Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristee
tag
válasz
DanielK #25072 üzenetére
Hát én leszarom, hogy mit akarnak így hívni. Semmi köze sem a fesönhöz sem a stríthez, ez Magyarország fővárosának egy utcája...
Esetleg ha egy üzletházat neveznének így akkor még érteném, de itt baromira nincs semmi a tulajdonukban amit elnevezgetnek!
Engem kifejezetten zavar és nem igaz, hogy ez él a köztudatban, 10-ből 9 nem is hallott róla, mert ilyet csak a sznob divatmagazinokban és handrás blogjában találhatunk, sehol senki nem emlegeti így ezt a közterületet és szerintem nem is fogja soha, főleg mivel csak olyan boltok vannak ott, talán az apple kivételéve (!), amibe soha nem teszi be a lábát az átlag ember, kinek kell ide ZIGNA meg hasonló bolt, ahol 160.000Ft ha köszönnek, egy pár zokni meg 3 havi átlagkereset?
Vicces, hogy van egy olyan terület, ahol az apple a legtömegebb cuccokat gyártó cég, még viccesebb, hogy ez kishazánkban található.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest