Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
GALARDO
addikt
Na hivatalosan is, retina display lett! És a négy mag is ott van.
8006: Szifonon írták: 2048 * 1536 pixel felbontás, a monitorodon is kevesebb van!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #8005 üzenetére
Elég komoly
Amúgy gyorsan kéne erre a válasz,ha tud vki segíteni:
Amúgy tehetséges iStyle-osok aktiválták apám csere iphone-ját, valahogy vissza lehet rakni az iCloud backupot restore nélkül, mert most nincsenek meg a névjegyek rajta?Közben letöltötte magától gmailről, szóval problem solved
A5x 4 magos proci[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
5mp kamera, 1080p videó
ez meg minek.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Folyamatosan csekkolom a szofverfrissítést
-
-
GALARDO
addikt
Most elgondolkoztam, hogy veszek, egy iPad 3-at i5 helyett. Szerintetek?
Más: Jön, az Infinity Blade: Dungeons!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #8028 üzenetére
Majd meglátjuk akkor, mit hoz a jövő
vadászcsiga: én még anno megnyertem iphoneclub nyereményjátékon az IF2-t, grafikája eléggé odab@szott+a játékmenet is jó volt nagyon, csak 6.szorra nem volt kedvem újrakezdeni, úgyhogy az utolsó küldit nem csináltam megPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Ez az iPhoto jónak tűnik
-
Ragnar95
félisten
Amúgy miért tart ilyenkor ennyi ideig berakni az iPad3-mat az AppStore-ba?
Vagy direkt nem fog működni a keynote végéig?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mr. Teddy
őstag
Kb kötelező ráncfelvarrás az az iPad 3, a mostani technikai megoldásokkal, meg az elvárt dolgokkal.
-
-
sp@rtan
senior tag
iPad 2 16 GB marad 400USD-ért.
-
xlife11
senior tag
Hát nem volt az igazi a keynote, plusz az iPad3 sem mutatott olyat amit nem kellett volna belrakni...Lehet veszek egy iPad 1-et olcsón.
-
Solar_Wind
senior tag
de úgy tűnik, nem iPad 3 lesz a neve. Szakítanak a számozással? Szerintem ideje. Szóval iPhone 5 sem lesz, csak new iPhone.
Az iPad2 szerintem is jó deal.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Tim Cook: "Még csak most kezdtük el."
-
Ragnar95
félisten
válasz xlife11 #8037 üzenetére
Sztem azért elég komoly az a kijelző
Amúgy nem kevés az iPad1-be az a 256mega ram? Mert iTouchba JB-el nagyon kevés sajna400$-ért amúgy elég jó áron van az iPad2
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Ocarina #8047 üzenetére
Csak nem fogják tényleg így hívni
xlife11: mert mégis mit vártál? ennél többet nemtudom, mit nyújthatna az iPad3...Amúgy tabletben elég nehéz dizájn alkotni, mivel ez tényleg csak kijelző+keret...
vadászcsiga: az a +40$ az pont semmi az itthoni 140k-hoz képest...
icecave: asszem ez elég szépen le fogja nyomni a használtpiaci árakat is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest