Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Ezt megértem, csak pont az tetszett eddig, hogy nem olyan volt az Apple, mint a többi cég, hogy kidob egy csúcsterméket, amit agyonreklámoz, aztán 2 hónap múlva kettő mégújabb, mégjobb készüléket.
Nekem, mint felhasználó, inkább csináljon évente tökéletes cuccot, mint hogy egy hónap után rájöjjön arra a cég, hogy valamit kihagyott a cuccból, és kiad egy mégújjabbat..
Eddig ha megvettem valamit, akkor tuti volt, hogy egy évig nem lesz újabb belőle, és támaogatva is lesz a következő 2 ciklusig. Úgy meg nem szívesen vásárolok, ha nem tudom, hogy egy év alatt hány újabb verzió fog kijönni, és vajon az enyém meddig lesz supportálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest