Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristee
tag
válasz
manchester85 #24024 üzenetére
Hagyhatjuk a kabátot, csak mint ötlet mondtam. Nekem egyébként mindegy, mert 99%-ban van nálam táska és az estek 90%-ban autóval járok, tehát csak ledobom az anyós ülésre vagy beteszem a tartóba és már használhatom is mondjuk navinak a tabletet vagy a szifont
Nekem alapvetően arra lenne jó, hogy este olvassak/filmet nézzek/tanuljak rajta, egyetemen az előadás jegyzete nyitva legyen rajta és ne kelljen kinyomtatni (Ezekre meg ugye nem kell kézben tartani), munkára szerintem a nagyobb is használhatatlan és a munkahelyemen úgyis van gép. Vártam az iPad mini-t, de a hw miatt biztosan nem fogok olyanra váltani, pedig nagyon nem jön be, hogy a "nagytesó" kijelző körül körbe akkora fölösleges hely van.
A lényeg az, hogy ha neked nem mindig van táskád és a telót sem szívesen tartod a kezedben 10 percnél tovább, akkor ne vegyél iPad-et mert nem neked találták ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest