Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Hát akkor nagyon időszerű kezdeni...lassan itt a 4. Rész
Ráadásul jövő héten jön a Dead Space Remake is...mármint Nekem..kell 1 hónap szabi úgy érzem!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Fitzgerald #7 üzenetére
Mindenképpen pótolnom kell a 2.3. Remake végigjátszását..
Igen a Ray-Tracing-re gondolok, azért ezekben a sötét tónusú játékokban szerintem kell...és dicsérem a Capcom-ot..hogy hozzák a 4K 60fps Ray-Tracing-et...RE Engine egész jól sikerült..
Nagyon várom az új részt...szerintem elsöprő sikere lesz!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön pont most végeztem a Resident Evil 3mal.
Nagyon akciósan jöhet majd a negyedik rész is.. -
Fitzgerald
veterán
Resi 2-nél olyan 6-7 óra az A run karakterenként, 4-4.5 óra a B run. Szóval összesen 23-25 óra 4 végigjátszás.
A Resi 3 meg 6-7 óra 1x, és ennyi.
Nextgen update alatt gondolom a ray tracingre gondolsz. Nem nagy szám ezekben a játékokban, amikor kijött tavaly, végignyomtam még egyszer a Resi 2-t mindkét karakterrel ennek apropóján...[ Szerkesztve ]
-
Montanaxy
aktív tag
Király lesz, csak az eső csillogásával kezdjenek valamit, mert alig látni tőle. Kb mint a gta definitive trilogynál.
-
Peat76
őstag
Pont a napokban gondoltam én is a Resi2 Remake-nek a végére kellene már jutni, mivel 2x abbamaradt..plusz ott a 3 is...erre nyakunkon a 4. Így hogy a Nextgen update-et is megkapták odacsaphat rendesen...
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
Imádtam a Village-et,2x nyomtam végig...ez is bejövős..
Jó lesz ez..nagyooooonn isSony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
30z.Samu
félisten
Nagyjából úgy néz ki, mint a Village szerintem.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest