Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz lacy86 #112203 üzenetére
Persze az is egy opcio, de magassarkuban es egy kisestelyi jellegu ruhaban nem biztos olyan jo otlet.
Mellette meg sajnos amilyen arak voltak ugymond 1-1 normalisabb helyen.........
En nem jarok itthon szilveszterezni (o se )meglepodve hallottam, hogy 13-18.000.- es belepo arakrol beszeltek.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nem az arakkal van baj, hanem ,hogy nem kapsz erte semmit itthon.
Amugy erdekes ,hogy a 3-4x-es arakon szamolt wellnesszallodak is tele vannak!
Meg is erdemli aki 3 napra kifizet 150.000-et egy szallodaban ugy,hogy ott van egy "wellnesszallodaban" ahonnan ki se tud mozdulni ,mert sehol semmi elet!
Ennyi penzbol ,ha elore gondolkozik az ember el tud menni egy normalis europai varosba is Szilveszterezni max nem ilyen ellatassal! -
ittakary
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Na 10 ezerért se tudtam még sose venni márkás téli cipőt télen...
-
-
Cyberpunk
félisten
Most tudatosult, hogy holnaptól meló megint. Nem tetszik a gondolat sem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lacy86
addikt
válasz B-L-A-C-K #112219 üzenetére
En se szeretem annyira a teli cipoket de ha most "birja" akkor minek vegyek?!
( anno 30k volt - ha jol emlekszem akkor ezt a 3. fizumbol vettem - elso kettobol a jogsit tettem le -> persze mikor meg otthon laktam anyamnal es elso " igazi" munkahelyem volt )Cyberpunk
Valami mosogep gyarba dolgozol ha jol emlekszem , nem?!Nekem is Januar 4.-tol ujra munka -> raadasul ejszakas hettel kezdek
( fuck yeah )
De legalabb jovoheten fizu lesz[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz -secret- #112225 üzenetére
2006 oktobereben volt ra lehetoseg! ( nem akarok hazudni , olyan 100k korul volt , asszem )
Es nem buktam meg 1x sem
( basszus iden ez is lejar - a kutyafajat , hogy elropult az ido )(#112226) Totheground
Annyira nem szoktam varni , csak most ezerrel gyujtunk mert ugy nez ki majusban lesz meg a lakasunk
es oda kell majd venni jo par dolgot(#112227) GALARDO
Jo hat akkor ez volt a meno meg a Panama Jack cipo ( csak az nekem nem tetszett )[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz radi8tor #112230 üzenetére
Nekem most nyílt egy lehetőség éjszakai műszakra kicsivel több moneyval de nem tudom igent mondjak-e rá. Előny: kevesebb fejes
Hátrány: nem tudom bírnám-e
Még sosem próbáltam. Magamat ismerve 10-11 környékén általában már vízszintesbe kívánkozik a testem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lacy86
addikt
válasz legiaap #112231 üzenetére
4 eve mikor felkoltoztunk Gyorbe , akkor nekunk is nehez volt rallni a 3 muszakra
Azelott 6 evig 2 muszakba jartunk.Az elso 2 honap katasztrofa volt. Azt se tudtam milyen nap van , de. vagy du. van.
Nem talaltam a helyemet , a kajalasi ido is felborult ( ossze vissza ettem )
Mai napig 3 muszakba jarunk de mostmar valamennyivel konnyebb ( de sose lesz faja ) -
Cyberpunk
félisten
válasz lacy86 #112224 üzenetére
Majdnem, igaz gyártunk nem egy mosógép márkához, típushoz is elektronikát.
Az éjszaka nem annyira rossz egyébként, engem általában a masodik ejszaka szokott a rosszullét elérni, akkor minden bajom van. Jobban utalom a délelőttős műszakot, a 6 órai műszak kezdéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Itt mindenki 3 műszakban nyomja gyárban?
-
Cyberpunk
félisten
válasz lacy86 #112242 üzenetére
Ja az olyan mindent a munkáért, esetleg ha van család, akkor család barátibb. Mert mondjuk a gyerekek is akkor érnek haza az iskolából stb... De nekem ez nem játszik, sőt a sport miatt ideálisabb a több műszak, mivel több időm jut arra így akár munka előtt/után is.
-
Blaise
veterán
válasz lacy86 #112242 üzenetére
Én középiskola és egyetem első fele alatt dolgoztam nyári munkában többféle gyárban, általában 3 műszakban, volt ahol 12 órásban hónapokon keresztül mezei melósként.
A némi zsebpénzen felül arra volt jó még, hogy utána később amikor semmi kedvem nem volt vizsgákra tanulni mindig visszagondoltam, és megvolt a motiváció, hogy nem akarom soha többet ezt csinálni egész életemben...
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Jojo5 #112244 üzenetére
Nem is tudtam , hogy M.O-n is van ilyen gyar!
( biztos kiraly lehet )(#112245) Blaise
Ez szep elhatarozas volt akkor reszedrol!
Anno ha nekunk is ugy alakult volna a csaladi helyzet akkor lehet tovabb tanultam volna , mondjuk ehhez reszemrol tobb elszantsag is kellet volna.
Mondjuk most nem tudom mennyire keresett egy informatikus ( Rendszergazdai vonalon akartam menni tovabb ) -
lacy86
addikt
válasz Totheground #112248 üzenetére
Tenyleg kivancsi vagyok , mond mar pls!
Ha ennyire titkos akkor dobj egy PM-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest