Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
szacsee #1479 üzenetére
Na ez érdekes.. bár nekem E6550-em van még, de ittis valami hasonló lehet, ha a gyári hűtőn nemmegy a venti, mert automata akkor is 23 fokot ir ki, sőt pár hónapja mikor összeraktam akkor még 20as szobahőmérsékletnél 16-17 fokosnak irta ventivel, 20nak passzivban. tehát ha úgy vesszük a proci hűti a gépemet
na de majd meglátjuk a Q9450 hogy muzsikál azzal a monstrummal hűtve.ja igen kérdezni akartam.. na szóval ha passzív gyári hűtéssel 23 fok, akkor mennyit kéne fentebb állítani hogy reálisat mutasson? bár nekem így is teccik
-
Henryk
aktív tag
-
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1441 üzenetére
A nem találtam sehol alatt a m4rc! által ajánlott thermalright hűtőt értettem, nem a ventiket, de azért köszönöm
ha már ott voltam körbenéztem jobban, és rábukkantam egy bizonyos Asus Silent Knight II. -re, ami az árának ellenére nagyon megteccett.
Van valakinek ilyen hűtője? milyen hőmérsékle lehet számítani vele? vagy az említett thermalright-al mondjuk 2db 12es ventivel fullon kb hány fok lenne?
Akkor most az enyém és egy Q9450 között gyári hűtővel lehet kb +20 fok difi ugye? egy ilyen izmos léghűtővel le lehet vinni 20-30 fok köré, vagy ahoz már vizes kéne?
-
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1439 üzenetére
A felest én sem akartam rátenni, az alapnál a mostanira gondoltam, de az a +2mag már nem neki való lenne szerintem se. az előző gépemben egy HT-s 2.8as intel volt gyárival 70-80fok, az AC-val 3.5 re húzva 40-45-öt tartotta ami egész jó volt, de most már a fejem fognám ha 40 fölé menne.
Az a thermalright mennyin tudná tartani? jóllátom hogy 2db 12es ventit lehet ráaggatni?
az akár még jól is nézhet ki egy pár kék LED-es ventivel
am hol lehet beszerezni? én nem találtam sehol.
vagy van egyéb izmos megoldás? -
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1436 üzenetére
Köszi
hat nemtudom, gondolkodok egy AC freezer 7 pro, vagy alpine 7 pro ban de azis lehet hogy simán a mostani gyárit teszem fel vissza a feles helyett, szerinted melyik lenne jobb? vagy egyeb javaslat is johet. viszont nem nagyon szeretnék 10k folotti coolereket venni, mert szerintem ugynaazt tudja egy AC 4 ezerert 6 ev garival. viszont nemtudom ez mennyire hutene le, de az biztos hogy halk lenne.
hely az van neki boven, beferne egy felteglanyi reztomb is. -
Henryk
aktív tag
válasz
Telefunen #1421 üzenetére
mindenhol ennyit ir, és idleben amikor nemmegy rajta a venti ha fogdosom a bordat nem meleg.
ha bekapcsol a venti akkoris csak 1k rpm korul megy, amig vissza nem huti. mondjuk eleg huzatos a haz, és hatul is hideg levegot fuj ki.na eredeti kerdesre visszaterve: a 9450es hez milyen a gyari huto? hany fokos vele? lekell cserélni ha huzni akarom?
mod: nincs légkondi, viszont éppen pont 23 fok van bent
-
Henryk
aktív tag
Hali!
Egy Q9450-es procit veszek majd, kérdésem hogy ehhez milyen a gyári hűtő, néhol azt a fél magassagut lattam, vagy normál van hozzá? és hány fokos gyári hűtésen? 3ghz korul jaratnam majd kezdesnek.
jelenlegi 6550es 23 fok idle passziv gyári hűtéssel, loadban bekapcsol rajta a venti, de 30 fölé nemmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest