Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
válasz
Beowulf_78 #2331 üzenetére
Pontosan ugy megy mint az enyém
Mondtam..
-
Szatesz
őstag
válasz
Beowulf_78 #2306 üzenetére
Hidd el mellényulhatsz e8600 asba is föleg azok az FPO k amik magyarorszagon vannak elég rosszak...Inkabb nezz meg egy e8500 e0 at vagy valami uj e0 as e8400 at...De te tod.
-
Szatesz
őstag
válasz
Beowulf_78 #2303 üzenetére
Jaja alltalaban viszi mind1ik e8600 as a 4300 at stabilan 1.35v alatt...De én szétnéznék az uj E8500 asok között is mert joval olcsobb és azok is mar E0 asok....
-
Szatesz
őstag
Mindenkinek ilyen jol megy a q9550 es?
-
Szatesz
őstag
Ez se rossz
[link]
-
Szatesz
őstag
az uj q9550 képes mar stabilan 4 ghzre?
-
Szatesz
őstag
válasz
sniper elite #1183 üzenetére
Szerintem maradj a q6700 nál....
Produkció: Miben gyorsabb ? Játékban minden játékban gyorsabb a kétmagos 4 ghzn mint a négymagos 3.4 ghzn...A konvertalasban meg hasonlokban van valamennyi elönye.... ha van.....Az E8400 as 35 k általában a Q9450 meg 65k tehát ez még 50% árkülönbség sincs...de ezt neked kell eldöntened....Csak segiteni akarok benne!
-
Szatesz
őstag
válasz
Produkció #1178 üzenetére
Hát nemtudom ez majd akkor derul ki ha megvan a q9450 ed és attol fugg 450 et a lap bir 24/7 be de kitudja milyen procit fogsz ki....
Én akkor is E8400 ast vennek a helyedbe alltalaban mennek 4 ghzt és elég mindenre szerintem neked is elég lessz és feleannyiba kerul...
-
Szatesz
őstag
-
Szatesz
őstag
t én erre nagyon kiváncsi lennék...Mert annyi voltot nemtudom milyen lappal lehet neki adni ...na meg hogy a szárazjég maga -80 fok.....nemtudom akkor 2.8v al hogyvolt neked -102 fok ...Szerintem az plusz 102 volt de ez mind kamu amit irtál.... Nah meg én nemtudok york 2.4Ghzs procirol szentem te q6600 rol beszélsz az 5700 meg rég világcsucs lenne ugyhogy kamu.....
Én tegnap szárazjegeztem és egy e8500 at ami ugye kétmagos 1.8v on nem birtuk minuszba tartani....ennyit errol.. -
Szatesz
őstag
Nah akkor most hogyallunk még mindig senki sem tud felmutatni egy szép eredményt q9450 el?
Keldor papa: E8600? olyat meg honnan lehet szerválni? -
Szatesz
őstag
válasz
westlake #315 üzenetére
Jah ja nem arra irom hogy jo lenne ha egy lenne csak hogy nagy tobsegben mennyi a max stabil orajel...ezt jolenne mar tudni mert elkell dontenem lassan milyen procit veszek.....Rakd mar be lécci itt szentem sokan kivancsiak mit tudsz kihozni belole.... tobbek kozott én is...
-
Szatesz
őstag
Nah akkor hogy nez ki q9450 es tulajok mennyit mennek stabilan a procik? jolenne valami jo eredmény...
-
Szatesz
őstag
Nah most akkor mit bir max fsb n a q9450 ? megéri megvenni?? mert gx2 t akarok és azalá azt mondjak a quad proci az igaz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest