Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
Próbálta közületek valaki az Yosemite-ot 4gb rammal?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #80003 üzenetére
Mavericks gond nélkül ment vele, sőt, sokkal jobban, mint a ML, szóval a Yosemite-nek se lesz vele baja szerintem, a szupergyors SSD sokat segít a gyors swap miatt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
Ingye van a 1password!
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
Ezt nem hiszem el, most jött meg a 6. cserenyomtatóm, erre ezt sikerült ripityára tört scannerrel kihozni K*rvára elegem van már mind a HP-ból, mind a DPD-ből Sokra megyek vele,h állandóan újraindul a garim, hogyha 3-4 havonta elromlik a készülék...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani viszonylag olcsó szállást/panziót/apartmant/akármit Pesten vagy Pest környékén? Szombat estére kéne.
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #80019 üzenetére
Ezt kétféleképpen lehet megközelíteni, ha nézzük az árát, és ha nem.
Ha anyagiaktól mentesen nézzük, akkor azt mondom: jól néz ki nagyon a nagy kijelző, dizájnra nincs panaszom. Nem forradalmi (Verge reviewban is ezt hiányolja a csávó, hogy ez csak egy nagy iPhone, és nem sokkal több). Én a Plus-t választanám, mert mostanában nagyon beleestem ezekbe a batár telefonokba. Imádom a nagy kijelzőket (26"-os monitorom volt már, most 1 hónapja vettem egy 50"os TV-t) szóval valahogy ez az 5,5" nekem eléggé begyere Ficsörök is jók. 240FPS nekem nagyon bejön, az iPhone retina kijelzők mindig is bajnokok voltak, imádtam a minőségét. Tárhelynek 64GB nekem kellene (igazából 32, de ugye azt kilőtték).
Viszont, ha nézzük a pénzt (magyarul reálisan nézve), akkor az árcímkét nézve, főleg a magyar árakra gondolok, a "miafasz" érzés van bennem. _Negyedmisit_, még mindig - i5 megjelenésekor mondtam ezt először - nem fogok telefonra költeni, mert egyszerűen ez nem az én árkategóriám... TMobilos hűséges dolog természetesen opció lenne, de mivel flottás vagyok, és pisi-pénzért beszélek, ezt biztos nem adnám fel. Az meg a másik, hogy le lennék kötelezve legalább két évre egy telefon mellett. Márpedig az iPhone pont az a telefon volt az életemben, amit meguntam, mint BLACK kolléga az 5S-t. Jó-jó cucc, de uncsiiii..
Az a telefon amire pályázok 2,5x kevesebbe kerül, és ~ ugyanannyit tud. OnePlus One Most ez van tervbe véve. Remélem még idén, de az is lehet csak '15 Q1ben, de meg lesz vásárolva! kb 3 éve nem volt INSTANT GET érzésem telefonért, de most nagyon az van Elképesztő, hogy 100k körül kézhez lehet kapni
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #80021 üzenetére
Az a baj,h egyszer már cserélték új készülékre a 3. után, pedig választhattam volna pénzvisszafizetést is, de gondoltam a készülék tudását imádom, akkor hátha mostmár jó lesz, hát nem
Epson tud AirPrintet? Illetve tudnál olyan színes tintásat ajánlani, ami tud scannelni, fénymásolni és 2 oldalasban nyomtatni is? Az L355-öt találtam, de az 60k, tehát több, mint 2x annyi, mint a HP-m volt, annyit azért nem ér a dolog, mivel havonta max 10 oldalt nyomtatok, de van,h annyit se.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz madgie #80027 üzenetére
Tényleg érdekel, hogy miért tetszik, vagy csak költői kérdés?
(#80029) tDr1v3r: No offense, de:
iphone kijelző sárgulás - Nagyjából 142 000 találat
iphone display yellow spot - Nagyjából 1 050 000 találat
Odatartsam még jobban a tükröt, vagy már látod magad benne? Kb minden telefonnál előfordul. Túl kevés idő telik el a gyártás és a kézhezvétel között, nincs elég ideje megszáradni a ragasztónak. Főleg az olyan telefonoknál mint ez a kettő: iszonyatosan népszerűek, gyakorlatilag annyit adnak el, mint amennyit legyártanak. Nincs raktáron gyakorlatilag, így nincs ideje egyszerűen száradni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #80028 üzenetére
Sajnos nem tudom elfelejteni, mert a HP velük dolgozik a visszárú szolgáltatás keretében, így nem tudom mással intézni a dolgot
De valóban katasztrófa amúgy, egyáltalán nem rugalmasak, most is még a futár volt kiakadva,h mi az,h reggel 8 és 11:30 között nem vagyok itthon Majd meghozta törötten az árútPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz madgie #80033 üzenetére
Specifikációkat elkezdhetném sorolni, de egyszerubb ha megnézed te magad. ELképesztő hogy ennyi pénzért milyen jó cuccot adnak: csak a kulcsszavak 3GB RAM (sosem elég), FullHD, 5,5", 64GB, LTE, 13MPix, 4k@30fps, 1080p@60fps, 1080p@30fps, 720p@120fps, erős CPU, GPU
Kollégámnak van, néha elkérem tőle kicsit nyálat csorgatni. Mondom, nálam ez totál rózsaszin köd
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz b4zsi- #80038 üzenetére
én lemaradtam kettővel, de nekem így is jó. marha leszek ennyit kidobni telefonra, jó ég. a T-s árképzésből is az 5s-nél lett elegem, tehát most először az lesz, hogy kb. fél éven belül eladom a jó kis 4s-t, és veszek egy 5s-t innen az apróról. sacc/kb. 60-80 ezret fizetek majd a cseréért, ha jól tippelek. azt se bánom, ha kicsit használt, de inkább újabb érdekel majd. ez van.
-
Ragnar95
félisten
válasz Malachi #80042 üzenetére
Én már a 4S-ért is sokallottam a 170k-t, aztán az 5-ért is, de rájöttem, hogy sajna nehéz ennél olcsóbban megúszni az iPhone-t, főleg, mivel nekem a 16GB nem elég.
Jelenleg a 64gb-os 6 183k-s USA ára még talán beleférne, bár nem szívesen adnék ki ennyit telefonért, de a nagyobb kijelzőt már jó ideje várom, az 5S-re váltás meg gyakorlatilag semmilyen pluszt nem adna, egyedül a touch ID lenne jó.
Ráadásul DSLR-re is kéne pénz, mert kint tuti hogy sokat fogok fotózni, de a 2 együtt nem fér bele semmiképp, úgyhogy dönteni kell,h teló vagy fényképező.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
Ez is kvajó. Mára ennyi.
-
Cyberpunk
félisten
Ennyi! Ne vegyetej szifont, mert egy 50k-s kínai is körberöhögi.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest