Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
Ide írom, nehogy baj legyen a másik topikban az ebayes link miatt..
Ilyet vettem, 11USD-ért itthon volt. 1 hét alatt itthon volt, eladó is egyből feladta a csomagot.
Itt egy gagyi kép a csomagról. A lényeg látszik, hogy mi volt benne.
Matrica az egész telefonra plusz konkrétan a kijelzőre (alatta/felette lévő részre is matrica megy) fólia, amihez van egy hosszú leírás, hogy hogyan kell felrakni. Mellékesen ez a leírás a boríték is, össze volt hajtogatva.
Engem leginkább a hátrésze érdekelt, a többit nem raktam fel. A matrica nagyon vékony, konkrétan a fény is átszűrődik rajta, de ha rajta van az iPhoneon, akkor nincs semmi gáz vele. Felhelyezni nem nehéz (nekem mégis pontatlan lett kicsit.. ).
Előtte egy 0.5 USD-s carbon matricát próbáltam csak, annál jobb, mondjuk árban is van különbség. SGP és Lucky Labs fóliák drágábbak, nem próbáltam őket.
Van belőle világosabb is, de az nem tudom milyen lehet, a képen ez is majdnem fekete, IRL meg ezüst...Következő próbám az "eredeti" 1500Ft-os SGP fólia (nem Hong Kongból), ha nem lesz jó akkor visszakérem az árát, és kipróbálom a TVC-Mall-os SGP-t is. Majd írok arról is, ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz sp@rtan #6951 üzenetére
mi valami 3k-ért vettünk itthon, Apple retailer üzletben fóliát 4-re, és egy rakás sz@r, de miután felragasztottam, nem akartam visszavinni. elöl és hátul és 1-1 jól látható kör!!! a fólián és a hozzá adott tisztító kendő meg telenyomta láthatatlan gyöszökkel az egész felületet, amik szintén csak felhelyezés után lettek szembetűnőek. fehér a telefon, barátnőmé. majdnem azonnal leszedte, miután feltettem, de rábeszéltem, hogy jó lesz ez neki, amúgy sem nézegeti, meg tokban tartja. csak hát RANDA.
-
Xero
nagyúr
válasz Malachi #6952 üzenetére
Tudom bunkó leszek, de a telefon egy használati eszköz.
Ha kopik/karcolódik akkor ez van.
Az autómat sem fóliáztatom be több száz ezerért, hogy védjem a fényezést a következő tulajnak. Ott egye meg a fene, ha mi szolgáljuk ki az eszközeinket.
Négy hónapos a 4S-em és egy darab karc nincs rajta, pedig zsebben hordom, autóban passzív tartóban van.
Annyival segítettem rajta, hogy itthon dock-ban ül.Nem hiszem, hogy érdemes ilyen nagy feneket keríteni a tok-fólia mizériának.
-
Malachi
addikt
nem vagy bunkó, de nem figyeltél - a barátnőmről van szó és az ő cuki fehér telefonjáról. ha tehetné, 3 fóliát húzna rá és úgy is csak kesztyűben nyúlna hozzá. nem hiszed el, a laptopja 2 éves, de mintha új lenne, iPodja ugyanígy. tiszta mázli amúgy, ha cserélek valamit neki, azonnal el tudom adni a régi cuccait, mert minden újszerű.
ő az, aki még az ocsmány gyári fóliát se szívesen veszi le a cuccairól, csak ha már én balhézok vele, mert nem bírom elviselni a látványát.
-
sp@rtan
senior tag
Én a 3GS-emet használtam tok nélkül, két év után is tűrhetően néz ki, bár mondjuk az műanyag. Fólia az annyira nem zavar (most egy hete elől sincsen fólia rajta, és így sokkal jobb..), meg nekem ezzel a matricával jobban is tetszik. Szívem szerint tennék rá egy fém hátlapot, de nem akarom szétszedni.
Kemény tokokat én sem szeretem, de fogok venni egyet, legyen, hogyha megyek kirándulni vagy valami körülményesebb helyre akkor legyen.Amúgy meg fólia+zseb, más semmi.
mod: Ami a legjobban zavar, hogy úgy történik valami hiba, hogy nem én csináltam. 4S eddig egyszer repült kb. 1 métert kőre, persze nem is én ejtettem el. De nem is az tehet róla aki elejtette, történhetett volna testi sérülés is akkor. iPhonenak meg kb. semmi baja nem lett. Jobb oldalán a felső antenna választó kis cucc alatt kicsit megsúrolódott, csak akkor látszik ha fény éri.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Malachi #6954 üzenetére
Bár a gyári fóliát leveszem azonnal, de a többi rám is vonatkozik... Minden haverom szívesen veszi tőlem a használt cuccokat, mert tudja, hogy azok kifogástalanok.
Én szeretek vigyázni a cuccaimra, és nem a következő tulajnak vigyázok rá. Egyszerűen szeretem, ha a cuccaim hiba/karc stb mentesek. -
xlife11
senior tag
Fóliás témához:Én az iPodra vettem egy tokot, de kizárólag a hátlap miatt, ami minden szartól karcolódik, de előlapon soha nem volt, és nem is lesz, még is karcmentes a több mint egy éves zsebben hordott készülék.Ezek után iPhonera nem vennék, talán csak egy Vans tokot, de azt is csak azért mert kurvajól néz ki
-
DanielK
addikt
zack lassan átpártol... Ennyi volt, elvakította a droid hadsereg.
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #6958 üzenetére
Nem tudom mennyit nyomkodott i4S-t, de ezek szerint nem sokat.
Minden porcikájában lényegesen gyorsabb az i4-nél, ami már alapvetően is hozta azt a sebességet amire egy GS2 volt képes.Nyilván mindenki meg akarja ideologizálni a döntését utólag, így nehéz objektív összehasonlítást várni, de a leírtak nagy része sajna bullshit.
Összeszedettségben és kiszámíthatóságban megint csak le van még nagyon maradva a droid.
Azt pedig megint nem vette számításba, hogy az iPhone vásárlók jelentős hányada kemény pénzeket költ el az App Store-ban, amit egy Android váltás esetén kukázhatna. Ezt nem fogják sokan meglépni.
-
Mr.Csizmás
titán
fáj az igazság?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Xero
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #6961 üzenetére
Ha az lenne...
-
Atipapa
csendes tag
Ott a pont .
Privát üzenetre akkor is válaszolj , ha nemet mondasz valamire , mert így illik , különben bunkónak tartanak , és ezen ne is csodálkozz .
-
Malachi
addikt
válasz Mr.Csizmás #6961 üzenetére
alapvető tévedések, vagy nem tudom minek nevezzem.
"Az Apple-nek ez volt kezdetekben az előnye, hiába voltak jobbak és erősebbek a belsőt tekintve a konkurens cégek termékei." - mármint az volt az előnye, hogy egy új koncepciót hozott, nagy újítással nyitott. na de ez? hogy jobb és erősebb volt a többi telefon hardvere, de az volt az Apple előnye, hogy újított? á, ne, hagyjuk, semmi értelme az egésznek, lehet, hogy mást akart mondani, de ennek így se füle, se farka.
mindenki azt használ, amit szeretne nyilván, de ha ezt itt írja úgy, hogy még iPhone-ja van, néhányan akkor is kijavítják, ez tuti. én mondjuk biztosan.
"Ahogy telt múlt az idő, a többi gyártó és OS fejlesztő sem ült a babérjain, és gőzerővel dolgoztak. Apple ez alatt az idő alatt pedig eufóriában úszkált az "i" eszközökből befolyt bevételben." <---
-
zack
nagyúr
Voltak fogalmazási problémák, amiket icecave-nek már ecseteltem msn-en.
Bizonyos dolgokat rosszul fogalamztam. Van ilyen. De ez csak egy hozzászólás, nem a doktori megvédése... Felesleges kiragadni részleteket belőle. A lényege az volt, hogy az Apple miért akarja megakadályozni jogilag az Ice Cream Sandvich kijövetelét. Nem azért, mert vannak hasonlóságok és a szabadalmak, ezek csak azért érdekesek, mert ezekbe bele lehet kapaszkodni jogilag.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Ja, már le-fight-oltuk a dolgot, nem bírtam ki
Nem akarom it kifejteni, mert biztosan robbantanék. Csak elmondtam a véleményem az én szemszögemből
Más: nagynehezen megkapta a newl az iPAd 2-t. Sok-sok levál után megértette a Zagg,hogy mit akar, és küldtek értéknyilvánítást a vámnak. Szóval röpke 40k adó és egyebek kifizetése után elküldték neki a nyeremény iPAd 2-jét.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #6968 üzenetére
És és én is az enyémből.
Mindkét rendszer jó. Aztán ki ezt, ki azt tartja jobbnak. Ebben benne lehet a változtatás, egy megszokott már kissé unalmas rendszeről, vagy bármi egyéb más dolog.
Én csak a saját aspektusomat írtam le. Akinek nem tetszik, mosolyog rajta, és elfelejti.
Nem csak az az oldal létezik aki fikázza az SGS2-öt és az Androidot, i4/i4s vétel után, hanem létezik ennek az ellenkezője is. Létezik ilyen ember is a földön.Mert vétel előtt, csak olyanokkal találkoztam, akik fikázták a GS2-öt, és le akartak beszélni GS2+Android párosról.
Azt is leírom amit icecave-nek is írtam.
Ha elgondolkodom azon, hogy hagyom a francba az iOS-t és az új iPhone-t ezzel elbukva az 40-50k értéknyi kifizetett progi árát...Akkor csak lehet valami a rendszerben és a telefonban úgy gondolom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DanielK
addikt
válasz icecave #6968 üzenetére
De jó neki! Örülök, hogy sikerült legálisan megoldania!
Már csak egy Zaggfolio kell neki és röpke 65 eFt-ból van egy tui netbookja is!
Én még várom, hogy feladják az enyémet. A bill.matrica már megvan.Még mindig jobb, mint 142eFt-ért újként venni. Persze nem azt mondom, hogy ez jó, de nézzük a jó oldalát (csak pozitívan, ahogy a reklámban is van)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DanielK #6970 üzenetére
Azért ez mekkora köcsögség már ha belegonodlsz...? NYERT egy iPAdot, és oda is adják neki 40k-ért... welcome to Hungary!
zack: én is leírom egyik gondolatomat amit arról irtam, hogy" Apple ez alatt az idő alatt pedig eufóriában úszkált az "i" eszközökből befolyt bevételben."
Ja, amíg az Apple évi egy telefon-al és kevés iOS fejlesztéssel úszott (vagy úszik) a sikerekben, a többeknek brutálisan hajtani kellett, hogy utolérjék... A mondataid szerint pedig ez mára sikerült is.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #6945 üzenetére
Szerintem képes leszek még valamit kigyűjteni. Aztán a kezdeti lendület után majd ismét elfogy a türelmem.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #6975 üzenetére
Miért is?
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #6977 üzenetére
Még mindig nem látom az indokaidat.
A GSII nyers erőtöbblete elúszik az optimalizálatlan droid folyóban.
-
Xero
nagyúr
válasz CHIPman #6979 üzenetére
4S-en fullHD megy (szemetet nem használok), bár HDMI-n még nem próbáltam. Ja igen.
4-esen valószínűleg nem menne.
De ha megjöttek a szájkaratésok (én sem írok droid topicokba... ), akkor én is elkezdhetem sorolni a hiányosságokat:
-Következetes és egységes felhasználói felület
-Normális, rendszeres és kiszámítható gyártói frissítés
-Elfogadható támogatási idő a gyártó oldaláról
-Kiegészítő eszközök széles tárháza
-Otthoni és autós szórakoztató központok felkészítése a rendszer fogadására és vezérlésére
-Jól használható fejlesztői környezetÖsszefoglalva: Ülj le egyes.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
"A GSII nyers erőtöbblete elúszik az optimalizálatlan droid folyóban"
De jó hogy ezzel én még nem találkoztam.
Én smooth-nak érzem, de aztán lehet nem is az, csak droid fan lettem."Kiegészítő eszközök széles tárháza"
Erről jut eszembe, hogy amit iPhone hoz vettem 9k-ért bőrtokot, lényegében u.a. megkaptam GS2-hőz 2990-ért.
Nem akar itt senki flame-et. De persze befejezem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
korpicschess
veterán
Itt van az ICS. Egységes felület. Nem mintha az egységes felületet érvként lehetne felhozni. lol.
i4 kb. SGS szinten van sebességben. S2-höz is vannak normális tartozékok, mint minden nagy eladásszámot produkáló készülékhez. iPig, meg hasonló bazidrága hulladéktermékek meg szerintem senkinek sem kellenek. Tulajdonképpen a tartozékkínálaton kívül szinte mindenban jobb az általad felsoroltak közül (ezt már 4S-hez viszonyítva).Ülj le, egyes.
ui.:
Kerestem ezt a folyót, de nem volt rajta gmapsen... Biztos hamisítják.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
xlife11
senior tag
Apa kezdődik...
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #6982 üzenetére
Az ICS valóban nagy előrelépés, de hol is tartunk most? Hivatalos hány készülék kapta meg frissítésnek? A lol-ozáson kívül tudsz produkálni valamit? Ez nem az a szint...
Ilyesmi termékekre tessék gondolni, vagy ilyenekre.
A gyenge humorizálásra meg nem vagyok vevő.
szerk: Miben? Gyártói támogatásban jobb? Esetleg az egységes kezelőfelületben? Ne röhögtess már. A fejlesztői környezetről meg ne is beszéljünk.
Egyébként sosem fogom megérteni, hogy miért kell az Android tulajoknak iOS topicba járni minden alkalommal? Láttatok engem droid topicban keménykedni? Nem. Akkor ehhez tartsuk már magunkat.
Az odavetett smiley-k és lol-ok meg még inkább feleslegesek és haszontalanok.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
"De jó hogy ezzel én még nem találkoztam.
Én smooth-nak érzem, de aztán lehet nem is az, csak droid fan lettem. "Nézd meg majd a kiadás után 2-3 évvel az akkor legfrisebb droiddal azt a készüléket és egy 4-4S-t. Esetleg az akkori top appokkal is. Nagy lesz a különbség.
Fejlesztői szemszögből mondom: jelenleg a regulák hiánya miatt, mind a Google mind pedig a gyártók részéről, az Android sokkal nehézkesebb és hátrányosabb helyzetű mint egy WP7 vagy iOS.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Ja, hogy iPhone-hoz nincs ilyen mögöttes munka, mint a droidos telefonokhoz? Persze, ez is legyen jó dolog!
Belinkeltél 2 iszonyat drága holmit.Miben hoz többet egy új iOS? Siri? .. lol
Droidhoz is legalább olyan ütemben jönnek, nem a platform hibája, hogy nem csak 1 készülékre kell kiadni. Vagy már ha van választék az is negatív?
Te kezdted az egészet azzal, hogy egy laggos i4gyorsabbvagy olyan szintű, mint az S2.Részemről befejeztem.
-
CHIPman
nagyúr
-Következetes és egységes felhasználói felület
-Normális, rendszeres és kiszámítható gyártói frissítés
-Elfogadható támogatási idő a gyártó oldaláról
-gyártóspecifikus, nálatok ugyanaz a gyártó, azért van meg mind
-Kiegészítő eszközök széles tárháza
-Otthoni és autós szórakoztató központok felkészítése a rendszer fogadására és vezérlésére
Az olyan zenei cucc, amin nincs BT, hanem elcsúfítják egy ilyen csatlakozóval, az nálam elásta magát. Más téren amúgy sincs sok értelme.
-Jól használható fejlesztői környezet
Uff, ez pont nem az Apple előnye...
Ja, és addig, amíg magától kettétörik egy éjszaka alatt a hátlap, meg bevizesedik a home gomb, lehet, hogy nem 1 év garit kéne adni. Többek között ezért nem veszek 4S-t, meg azért, mert nincs rajta normális billentyűzet és nem is lehet rá rakni(swype, ékezetes betűk másodperces nyomkodások nélkül).hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
nagyúr
válasz korpicschess #6986 üzenetére
Ja, főleg,hogy az iOS jelenleg az i4Shez kötött, nem az OS-hez...
-
Xero
nagyúr
válasz korpicschess #6986 üzenetére
Az, hogy valaki nem vesz igényes termékeket, csak a kínai fólia és a tok számít azzal hol kell foglalkozni?
A piac jelentős részének ez aprópénz. Egyébként egy 100e-s fejegység ne legyen már iszonyat drága. Én is Alpine iPod/iPhone képes fejegységet használok (pedig nem vagyok felső tízezer), és az értelmesebb autókba is mind mind rendelhető az iPod/iPhone Dock connector.Ha azt sem tudod miben tud többet az új iOS, akkor minek szólsz bele?
Egyébként nem tök mindegy minek a hibája, ha ez a helyzet? A választék kiváló dolog, lásd WP7, de nem ész nélkül.
Én kezdtem, saját tapasztalatokra és információra alapozva, majd jöttetek Ti android huszárok megvédeni a mundér becsületét.Részemről szintén zároltam ezt a vitát irányodba.
-
korpicschess
veterán
válasz Malachi #6990 üzenetére
1 órát, ha sokáig fajul a dolog.
xlife11: Arra céloz, hogy bluetoothos cucc ugyanúgy kompatibilis szinte minden más androidos készülékkel.
Ha azt sem tudod miben tud többet az új iOS, akkor minek szólsz bele?
Képzeld tudom. Egyáltalán nem forradalmi.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz korpicschess #6992 üzenetére
de csak azért, mert én olyan rendes vagyok.
-
Xero
nagyúr
válasz CHIPman #6987 üzenetére
"-gyártóspecifikus, nálatok ugyanaz a gyártó, azért van meg mind"
Tény. De valahogy a WP7-nél ez mégis jobban működik. Sosem voltam a droid ellensége, sőt szeretem a versenyt, de ehhez a Google-nek igenis oda kell lépnie. Akkor örültem a legjobban amikor kiderült a Google-Moto deal. Ott már van remény az igényeim kielégítésére.
"Az olyan zenei cucc, amin nincs BT, hanem elcsúfítják egy ilyen csatlakozóval, az nálam elásta magát. Más téren amúgy sincs sok értelme."
Bluetooth és minőségi zene? Valóban? Tolj már át lossless tartalmat jó minőségben rajta. Nem SAL hangszórókban és otthoni mini egybe hifiben kell gondolkozni.
"Uff, ez pont nem az Apple előnye..."
Akkor kinek az érdeme az Xcode és a végtelen dokumentáció?Hátlapom nem tört ketté a 4S-en még akkor sem, amikor síelés közben a combomra érkeztem az ugratóról. A 3G is túlélte amikor 70-80km/h-s tempónál belém jöttek és a telefonos oldalamra érkeztem.
Bevizesedésről nem tudok, csak a 4-nél elkoszolódó home gomb-ról.Billentyűzet részben true.
(#6992) korpicschess: Akkor ilyen alapon az Androidban mi a forradalmi?
(#6994) CHIPman:Mi ronda? Egy kábel a fejegység hátulján, ami megy a kesztyűtartóba, esetleg egy passzív tartóba van vezetve? Nem is látod könyörgöm. A BT köszönő viszonyban sincsen ezzel a megoldással minőség tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Gyárekek ne vitatkozzatok. Mindenki azt a telefont védi amit éppen használ, ez hitbéli kérdés, főleg az android/ios esetében.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6997 üzenetére
Részemről csak azért erősködök, hogy vegyük már észre a nagy szabadság hátrányait.
Ha a Google jobban fogná a gyeplőt már réges régen jobb lenne a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest