Hirdetés
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel0723
csendes tag
-
vasi89
addikt
válasz Daniel0723 #113511 üzenetére
Frissítés miatt van, habár elvileg pont a 8.3 hozta ezt a hibát de úgy látszik ez egy újabb ios bug ami adott esetekben megmaradt
-
univerzita
addikt
válasz Daniel0723 #113511 üzenetére
Úgytudom 8.4 - től már nemkéri ( most pl.tőlem se kérte )De lehet hogy nekem így van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Daniel0723 #113550 üzenetére
Van amelyiknek igen ,van aminek nem.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Daniel0723 #113553 üzenetére
Mert ahogy irtam csak par alkalmazas engedi.
Annyit tudsz kitorlod az alkalmazast es ujratelepited. -
Daniel0723
csendes tag
-
Daniel0723
csendes tag
-
vasi89
addikt
válasz Daniel0723 #113962 üzenetére
Ez nem működött nekem se. Én egy külső programmal megvágom a zenét aztán átkonvertálom m4r-be. Neten vannak konverterek, célra megfelelnek. Aztán miután átkonvertáltad és elindítod a zenét akkor az itunes már automatikusan hozzáadja a csengőhangokhoz.
-
KOHO
senior tag
válasz Daniel0723 #113971 üzenetére
Audiko.net még egyszer leírom! Ide felmész, feltöltöd a zenédet, beállítod a csúszkával a 30 másodpercet, beszinkronizálod az itunes-al és kész! Nekem minden csengőhangom itt lett készítve! Itt nem kell semmiféle konvertálás.. Ez miért nem jó neked?
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #113979 üzenetére
A 0,33mm-es elég vastag, de amúgy csak a home gombnál tud zavaró lenni.
Viszont mostmár vannak 0,15-0,2mm-esek is, azok nem zavaróan vastagok, ráadásul ebayről jóáron beszerezhetők, így azokat bátran tudom ajánlani, nekem is 0,2-es van. Meg is érett az enyém a cserére, a sarkainál letört kicsit, miután leejtettem a telefont.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #113982 üzenetére
Nem véd kevésbé ettől még, nem nagyon tudok akkora ütést elképzelni, ami nem csak az üvegfóliát törné be, hanem a kijelzőt is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #114124 üzenetére
Természetesen igen.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz Daniel0723 #114143 üzenetére
Először a bal oldali oszlopban alul rá kell kattintani a telefonra, majd itt kell a more info-ra kattintani.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Daniel0723 #114192 üzenetére
pl. egy iPod-dal nem tudsz telefonálni?
-
nofi
addikt
válasz Daniel0723 #114192 üzenetére
Kicsit gyengébb proci, akksi; nincs benne ujjlenyomat-olvasó, kisebb kijelző és nyilván a telefonálással kapcsolatos feature-ök hiánya. Én inkább egy iPad mini felé hajlanék, ha már...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Noxy
veterán
válasz Daniel0723 #114420 üzenetére
Nem.
IMEI meg s..szám nélkül nincs üzlet.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz Daniel0723 #114420 üzenetére
Publikusan ne rakd ki, mert ügyes hackerek fel tudják használni, de erre azért elég kicsi az esély, privátban leendő tulajnak nyugodtan kiadhatod.
-
veterán
válasz Daniel0723 #115287 üzenetére
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ryori
senior tag
válasz Daniel0723 #115287 üzenetére
de amúgy [link] Apple Garancia Ellenőrzés , 1. találat
Angol sem kell hozzá, magyarul egyértelműen ami kell kihozta csak úgy mondom.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Daniel0723 #115374 üzenetére
Itt nézz szét.
Egyébként a Xiaomi Piston 2 elég jó!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gyuromoj
veterán
válasz Daniel0723 #115453 üzenetére
Tippre az őszi Event-en jelentik be majd, ahol bemutatják az idei iPhone/iPad/Watch felhozatalt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz Daniel0723 #115455 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor szeptember közepe általában.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TheMarci
addikt
-
a_dog
csendes tag
válasz Daniel0723 #116943 üzenetére
Nem.
-
rayoliviero
veterán
Jailbreak után pl. Bioprotect programmal be tudod állítani hozzá a Touch ID-t.
-
Noxy
veterán
Galériát csak JB-l.
Van egy olyan app hogy FolderLock. (AppStore keres)
Kiválasztod, és berakja a FolderLockba a nem publikus képeket. Az app meg Psw indul. Meg sok mást is lehet. (videó, dokument, Audio, Wi-fi stb..)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bigdady
nagyúr
pl ezzel le tudod. Amit ebbe raksz csak itt látszik
-
SpongyaBob
veterán
Én még nem próbáltam (de ki fogom) valószínűleg ez az az app amit keresel:
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Tibee86
nagyúr
válasz Daniel0723 #122702 üzenetére
Alapból nem, viszont tokot lehet hozzá kapni amivel megoldható.
-
univerzita
addikt
válasz Daniel0723 #123372 üzenetére
Úgytudom a legjobb a nPlayer ami képes feliratot beilleszteni ( viszont felvitték a árát). Csak egy ingyenes van ami kezeli a ac3 kodeket a Remote Media Manager free. Ez egy file kezelő de van benne média player.
-
buci30
addikt
válasz Daniel0723 #123574 üzenetére
Nem szeretnéd leváltani a figurád mert azt hiszem mindig az én hozzászólásom,mert nekem is ez van évek óta. 😁😊 Köszi 😊
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
agabe
addikt
válasz Daniel0723 #123574 üzenetére
Javitjak (vagy cserelik refurbra)
Sokat tapasztaltak leirasa alapjan icentre, es almarium pro jobb mint istyle (legalabbis hozzallasuk a hozzajuk fordulokhoz). Nekem egyszer csereltek egy telefont par eve, es 1-2 honapja 5 perc alatt megigazitottak egy mozgo elolapot istyle-ban (eleg kozel van), igy sajat elmeny alapjan nem tudok rajuk rosszat mondani.(#123569) alessandro9:
Ha hibas cserelik, ha nem nem, de inkabb apr szervizbe vidd, mert gyorsabb lesz.
1 ev lesz az uj keszulek garija, de ha csak kisebb hiba amit javitanak akkor marad az eredeti gariido.Hasznalt vasarlasnal persze ki kell legyen jelentkezve, de legfontosabb az iphone kereses aminek kikapcsolva kell lennie.
Figyelni hasonlo dolgokra kell mint mas telefonnal...mukodjon minden, ne legyen beazva, ne tilthassak le, 5S-nel mukodjon az ujjlenyomat olvaso, mert ha nem akkor alaplapcserelt buhera cucc, lehetoseg szerint legyen sajat doboza es gyari szam egyezzen a szoftverben, telefon hatuljan es dobozon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.