Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #183349 üzenetére
Nem. Azért nem mert a kártyának nem volt semmilyen problémája, egyszerűen csak arról van szó hogy azért nem írja bele mert kevesebb pénzt kapna egy bányászkártyáért, így inkább azt mondja hogy ő beszámította, ami lehet hogy igaz, de több darab ugyanolyan MSI kártyát, lehetetlen. Amit kaptam a pénzemért az rendben volt, szóval innentől kezdve én nem vitatkozom feleslegesen. A kártya tudta ami rá van írva, nem volt probléma vele.
Mikor megjött a kártya, akkor vettem észre hogy Alza-n elrontottak egy árazást, és sikerült olcsóbban vennem ugyanolyan chipset-el szerelt kártyát, ráadásul STRIX-et. Tehát lett egy vadi új kártyám, amit tőle vettem azt meg olcsóbban eladtam, annyiért amennyiért jött Alza-ról a kártya, de aki megvette neki elmeséltem a történetet, nem volt kifogása. Ennyi.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #183344 üzenetére
Nekem abszolút nem melegedig, vagyis 35-40 fok között mozog ami teljesen normális ennél, főleg egy laptopban.
(#183345) tothjozsi96: Konkrétan nem tőle vettem, de akár ott van Ő is. Én amúgy tudom gariztatni ha cink lenne, de nem nagyon jellemző ezekre hogy megfő.
(#183353) Gsx-rr: Jól néz ki, erről nem sajnálták a feltétet...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #183359 üzenetére
Parton ez nem jelent problemat.
Nem a turizmus a gond hanem a helyiek messze nem tudnak alkalmazkodni ahhoz ami az elmult 20 evben tortent.
Kb annyival vannak lemaradva ezzel a temaval kapcsolatban.
Persze van ellenpelda is, a hajon a szemelyzet ha leesik egy muanyagpohar ugrik utana,nehogy a vizbe kosson kiPl Amerikaiak sajat kulacsfelet hasznalnak azzal mennek a barba es abbol isznak
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Ha már kaja, ez volt múlt héten.
Igazi junk ramen a lehető legfinomabb fajtából. Zsíros, MSG-s, brutális kalóriabomba, és ellenállhatatlan.
Az a disznó remekül volt pacolva és szétomlott a szájban egy isteni, zsíros masszává.
Picsába, megint éhes lettem.Amúgy az ilyen helyeken nem a vendég, hanem a szakacs a főnök, ha nem eszed meg az egészet (főleg ha nem választottál kisebb adagot, urambocsá extrát kértek) jön a lebaszas, viszont 200 gramm alatt csak nőknek adnak tésztát.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gergőke88
addikt
válasz Totheground #183367 üzenetére
Szexi rajta az a muanyag lapkasajt
-
madgie
titán
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz madgie #183382 üzenetére
Persze, most megalapozzák az elkövetkező évtizedeket a hibás kivitelezésekkel hogy majd legyen mit javítani a későbbiekben. Jelenleg mindenki is vállal munkát, olyan is aki egy szöget nem tud elverni.
Múltkor ismerősöm mondta hogy csináltak egy fürdőszobát, nyilván görbe fal, de mivel nem tudnak vakolni ezért felragasztottak gipszkartont és a ragasztott gk-t csempézték le. Nem vagyok biztos abban hogy az “örökéletű” lesz.
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #183384 üzenetére
Azért az ilyen volumenű munkáknál elég jó szakemberek vannak, de ja, az otthoni felújítás durva most: minden piszkos drága és rengeteg a sok pénzert dolgozó kókler.
Nekem a napelem lóg most a levegőben, március 3 óta jöhetne a cég felrakni, de annyi munkájuk van, hogy megmondani sem tudják, mikor érnek ide. Közben meg ugye júli 1-ig üzembe kéne helyezni, mert csak akkor leszek szaldós elszámolásban...
radi8tor: mármint az esküvői szolgáltatók árazására gondolsz? Hát, az fotóilag elég kulimunka, szóval egy forinttal kevesebbért nem vagyok hajlandó azt csinálni, hogy előtte pár nappal utazzak fél napot, fotózzak 3 órát, nem sokkal később megint utazzak fél napot, 14 órákat rohangáljak, vezessek haza hajnalban, legyek zombi másnap, majd utómunkázzam a képeket egy hétig.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz madgie #183385 üzenetére
Ez a megmondani sem tudják az év vicce. Nálunk ugyanez csak színezni kellene a szigetelést. Hiába írok a srácnak, visszaélnek a jóindulattal, tudja hogy nekem bármikor jó. Hiába írtam többször, visszaírja hogy összenézi a naptárát meg ilyen f@szságokat és május végéig lehet maximum, most ha átcsúszik miatta őszre... És nem tudsz semmit se tenni, kész kabaré hogy a megrendelő függ másoktól. Hiába te fizetsz, tök mindegy.
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #183386 üzenetére
Múltkor elkezdett folyni a budi itthon, mármint a szelep vacakolt. Nyilván akkor, mikor otthon sem voltam, de mindegy is, az asszony hívta a vizes ismerőst. Na, ott tartunk, hogy hetekkel később tényleg teljesen bekrepált a szelep, szaki addig sehol én meg inkább megcsináltam magamnak.
És az a durva, hogy ezer más dologban is ez van, mert vagy fizetsz valaki(k)nek és nagyon sok esetben ők csinálnak borzalmas munkát és azt nézheted sokpénzé', vagy megcsinálod magadnak és ha lesz is benne hiba, betudod annak, hogy jó eséllyel a szaki sem csinálta volna meg jobban. Nyilván nem gázkazán szerelésére gondolok, de egy lambériás falat a teraszra vagy konnektorcserét, vagy lazúrozást inkább megoldom magam. -
tothjozsi96
addikt
Valaki megtudja nekem mondani hogy privát üzenetben egy beszélgetésnél mi a maximum üzenetszám? Nézegettem a prémium tagságot és ott láttam hogy, "korlátlan mennyiségű privát üzenetet írhatsz", vagyis mennyi a korlát?
Találtam egy ilyen cikket is, tehát ha beszélgetek egy felhasználóval akkor az korlátlan mennyiségű üzenet lehet, csak egy nap nem írhatok a PH! összes felhasználójának?
-
madgie
titán
válasz tothjozsi96 #183395 üzenetére
Annyira nem sok, de most az 50% támogatással 4-5 év alatt megtérül, onnantól "ingyen" van áramom, sőt, mivel a fogyasztásomtól többet termelek, így használhatom olyan célokra, hogy mittomén bányászok, vagy időnként klímával fűtök.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #183396 üzenetére
Max 50 db különböző címzettnek írható privát, prémiummal ez korlátlan.
⭐ Stella
-
.Szaki.
addikt
Srácok, az mi a fenétől lehet mostanában, hogy ha hívnak telefonon, akkor hívás közben lelövi a netet? Így értelemszerűen a FaceTime sem megy ilyenkor és ami a legdühítőbb, hogy a netet a mobillal osztom meg a notebooknak és telefonálás közben nem tudok dolgozni.. Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest