Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz Ragnar95 #72005 üzenetére
Háh, akkor +1 a droidnak. Hátécén letöröltem, majd újra felraktam, és onnan folytatta ahonnan abbahagytam. De szerintem ez ájóeszen is így van, egy csomó pénzt el lehet benne költeni. Felháborító lenne, ha csak úgy eltűnne.
Pokémon: Zenéid
gyuromoj: Kiváló döntés!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #72010 üzenetére
Az a GameCenter, iCloudot nem kérdezi meg szerintem. De lehet,h maga a játék a saját szerverein eltárolja ettől még az adatokat, nem tudom, nem játszottam vele még sosem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Secret
Érdekel még az ipad? -
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #72013 üzenetére
Hát nem tudom, gondolkodok ipad téren, hogy kellene egy... de fogalmam nincs mit tud egy ipad 1 asszem 1, ugye?
Amit nyomkodtam eddig az a tavalyi iPad mini volt.. az tetszett.
-
vans?
őstag
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #72016 üzenetére
De igazából gondolkodtam azon is, hogy majd az iPhone 6 mellé ami jön következő iPad, azt veszem meg megjelenéskor... de a f@szom tudja mi lesz. Sok mindenre kell most a pénz.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #72020 üzenetére
Anno a kettesre váltottam a sebesség miatt, de a súlyán kívül nem volt szimpatikus maga a készülék. Most négyes van, de az is ugyanolyan ronda
Az eredeti iPad olyan volt, mint egy gyönyörű kis szobor, egy monolit.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Blaise: mikor utoljára vettem Djarum-ot, még 1800 vmennyi volt asszem.
Alkalomhoz illően vettem megint egy dobozt, most már 2290 volt. -
törölt tag
"Itt van Süti a Garage-ból, többé nem flashelsz Ózon!" MB MB!
-
Cyberpunk
félisten
-
HaZse
őstag
Aktiválás nélkül meg lehet valahogya állapítani, hogy az iphone 5 milyen szolgáltatós?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
whitezo88
nagyúr
csak most fedeztem fel magamnak a Spotifyt hát ez q jó egy dolog! havi 5 dolcsiért csak gondolok egyet és máris hallgathatom a bármilyen zenét jogtisztán, és elég sok magyar is van benne. gondolom lementeni nem lehet, csak stream.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #72048 üzenetére
Ízlések és pofonok
Számomra sokkal kényelmesebb az iTunes és az se egy utolsó szempont, hogy minek fizessek azért, amit legálisan ingyen is megkaphatok. Tárolni nekem ígyis-úgyis kell őket, mert azért annyira nem sok az 1GB mobilnet,h abból hallgassak zenét is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest