma. Nem kell egyetérteni vele.
Olyan dologba kötöttél bele, amiről nem is írtam:
F7 Ultra lenne érdekes, de Elite mellé 5300-as aksi, amikor már a Redmi verziókban 6550-as aksit is lehetett látni... Kár, nagy kár..
Valószínűleg a féltávon érkező 15T modellek lesznek megint csak jó vételek...Ezt nem értem, mire fel reagáltál végülis...
Nem említettem kamerát ennél a modellnél.
De nyugi, megyek most OnePlus oldalra, lesz még közös témánk.
( Szerintem erre nem volt most semmi szükség viszont, béke
)
-
válasz
Peaceliker #7 üzenetére
Nálam ma már olyan 150 ezer forint körüli a lélektani határ. Poco X7 Pro-t tervezek venni.
-
Nem szoktam már túl sűrűn hozzászólni, de sajnos most ebben nem látok potenciált, az aksiméretért kár, az lehetne a vásárlási pont.
F7 Pro: A hátlapon 50 MP-es főkamera, 8 MP-es ultraszéles és 2 MP-es makró várható...
Ez ígynevetséges, amikor egy Nothing Phone 3a is többet kínál.Sajnos a Poco modellek rá vannak kényszerülve, hogy nem kínálhatnak még egy T-modellnél sem jobbat.
F7 Ultra lenne érdekes, de Elite mellé 5300-as aksi, amikor már a Redmi verziókban 6550-as aksit is lehetett látni... Kár, nagy kár..
Valószínűleg a féltávon érkező 15T modellek lesznek megint csak jó vételek...X7 Pro érdekes módon meglepően jó lett pedig.
Nekem az F6-tal is az a bajom, hogy megeszi mindenki más üzemidőben... Szóval idén lehet egy OnePlus lesz a befutó...
-
Terentius
őstag
Várós. Gshopperről vagy dhgateről jó vétel lehet
-
Hogy repül az idő, nemrég vettem a POCO F6-ot. Kb. fél éve. Leginkább az Ultra árazása érdekel mivel az még nem volt POCO név alatt, a többi meg a tavalyi árhoz hasonló valószínűleg.
-
válasz
Peaceliker #3 üzenetére
A Poco F6 Pro (12/512 GB) tavaly 245 ezer forinton nyitott, olcsóbb az F7 Pro sem lesz.
-
judas13
addikt
Nekem is a sárga a bejövős.
-
Peaceliker
addikt
Úgy sacc per durván milyen árra lehet számítani. Érik már a 10t pro cseréje
-
Peaceliker
addikt
Dupla
-
Az Ultra sárgában elég jól mutat, kíváncsi vagyok nagyon az árakra. Mindenesetre ez a széria is bűvül szépen Xiaomi módra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szingapúrban tart globális termékbemutatót a Poco márka, az F7 Pro és az F7 Ultra lesznek porondon.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Így kezdődik az inZOI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS ÚJ 7800X3D 200e / 9800X3D 235e / RTX 4070 280e / 4070 S 340e / 4070Ti S 420e / készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest