Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #20749568 #184443 üzenetére
Nem értek veled egyet , bár tény hogy nem egy felhasználási szokásunk van. De telefonálásra az SE(1) nekem a kedvenc a mai napig . Most SE(2) használom ugyan erre a célra a Note számomra kényelmetlen nagy.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Luck Dragon #184452 üzenetére
SE(1) Vitrinbe - gép mellé dísznek (nekem is van egy) ,vagy lassan már múzeumba.
[kép][ Szerkesztve ]
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Luck Dragon #184454 üzenetére
Miért? Nálam teszi a dolgát.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz Luck Dragon #184461 üzenetére
12 Mini inkább. Fizikálisan nem sokkal nagyobb, cserébe nagyobb a kijelző is. Esetében meg az üzemidő sem gond az SE sem egy bajnok abban.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #184462 üzenetére
A 12 mini hatalmas előnye, hogy lehet gyorstölteni. Az valamennyire kompenzálja a gyenge üzemidőt.
Váltanék már, de nem fogok kiadni annyit egy telóra, amennyibe a Macbookom kerül. Lehet kihúzom őszig és majd akkor. A másik jelölt a 11 Pro. Viszont mindkét telónál ragaszkodok bizonyos tárhelyhez és színhez, így a használtpiacon is nehéz nézelődni.
-
válasz Cyberpunk #184462 üzenetére
Sajnos mikor vettem az SE2020-at , akkor még nem volt 12 Mini .
r3dsnake
Minit nem ismerem , de az SE-t 18-watt töltésre képes , így hamar fel lehet tornázni a pici akkut.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz r3dsnake #184468 üzenetére
Csak egyszer szoksz hozzá ,elején mindenki tepsinek nevezi ,aztán a felhasználói élményt már nem adod lejjebb.
Amúgy ez a “tepsi” egy szűk farmerban is elfér ,cserében sokkal jobb a tartalom fogyasztás és nem kell a kocsiban éjjel-nappal a töltőre dugni ,csak pl. 2 naponta ,nem beszélve a kijelző/fotó/videó minőségéről. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Cyberpunk #184472 üzenetére
11 pro max ennél még jobb...
Most lesz Junius 21. 1 éves + jár egy év szavatosság (magánszemély/iStyle) ,2022 Junius 21.-ig biztosan ezt fogom használni ,iPhone történetében ez a széria az ,amit a legtovább tartok meg ,egyszerűen imádom.Lehet még az IOS 15-öt sem rakom fel ,14.4 el egy álom az akkumulátor kapacitás.
Gyári 18w-os adaptert és usb-c kábelt nem is használtam - érintetlenül a dobozában a fülessel együtt ,csak gyári 12w-os adapterrel töltöm usb lightning al.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz TechN7ne #184469 üzenetére
Egyszer hozzászoksz, utána meg áldod az eszed, ha megint normális méretű, súlyú telefont raksz zsebre, főleg ebben a kánikulában, amikor egy 6” vágódeszka baromira kényelmetlen tud lenni.
Két dolog miatt maradt a Mate 20 Pro a 12 Mini mellett, abból az elsőt már kilőttem: drónrepülés és navigáció. Autós navi kényelmesebb azzal, az tény, na de az még kényelmesebb lenne, ha normális autóm lenne, CarPlay-jel
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz madgie #184474 üzenetére
Nem vagyunk egyformák ,és nagyon sokan velem együtt...
Eladások is mutatják ,inkább veszik a Pro Max készülékeket ,Mini eladásai pl. botrányos volt ,még idén lesz belőle aztán annyi ,nincs rá kereslet ,az emberek 85%-a rájött ,hogy mi is a jó.Már nem a 3310 es időszakot éljük ,azóta fejlődik a világ ,látványosabb a tartalom fogyasztás és senkit nem vág földhöz még nyáron sem a rövidnadrágba rakni egy 6.5 / 6.7 inches készüléket.
Ha egy alacsony bombázó csajnak megy ,nekem egy férfi se sírjon ez miatt ,nem fog letörni a körme.Az is vicces ,mikor látom az embereket egy i5/5s/se(1) vagy 12 mini készüléket használni ,fejüket beledugják hogy lássanak vlmit ,kb. ,erre megfelel egy Apple watch is simán.
A "két kezes" telefonon egy ujjam sem férne el ,nálam pont a pro max.-ok a két kezes telefonok.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz TechN7ne #184476 üzenetére
Akkor pattanj be mellém az autóba, mindjárt megyek egy esküvőre, hajnalig legyen csak a zsebedben az a Max, nekem meg a Mini, meglátjuk, kinek hogy áll a szája...
32 fok van, szerintem legalább 3 órát a tűző napon leszek, hosszú-ujjúban.
Ez a "férfi" duma meg rég ciki, nem attól vagy férfi, hogy tepsi telefonod van, X5-ös BMW-d, meg szilikonmellű nőd...
Fényképezőknél is hány, meg hány évig hallottam ezt a süket dumát, "de hát nekem a DSLR kell 70-200-zal, azt meg lehet fogni, meg tekintélyt sugároz..."
Ja, tekintélyt sugároz a reumatológián, haver, mert a hátad azóta tizenhatszor beállt a talpalástól, én meg két kis MILC-cel, két fix-szel bő két kilóval elvagyok a két oldalamon elosztva.
Ui: tartalomfogyasztásra ott az M1 Air (meg az iPad Pro), nem bohóc-képernyőn fogok Netflixezni.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #184478 üzenetére
Ugyanakkor meg mindenki a saját preferenciái alapján fogja megítélni a termékeket.
Én már annak is örülnék, ha klíma nélküli kocsiban töltés közben nem menne a telefon pukkanáshoz közeli hőmérsékletre. Pl mostanában Waze, Spotify, töltés az megoldhatatlan, mert visszaveszi a CPU-t a magas hőmérséklet miatt.Ja és van klíma a kocsiban, csak nem szeretem használni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
válasz TechN7ne #184476 üzenetére
De az sem segített a Mini eladásain hogy előtte szinte közvetlenül kiadták ár-érték arányban a legjobb iPhone-t az SE2020-at , ami szintén látszik az eladási statisztikákon. Konkrétan saját magát rúgta tökön az Apple ezzel a húzással .
madgie
Visszafelé süti jöhet az esküvőről .[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #184484 üzenetére
"a legjobb iPhone-t"
Ezt most komolyan írtad?
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy megyek ma westendbe, sztem cseréltetek akkut az SE-ben, nem találok jó dealt. Később ígyis úgyis marad másodtelónak, ennyit megérdemel.
-
Cyberpunk
félisten
Ezt hajnalban kaptam le, elég jók az éjszakai képek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Remélem ez a kérdés elfér itt.
Ti melyiket vennétek és miért?
iPad Air legújabb magic keyboard-al vagy az új M1-es Macbook Air. Mind a kettő 256 gigás verzióval. Kb. egy áron vannak.
Ez a kettő közt vacilálok hátha tudtok olyat mondani ami az egyik felé billenti a mérleget.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest