Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
A 9.3-at bírni fogom, lényegében rendszerszinten ott a Flux (szerű megoldás).
Many studies have shown that exposure to bright blue light in the evening can affect your circadian rhythms and make it harder to fall asleep. Night Shift uses your iOS device’s clock and geolocation to determine when it’s sunset in your location. Then it automatically shifts the colors in your display to the warmer end of the spectrum, making it easier on your eyes. In the morning, it returns the display to its regular settings. Pleasant dreams.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom mennyire számítanak olcsónak ezek a repjegy árak, de nekem elég olcsónak tűnnek.
Pár napig még akció van.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
Na, tegnap is volt kettő nulla napos reggel író ember,hogy "azonnal viszi" az i5S-em. Hát, még hirdetem...
Ellenben, ahogy nézem, itt van 80ért is i5S, na hol a hiba? Kommentek alapján senkinek nem esik le...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz -secret- #113016 üzenetére
Az, de nem tudom, mit csináljak. Valahogy ki kellene bírni egy 2 évet egy telóval (ami eddig sosem sikerült, kicsit több, mint egy év volt a max.).
Idén összeházasodunk asszonnyal, jövőre gyerek, ha minden jól megy, inkább arra akarom rakosgatni a pénzt, mint a hülye hóbortjaimra költögetni.
6S még bőven jó 2 évig, nem fog belassulni, ilyenek, 5S és 6 viszont szerintem már kevés 2 évre előre tervezve.lacy86: THX!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #113019 üzenetére
Igen az korlátoz, push értesítések nem jönnek tudtommal nem csak 20%-tól hanem talán 80 alatt, de ez nem biztos,meg még nem tudom mit butit le, de nem szoktam használni mert kell a push. Ja meg annyi amit elfelejtettem hogy a fényerő most 50% alatt van kicsivel, ez azért dob az aksi időn.
-
lacy86
addikt
Tegnap asszonnyal megneztuk "ujra" az Oscar c. filmet!
Vegig rohogtuk az egeszet!
Kedvenc resz: Persze hogy tudtam csak nem sejtettem
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #113020 üzenetére
Nekem majdnem mindig energiatakarékosban megy az i6, gyári mail-nél kilövi a push-t, de úgyis az Inbox megy nálam, azzal meg megy.
Miért használom? Mert így kényelmesen kibír egy napot, otthon, estére megy 20% alá. Ezt eddig csak a Oneplus One tudta nálam, az összes többi telefonom kanócért visított kora délután.
-
Arcképgyáros
"Számukra lehet hasznos, hogy az iOS 9.3-ban külön jelszóval illetve Touch ID-vel védhetünk egyes jegyzeteket, vagyis ezekhez nem férhetnek hozzá illetéktelenek még akkor sem, ha feloldva jutnak hozzá az iPhone-unkhoz vagy iPadünkhöz. "
Na alakul valami. Fotókat sem bánnám ha le lehetne védeni.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Képeknél. jegyzeteknél, üzeneteknél hasznos lenne. Máshol mondjuk különösebben nem érdekel.
-
nagyúr
Tudtam még szerezni eredeti bontatlan Sennheiser cx300-at, yess
Egyébként nekem 5S miatt állandóan a táskában a Xiaomi powerbank, ha tudom, hogy nem lesz töltési lehetőség. Nem mintha sokat utaznék, szóval ha 6S bírná is végig a napot, csak azért nem adnám el a powerbankot.
Gergőke88: Igen, természetesen, sőt, még a p>ncihoz is dupla kesztyűben nyúlok!
cx300 egyébként jól bírta nálam, annó 2007-ben vettem egy fehret, bíta is évekig, pedig nagyon sokat használtam. Aztán cx500 már nem volt az igazi, de ez van. Most remélem, amit szereztem, megint elleszek vele egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Érdekes a BlackBerry -nek nagyon hektikus az üzemideje. Van mikor estére még 70% de most pl. csak 30% és a rendszer a fő fogyasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest