Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Szerintem a konyhában is jó helyen van.
Én 2 naponta szoktam szűrni. Majdnem 1 évig ittam napi fél litert, de volt úgy , hogy többet. Utána már egyszerűen nem bírtam meginni.
Nálam annyi volt a mérhető hatás, hogy mivel rendszeres véradó vagyok,itt nézték a hemoglobin szintet / ez az oxigént szállítja a vérben / , és ez emelkedett meg fél év alatt olyan szintre, hogy a legegészségesebb kategóriának számított. Én mást nem tapasztaltam. Igen, a pezsgés a cukorral hozható össze, amit a gomba " eszik" .Szerintem amíg jóízű az ital, addig nyugodtan igyad. A gombát mindig jól öblítsd át.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Energiaital topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest