Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi mindenkinek a feedbacket! Nem gondoltam volna, hogy pozitív lesz. Kellemetlenül érzem magam "szereplés" közben, de gondolom ez szokható dolog.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszkösz!
Pl. ami feltűnt így utólag, hogy szar a világítás a főkameránál, plusz túl kevésszer nézek a kamerába. Meg lehetett volna pár külön leforgatott B-roll is, hogy kevésbé legyen unalmas.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #183912 üzenetére
Meg esetleg autofocust kapcsold ki a kamerán, szűkebb rekeszt használj, hogy nagyobb legyen a mélységélesség. (ehhez persze kell bőven fény)
Amikor a kamerának mutogatod a cuccost, akkor a kijelzőjét fordítsd magad felé hogy lásd tutira éles-e a kép. (0:40 előtt sokszor életlen volt)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
madgie
titán
Most mit ugráltok ezen, Magyarósi videóiban az esetek 75%-ban teljesen máshol van a fókusz
-
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy volt egy random Nespresso-s agymenésem múltkor [link]
Hanggal érdemes nézni, zenére van vágva.
-
-
Gsx-rr
veterán
Lebuktam!
Helló!
Hadd mutatkozzam be. Hivatásos programozó vagyok, aki a szabadidejében hackelésekre specializálódik.
Ezúttal sajnos te váltál a következő áldozatommá, mivel feltörtem az operációs rendszeredet és a készülékedet.Már hónapok óta figyelemmel kísérlek.
Egyszerűbben fogalmazva, megfertőztem a gépedet egy vírussal, miközben te éppen a kedvenc felnőtt tartalmú weboldaladat böngészted. -
madgie
titán
Még csak most próbáltam ki élőben a 12 Minit... hát, nem kellett volna Zseniális a mérete, fogása.
-
TechN7ne
nagyúr
Ha ezt a könyvet elolvassátok ,minden világosabb lesz a jelenlegi helyzet tekintetében.
Ajánlom ,ha van egy kis időtök:
COVID-19: Separating Fact from Fiction -
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
Na, második adag moderna bent, minden ok, bár az elsőnél is 24 óra után indult a “bugi”.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akinek van AirTage próbálja ki milyen jól rácuppan a telefon hátuljára kör alakban.
⭐ Stella
-
ittakary
nagyúr
válasz radi8tor #183949 üzenetére
szöveges leírásnál ezerszer többet mond egy linkelt videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest