Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #7200 üzenetére
De.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #7200 üzenetére
Ja igen, kell hozzá.
-
vadászcsiga
félisten
Nem arról volt cikk az iphoneclubbon hogy nem kell hozza jb? Vagy rosszul láttam? Mela Kehes keress rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7203 üzenetére
A magyarításhoz nemkell JB,csak ahhoz, hogy az iPC repobol szedje le az ember a magyarítást és így neki ne kelljen a fájlokat felülírnia, csak telepíteni a magyarítást, mint egy progit.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #7205 üzenetére
Még most próbálom.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Ja persze, majd elsőre sikerül. DiskAid feltelepítve, telefon rádugva és az Apps fül alatt csak 8 program van. Nincs közte a GTA. Mi legyen? A Trial verzió csak ennyit enged?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Mela Kehes #7207 üzenetére
Megvan, vissza az egész.
-
mondomén
őstag
Orultem, hogy milyen jol jartam ezzel az olcso gta-val, erre freemyapps levitte 390-re.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Ragnar95 #7211 üzenetére
Szintén. Bár ez volt az első amit megvettem, így könnyen összejött a pontokból.
De nem gond, majd legközelebb mást visznek le ennyire, ami legalább annyira jó mint a GTA.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #7210 üzenetére
Nem hiszem, illetve en nem tudom. Viszont twitterre irkalnak, ezt is ott lattam eloszor...
@vadaszcsiga
Ennyiert siman jo. Meg igy ingyen is olcsobb lett.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7213 üzenetére
Nekem nagyon bejött, bár a célzás nem a legjobb, belerakhattak volna giroszkóposat is
IB2 is király volt, csak sajna 5-ször kezdtem újra, mert mindig elveszteka mentéseim, ráadásul utoljára az utolsó küldinél, így nem kezdtem mégegyszer újra elölrőlPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Nabasszus, az előbb rákönyököltem az iPhone-ra, a kijelzőre, de a telefon még mindig tart!
Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lett volna, ha nem egy puha ágyon lett volna a telefon,hanem valami kemény van alatta -
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7217 üzenetére
De nekem nem volt restore...
Csak frissíteni akartam az appot,de nem volt elég hely és elvesztek a mentések...
De eleinte nem kötöttem össze a 2 eseményt, csak a kb 4.eset utánPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #7218 üzenetére
Ja értem az viszont pech.
Tök jó az appstore featured fülén is megy a számláló ami az apple weboldalán is csak le van maradva egy misivel
Ja hát nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7219 üzenetére
Nemrossz, 24milliárd 412 millió vs 24milliárd 382 millió
Amúgy ha valakinek szüksége van DataCounter magyarításra, szóljon, mert kérésre elkészítettem, bár elvben nemsokára az iPC cydia repojában is fent lesz.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
nekem határozottan praktikusnak tűnik, bár nincs macem itthon, de win alól jó lenne mp3-akat dobálni a telefonra iTunes nélkül...a többi fileról nem is beszélve.
-
Malachi
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz Malachi #7226 üzenetére
Ha már távirányítós modell, akkor HPI Savage XS Flux
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz Ragnar95 #7228 üzenetére
Elektromos A HPI Racing egyébként elektromos és nitrós kocsikban van otthon nagyon
Egy kis top speed teszt (3:30-tól kezdődik a lényeg), 55mph
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Ragnar95
félisten
Elég durva Főleg, hogy elektromosan ennyivel megy
Mennyit kóstál egy olyan, ami az előző vidiben van?
Eddig egyszer próbáltam benzineset olyan fél órára, hát elég komoly voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #7233 üzenetére
Inkább 4S, mint 89km/h-val menő távirányítós autó
-
Malachi
addikt
azt olvastam a 9to5mac-en, hogy azt pletykálják a telefonnal végleg átállnak az őszi frissítésre, szóval október-november táján lenne a bemutató. az indok, hogy a karácsonyhoz közeli bejelentés és megjelenés nagyon megdobja a negyedik negyedéves forgalmat. még nem biztos, pletyka csak, de van benne logika. remélem hamar kiderül, hogyan tervezik. én meg elkezdek gyűjteni a megjelenésre...
-
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #7239 üzenetére
mondjuk ezzel vitatkoznék, mert az első 4 iPhone-t mindig nyár közepén hozták ki. az iPadok ideje meg úgy tűnik a tavasz eleje/közepe.
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #7241 üzenetére
és? eddig 4 nyár, 1 október, ebből azért nem lehet azt mondani, hogy nem tartanak pontos dátumokat. igazából persze tökmindegy, csak a logikádat nem értem.
-
zack
nagyúr
Sansa Clip Plus + IE8 + FLAC...
Egyik telefonhoz se hasonlítható. Még az iPhone 4 is kis túlzással ehhez képest vékony, dinamikátlan, és élettelen hangzást ad ki magából. Kellemes meglepetés. Érezhetően jobban meghajtja az IE8-at, mint bármelyik telefon. Itt a mély az igazán mély, öblös, és súlya van. Úgy hallom hogy "él" a zene, jóval nagyobb térrel, mint bármelyik telefonnál.
iPhone 4 talán LOD + FiiO E11 tudott részletesebben szólni de egyelőre úgy érzem csak középtartományban. Bár az E11+LOD sokat javított az i4 egyébként is jó hangzásán, de a dinamika a Clip+ képest így is karcsú volt. Ráadásul ezért a minőségért bőröndöt kell cipelni a telefonhoz, mert nehézkes a kezelése, vastag, nehéz, sok a kábel, és korlátozottan használható ilyenkor telefonnak.
Egész éjjel hallgattam a Clip Plus-t. Nevezhetném "melegebb" hangzásnak i4-hez képest, ami részben igaz is lehet, de ahogy hallom itt azért még komoly technikai hátrányban vannak a telefonok, még ha az i4-ről is van szó elsősorban.Ettől függetlenül, ez nem csorbít az i4 érdemein, mert jobban muzsikáló telefont még nem hallottam. De egy komolyabb füleshez ez a szint már kevés lehet, ami persze elsősorban akkor érzékelhető ha külön erre a célra gyártott eszközt vásárolunk.
Sajnos én is ebbe a hibába estem, hogy arra törekedtem, hogy 1 eszköz tudjon mindent, de most kell rájönnöm arra, hogy ez sosem lesz igazán jó megoldás.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
whitezo88
nagyúr
azért elég "baráti" 70k egy agybadugós fülesért ennyiért nem inkább egy fejes, ami beborítja a füled? (jójó utcára vicces, oda ÉN nem vennék ennyiért. szigorúan szubjektív vélemény)
én egy 6k-s sony fülest használok, nekem az is tökéletesen hangzik mp3-mal, tisztán. (192-es bitrátával persze ) -
vadászcsiga
félisten
Ha jól emlékszem i4-en a gyári zene appal meg az Equ-val hallgattál zenét. Lehet hogy érdemes lenne (lett volna) nehány másikkal is kipróbálni, SÖvel a szakmaiban találtunk néhány másik igeretesebbet, én nem tudok véleményt mondani róluk mivel nincs megfelelő fulesem de neki ahogy te is tudod IE8-a van és lehet hogy ezek az appok felvennék a versenyt a Sansával. Csak találgatok, SÖ tudna erről többet mondani.
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7247 üzenetére
Nekem is az osszes jo zenelejatszo progi a telon volt. Nem ezen mulik. A progik nagy resze az alap lejatszora epult. Ami maskepp szolt az a FLAC player volt, de az meg mas miatt volt hasznalhatatlan. Nem elvaras egy telefontol hogy mp3 lejatszo minosegben szoljon. Persze meg tudnak oldani, csak nem akarjak.
whitezo88:
Azert nagyon maskepp szol mint egy 5-6k fules. En meg a fejest nem hasznalnam ki. Ami van jatekra 7.1 fejes, meg dvd-hez sima sztereo, az bosegesen eleg.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Solar_Wind
senior tag
Ha "on-the-road" zenét hallgat valaki, annak füles kell. Hozzáteszem, amit egy fejhallgató (egy jobb) nyújt az fényévekre van minden fülhallgatótól. Én pl. nem hallgatok zenét, ha úton vagyok, mert vagy az autóban, vagy otthon, vagy az irodában tartózkodom. Otthon sztereó rendszer, autóban sima CD-lejátszó, irodára meg van egy fülesem, de gyakorlatilag sose használom. Otthonra mondjuk jó lenne egy fejhallgató, de ahhoz komoly beruházások kellenének
-
SÖ
addikt
Az a baj, hogy a telefonok dinamikája egy mosott sz@r. Jobs aki mindenre oda figyelt itt hibázott, pedig a magánéletben Ö is egy hifibuzi volt. Analog párti (Jobs könyv). Kompromisszumott kötöttek. Többre tartották a 40órás játékidőt, mint a hangmínőséget. Tehét ahhoz hogy legyen dinamika, ahhoz kell erő a membrán nagykitérésű rángatásához. Ehhez nagyobb áramra van szükség. Lehet valaminek 110bB hangnyomása 1kHz-en, majd ha ugya ez alacsony frekvencián is igaz lesz akkor... Nem véletlen, hogy a HifiMan az egyik legjobb hangú lejétszó, analóg diszkrét erősítőjének köszönhetően. Cserébe alig pár órát megy. Telefonokba az alacsony fogyasztású dig. erősítők úgy szólnak ahogy, de szerintem is az iPhone - kiváló paraméterei ellenére - vékonyan szól. Pl. Macbook kimenetre kötve az ie8-at megjön a dinamika - ütős mélyek, kontúros magasak - mert ott folyik az áram, van megfelelő táp. Filmzenéken (24/96 csatornánként) valóban igaz amit a hangmérnökök állítottak az ie8-ról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest