Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
-
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #111529 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #111529 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz DanielK #111555 üzenetére
Nagyon jó telefon, csak az ára pocsék. Még mindig nem tudták rootolni, ami mond valamit a biztonságáról, vagy szimplán nincs rá igény. Biztonságosabb mint a többi droid, ezt elismerik. Fotóban még csiszolnak rajta, a következő frissitesben.
De még mindig nagy a bizonytalansági faktor, hogy mi lesz a BlackBerry -ből. Ha feladják, nem lesz frissítés. Már az OS10-et kukázták, de semmit sem lehet készpénznek venni. Chen egy titkos fegyver, Jobs pontos ellentétje. Annyira látszik, hogy semmi köze a telefonokhoz. Csak az átszervezések miatt alkalmazták a kanadaiak, aztán valahogy ott maradt.
Én ennyi pénzt androidért nem adnék.[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Mondjuk nemlátom Orbán telefonjának a hírértékét? Vagy most megkene rokonyodni hogy a szemet milyen draga telefont hasznal ? azert sok minden miatt szidni, de semmikepp nem emiatt szvsz.
Mas: farmert merre szoltatok venni akik nem ilyen nagyon szuk farmert hordotok (eleg vastag combom van), marks ans spencerbe voltam de valamiert csak ezek az iszonyatosan bo szaruak voltak. Ezereve nem vettem farmert de sajnos elszakadt.
-
B-L-A-C-K
titán
ittakary: Ilyet vettem helyette, kajak jól szól, basszus minden van, király.
-
gyuromoj
veterán
Na Star Wars pénteki USA bevétele: 120 millió
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Filmes topikban is megy az agyalás. 1,5 év és már jön is a folytatás.
(#111568) ittakary
Én is gondolkozok hogy 2D-ben még megnézem, de a szinkron nem igazán jött be. Így lehet megvárom a BD megjelenést és majd akkor újrázom.(#111570) madgie
Tőlem nem fogsz olvasni spoilert itt. Annak a filmes részlegben a helye.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz gyuromoj #111566 üzenetére
Mondjuk ha (!SPOILER!)ez(!SPOILER!) igaz, akkor ezt elvitte a hype.
Ui: Régebben volt spoiler gomb is nem?
ittakary: Ja, most néztem, hogy filmesbe van.
B-L-A-C-K: Hol? Ja, hogy már itt is a kedvenc témád?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Bling95
őstag
Ovatosan a spoilerekkel uraim januar elejeig kikell vonnom magam a vilagbol
-
gyuromoj
veterán
válasz GALARDO #111571 üzenetére
Rajongóktól-rajongóknak készült a film. Én mezei nézőként elfogadtam és élveztem.
Csóri srácot meg 1 perc után kinyomtam.
Majd Szirmai félét megnézem, de azt meg levették a YT-ról valamiért.(#111576) B-L-A-C-K
Legalább akkor a régi részeket nézd meg, az nem árt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ez az LC GO rendesen lerakatta a nem létező hajamat. Ennél igényesebb mobiljátékot rég nem láttam, és még egy kis logika is kell hozzá. 10/10 főleg most, hogy két euró.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Mondjuk ez menő hiába SW.
Ui: Tudom, hogy valaki múltkor bedobta, csak most tolták újra az arcomba.
radi8tor1: Az jó lenne, mert elég idétlen ez így.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
No fa megvéve, go haza.
-
w333
félisten
válasz GALARDO #111582 üzenetére
Na innen látszik hogy kinek van pénze és kinek nincs ... van egy pár Ferraris az ismeretségemben és azt ne feledjük hogy a Ferrari mindig egy második (hobbi) autó lesz, és értelemszerűen a téli hónapok alatt a garázsban pihen és csak tavasszal van elővéve ... szóval erről ennyit
Persze divatmajmok mindig is lesznek, azért arra kíváncsi lennék hogy mit csinál az ilyen ha hirtelen leesik 20 cm hó ? biztos vicces lehet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gsx-rr
veterán
Miert? Ez Magyarorszag?
akinek ilyen autoja van annak azert csak van penze es melette meg par autoja!
Ez inkabb polgarpukkasztas es jot rohog az ilyeneken aki ilyen teoriakat allit fel.
Kozben meg pont leszajra az egeszet!
Egy ilyen auto kicsit tulmegy a divatmajom kategorian.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Gsx-rr #111584 üzenetére
akinek ilyen autoja van annak azert csak van penze es melette meg par autoja!
Akinek ilyen autója van (saját) hidd el hogy a garázsban van télen, akinek pedig tartósbérlet az használja télen is ... mondom tudom miről beszélek
Egy ilyen auto kicsit tulmegy a divatmajom kategorian.
A cég bérli "cégesautóként" nem 1 ilyet ismerek !
Szerk.
Tessék itt egy jó példa ... személyesen ismerem az autót és a gazdáját is, most vitték vissza nem olyan rég, most kapott egy BMW M4 -t azzal nyomul, természetesen szintén tartós bérlet "RO" rendszámmal
De mutass nekem magyar rendszámú Ferrarit télen ... nem fogsz találni mert saját autó és télen a garázsban tartja mint minden normális Ferrari tulaj
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Honnan tudod hogy ez Magyarorszag?
Ceg berli vagymaganszemely nem mindegy?
Azt a berleti dijat ki is kell fizetni valamibol!Azt ne mond mar egy ilyen ember csoves es epp hogy tankolni tudja az autojat! Mert kb ezt mondod ezzel!
Ugy hogy latsz egy kepet velemenyt nyilvanitani azert erdekes!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Gsx-rr #111586 üzenetére
Csak általánosságban mondtam ... nem mondom hogy csöves, de hidd el hogy saját fizetéséből nem igen bírná megvenni, talán megvenni még igen de fenntartani biztosan nem tudná, ezért jó a tartós bérlet mivel havi X összegért bérli az autót és ebben már benne is van a szervizköltség, arról nem is beszélve hogy mekkora bukás egy ilyen autót megvenni, 1-2 év alatt több mint a felére csökken az ára
Persze akinek van pénze azt nem érdekli, de hidd el hogy a látszat néha csal ... Bp. elég csak szétnézni az utcákon hogy milyen autók vannak ... na ezeknek legalább a 70-80% mind-mind céges autó
(#111587) -secret-
Pedig a Ferrari eredeti színe "sárga" pont emiatt választotta ezt a színt !
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Tenyleg nem ertem amit mondasz!
Ha ceges auto ha nem annak is van egy komoly berleti dija amit ki kell fizetni.
A masik meg hogy oda egy olyan komoly ceg is kell ,mivel se hitelt se tartos berletet nem adnak egy frissen alapitott bt.-nek!
Tehat ott is komoly beveteleknek kell lennie!Ez kb olyan mint mikor a Dzsudzsak ak kifogyott a benzin a kocsijabol.
Ha nem tudnank ki o ra is kb ezt mondanad, hogy berelt vagy stb es penze mar nincs tankolni.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Gsx-rr #111589 üzenetére
Természetesen komoly cégről van szó ... de nem az fizeti aki vezeti !
Szóval csak erre akartam kilyukadni, ez van ezt kell szeretni, különben ha bejárod egész európát akkor rájössz hogy kb. sehol nincs ennyi luxus cégautó mint Magyarországon, itthon nagyon megy a villogás és az adócsalás is virágzik, ha tudnád mi megy itthon a háttérben akkor az ilyen autók után nem fordulnál meg hogy hú de szép hanem inkább lesz@rnád, én erre csak annyit mondok hogy a maffia nem szűnt meg csak legalizálódott ... na most jól ki puffogtam magam
-
Bling95
őstag
Nekem vigan megfelelne egy tartosberelt ferrari, ki nem sz@rja le hogy sajat ha ebbe ulhetek be reggelente ? Sot szerintem ha meg is vehetne az emberrel sokszor akkor is rengeteg elonnyel jar a tartosberlet. Nyilvan akinek nem sajat az lazabban hasznalja telen, hiszem nem az o problemaja az esetleges ertekvesztes.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Bling95 #111592 üzenetére
Mondjuk, nekem nem kellene ilyen autó. Annyi idióta van az utakon, szívem nem lenne kivinni. Az, hogy meg a garázsba nézegessem, semmi értelmét nem látom. Mondjuk ez már olyan szint, hogy ezt talán sose fogom a bőrömön tapasztalni.
-
Bling95
őstag
válasz GALARDO #111593 üzenetére
Csak erted ha igy nezzuk semmilyen komolyabb autot ne vigyel ki az utakra. Sot te se menj ki mert barmikor baleset erhet. Termeszetesen elofordulhat hogy megtortenik de nem jo ebbol kiindulni.
Bar ezzel nem vagyok kepben siman eltudom kepzelni, hogy ilyen tartosberelt autot ha osszetornek az nem neked kerul sokba, gondolom ezeken casco stb alap ( es feltetelezem benne van a berleti dijban)
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Tudtok ajánlani olyan Budapesti boltokat ahol van under armour és nike pro combat compressios ruházat nagy választékban. Múltkor amikor felmentem csak a sports direct-ben találtam de ott is nevetséges készlet volt ezekből.
-
Bling95
őstag
válasz nitro16 #111599 üzenetére
Pont ez a problemam volt nekemis, vegul a boraroson vettem egy under armour alaoltozot de lehet kesobb megbanom mert nemtudtam Leset probalni de elhoztam az xl-eset mert egesz jonak tunt, idovel kiderul. Itt nem volt tul nagy valasztek.
Ellenben azota ahogy nezem under armour termekekbol csorsz utcaban eleg nagy valasztek van ( the ultimate athlete's store ). Nikerol nincsenek infoim( esetleg nike bolt westend, fashion street, biatorbagy).
Ezenfelul kisebb valasztekkal intersport, hervis.
sports directet meg hagyd is szerintem, katasztrofa az a bolt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest