Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
lezso6 #15773 üzenetére
Bocsánat, Apropó reklám mentesség. remélem nem gond hogy itt említem meg de ahhoz képest hogy reklám mentesség be van allitva nálam, még is belefutok reklámban, mobilon is meg asztali gépen is.
Asztalin ha mentett hirdetésbol kattintok akkor ott figyel felül egy hatalmas reklám banner, valamint mobilon a hitel reklám.
Valamit nem jól állítottam be vagy hogy lehet hogy még is ott van?
Nem szemrehányás, csupán kérdezemAkartam képet beszurni, de nem megy a kép feltoltese
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz
lezso6 #15773 üzenetére
Azt pl meg lehet oldani, hogy amíg nem jelentkezek be a fórumba, addig se toljon reklámot a képembe a főoldal? Valami cookie-val pl...
Vagy még több képtárhelyet.
Vagy fórum átszínezési, skinezési lehetőséget. (bár ezt persze máshogy is meg lehet oldani, de a csillivillire mindig harap a nép) Egyéb grafikus lehetőségeket, saját vagy mások hozzászólásainak kiemelésére, értesítésekre.De igazából nem is annyira a konkrét új feature a lényeg. Inkább az, hogy újdonságok híján a prémium tagság egy idő után olyan "meh" kategória. Ok, nincs reklám vele (a fórumban, bejelentkezve), ez egy jó dolog. De ezt ugye ingyen is meg lehet oldani, tehát nincs akkora motivációs ereje. A ti érdeketek lenne valahogy még vonzóbbá tenni a prémium tagságot.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hardcore café
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest