Hirdetés
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Nem akarok semmiféle tudatmódosító bogyót, épp ezért a pszichiáter kizárva részemről, csak pszichológushoz mennék.
tDr1v3r: köszi a választ! A megnyílással/beszéddel úgy érzem nem volna gondom, viszont a javasolt tanácsokat nem biztos, hogy minden esetben követni tudnám. Nagyon rendbe szeretnék tenni a fejemben 1-2 dolgot, és remélhetőleg ez pozitív hatással lenne rám is és valaki másra is. De ha azt tanácsolná, hogy tegyem túl magam a dolgokon ahelyett, hogy megpróbáljam rendbehozni, akkor kérdéses mennyire tudnék ebben partner lenni. Persze, ha ez lenne az egyedüli megoldás/vélemény részéről, akkor megpróbálnék hallgatni rá. Ez az egy fenntartásom van az egésszel kapcsolatban. Amúgy mindenképp menni fogok, és teszek majd egy próbát, ezt magamnak és másnak is megígértem már, úgy érzem jót tenne.
Xero: neked is köszi a választ! Valahogy a dilibogyós megoldásokat mindig erős fenntartásokkal kezelem. Én ezt mindig csak tüneti kezelésnek tartottam, és nem rendes megoldásnak. Nem volnék hajlandó semmi ilyet bevenni. (Persze a pánikroham teljesen más szituáció, mint amiben én vagyok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Használt laptopok piaci ár alatt
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest