Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #71650 üzenetére
Te egy nagyon gonosz csiga vagy....
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
ittakary
nagyúr
"ne ugass" a warezhuszárnak mert még a végén sírva fakad...
akkora paraszt, hogy a századik felszólítás után sem tudja ezt tiszteletben tartani, hogy ez a Fórum nem az illegális szoftverek terjesztésére szolgál, és csak azért is itt kér cracket... menjen át Szifon, MIK vagy iphoneclub oldalára, ott aztán cserélgethetik a crackeket
-
b4zsi-
őstag
válasz -secret- #71655 üzenetére
Nem is akartam én senkit szenté avatni...
Tudom többen figyelnek a mozgásra, táplálkozásra.
Nekem most a sport mellett még segített/segít ez a honlap Kalória Bázis egyszerűen kiszámolod mennyit szeretnél fogyni és csak be kell írnod a fogyasztott ételeket. Elején furcsa volt, másfél hónap után már rutinszerű az ételek beírása.Semmi extrával mindent eszek csak így jobban tudja az ember figyelni a mennyiségeket. Kb 13 kg felesleg volt rajtam ebből lement már 6-7.
Hátha másnak is hasznos gondoltam megosztom Veletek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ittakary #71652 üzenetére
De milyen warezhuszar es milyen 100. felszolitas? Sosem warezoltam.
Komolyan, ez az amit nem ertek. Keversz.Xero: en ertem amit mondassz. de ha a forum fele alszent, es nem olyan szinten h iapcracker.. akik a legjobban magyaraznak a fele appokat warezol. most nem feltetlen innen.
nyilvan bullshit volt itt rakerdeznem..[ Szerkesztve ]
-
legenda
ömbörök, mi folyik itt gyöngyösön?!?!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vadászcsiga
félisten
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #71662 üzenetére
ez ellentét?
láttad volna vladiék miket műveltek anno ph-s offtopikokban... csak neki ugye több van/volt megengedve. -
Zjunior
veterán
válasz vadászcsiga #71662 üzenetére
Inkább zárják be.
Levoltam oltva h androidos menuket neztunk hetekig egy iphone off topikban, meg most kepeket nezegetunk.
Legyen ittakary topik és majd ő (k)ittakary-t !
Az iphone szakmaiba meg ha hírt, pletykat linkel az ember akkor ide kuldenek a homokozoba.
Vicc kategória.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ittakary
nagyúr
válasz Zjunior #71665 üzenetére
máig nem fogod fel hogy az OFF topik mire való így nincs miről tárgyalni
Próbáltuk már 3-4en elmagyarázni, de te továbbra is ezt hajtogatod, hogy miért beszélünk itt minden másról miközben ez egy IPHONE OFF topik... ezt kellene feldolgoznod, utána vitatkozhatunk tovább
Pletykát linkelni nyilván lehet, csak a nevetséges huszadrangú kamuhíreit tényleg nem a szakmaiban kellene terjeszteni, mert még a végén valami kevésbé hozzáértő elhiszi, hogy jön a kávéfőző, meg a hologramos billentyű a következő iPhone-ba...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz ittakary #71668 üzenetére
Off topik.
Előtte oda van írva:
iPHONE-t HASZNÁLÓK.
Szóval aki androidos az kéretik a másikba menni.
IQ bajnok vagy tudjuk...
Magyarázd még el mert nem értem ...
Milyen kávéfőző?
Kérlek taníts.
Iskolát nem akarsz nyitni itt a Ph-n?
Nagyon okos ember lehetsz...[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Cyberpunk #71674 üzenetére
Ez a topik témája.De nem beszéltek, mert nrm érdekes, mindenki váltott, vagy leszarja.
Ha most visszakeresnénk ebbe a topikban iphone téma kb 3 hónapja nem volt
Attól még közösülhettek.Amúgy meg h pletykát linkelni, ez a lényeg a találgatások.
Inkább azt linkelgetek, mint faszom gifeket, ha nem haragszol rendőrfőnök😩![ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Zjunior #71676 üzenetére
Elhiheted, hogy nagy ívben teszek rá ki mit linkel ide, sose szóltam érte, olyan miatt sem, ami nekem nem tetszett! Akkor sem, mikor én is mobilról néztem az oldalt. Ez nálam belefér kategóriába tartozik...
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bling95
őstag
Iphone tema: a multkor azthittem meghalt a csatlakozom de mar megint csak a kabel volt szar nincs 2 eves a telefon es a harmadik kabelt fogyasztom.
Nektek is ilyen szar vagy csak en nem hasznalom rendeltetes szeruen?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #71682 üzenetére
Nekem csak 1 éves a kábel, de tökéletesen működik, bár a borításon kicsit látszik a végeinél a használat,de semmi baja nincs. 4S kábele is bírta 2 évig, iPadé is már 2 éve van meg és semmi baja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
válasz Ragnar95 #71685 üzenetére
Detto, nekem is 1 éves kábelem van, és tökéletesen működik. Viszont anno az i4 kábele, nekem 2 helyen is megtört. Mondjuk a működését ez nem befolyásolta.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zjunior
veterán
válasz ittakary #71684 üzenetére
Ha észrevetted volna be sem írtam már vagy 2 hete ide, de te verted a nyálad ma is, h azóta jó ez a topik.
Nem gondAzért secret, mert Ittakary megmondta h egy 17 eves elkenyeztett gyerek vagyok.
Erre írtam anno h mi alapjan tudja, ítél meg másokat?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kb. egy órája tudtam meg, hogy meghalt az egyik unokatestvérem. Gondoltam feljövök, hogy kicsit vidámabb legyek, hátha van valami poénos hozzászólás, stb, erre online vagdaljátok egymás torkát. Remek. Nyilván nem a saját nyomorúságom a lényeg, hanem hogy mi a fenének tépitek egymást teljesen jelentéktelen dolgok miatt... Én is játékfejlesztő vagyok és a szívem szakad meg, ha a saját játékainkat látom meg az nc*re-on, de ellene tenni úgysem tudok. Csak egy példa, mondhattam volna mást is. Azt mondom, ahelyett, hogy itt a gépre zombulva egymásnak estek, menjetek oda azokhoz, akik fontosak, ki tudja, mennyit találkoztok még. Félreértés ne essék, mindenki annyit zombul, amennyit akar, de akkor már értelmes beszélgetés folyjon, ne egymás ilyenfajta gyilkolása.
Cyberpunk: Köszönöm. Sajnos,ahogy öregszik az ember, egyre több ilyennel találkozik a családban. Csak az mindig rosszul esik, hogy valaki idő előtt elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm mindenkinek. Tudom, senki sem marad életben, de azért nagyon nem mindegy, ki mikor megy el... nem mindegy,hogy valaki 8x vagy 4x évesen.. Az ember valahogy azt hiszi, hogy az ő közvetlen környezete, főleg a szülei örökké fognak élni. Ilyenkor pedig rájön, hogy nem és "visszarántódik" a földre.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #71692 üzenetére
Részvétem.
Amúgy igen, van abban valami, amit mondasz. Sosem lehet tudni mennyi van még... Sok mindenhez úgy állok hozzá, hogy ráér az még, majd később, stb... És mivan, ha nem lesz később? Alapvetően változtatni kell a hozzáállásomon és nem pazarolni az időmet a semmire.
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #71692 üzenetére
Részvétem
Ilyenkor jön rá igazán az ember, mi is fontos valójában az életben és mennyire törékeny és múlandó egy emberi élet
r3dsnake: óriási +1 Valóban nagyon sok dologra pazaroljuk az időnként, amiből annyira kevés van és olyan gyorsan elmegy, az utóbbi időben mondjuk én egyre többet próbálok haverokkal lenni, kimozdulni és minél kevesebbet itthon lenni, mert ezt a kevés itthon maradt időmet kihasználom azokkal, akik tényleg számítanak. Viszont másik szemszögből nézni meg az az idő, amit élveztél elvesztegetni, nem is igazán volt elvesztegetett idő.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Részvétem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest