Új hozzászólás Aktív témák

  • CrAzY88

    aktív tag

    válasz madgie #183986 üzenetére

    Nem akartam kötözködni… ;]

    Amíg nem tudom atombiztosan fogni egy kézzel, addig nekem kétkezes marad egy telefon. Persze hogy lehet egy kézzel írni nagy telefonon is, de közel sem akkora biztonsággal, mivel nem tudja az ember rendesen átfogni. De mindegy, inkább magamnak írom ezt, mivel majd mindjárt jön megint valaki hogy rosszul fogom/nézem/írok, mer’ neki márpedig überfrankó.
    Csak hát legjobb tudomásom szerint Mini felhasználót kérdezett a kolléga (személy szerint pont engem ;] ), így aztán nem értem hogy kavarodtunk mi ebbe bele most.
    Nehéz elfogadni hogy ő volt sikertelen a Mini vásárlásával, ezért más megelégedése egyszerűen abszurd, és nem igaz! Meg amúgy is hülyeség!!NÉGY! :W

    Szóval, akinek jó a szeme, nincs lapát keze, szereti a kicsi telefonokat, illetve nem azon próbálja leélni az életét, nem annak az aksijáról akarja bebikázni a MAERKS egyik konténerszállító hajóját, annak ajánlom hogy próbálja ki!
    A többi embereknek pedig NEM ajánlom!

    madgie: nem neked szántam, csak mivel neked válaszoltam, és közbe öntötte el az agyamat a kaka, úgy tűnik hogy neked válaszoltam, pedig nem. ;)

    Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch S6 LTE, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8

Új hozzászólás Aktív témák