Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz mcwolf79 #17076 üzenetére
szervertáp ide szervertáp oda, ilyen tápot tuti nem használnék, eleve bontott a 12volt 4-ágra mostanság ez már hátrány mint előny, a 4 ág összesen tud leadni 600wattot ami elvben elég kell hogy legyen, gyakorlatba ki tudja hogy melyik ágat terheli a proci melyiket a vgad(ha egyen ágon csüngnek akkor kevés a 16 amper legalább 18-kéne). Mert nem a 3-om és 5-voltos ágat azt biztos azon van kraft 24-amper látszik is hogy p4-re tervezték. Ez az instabil működés szerintem erre hajaz, de majd valamelik nálam szakavatottabb kolléga elmagyarázza. Nyugodtan kérdezd meg a tápos topikban is zárjuk ki ezt a problémát is.
Okés darálow: nem tudtam pontosan csak olvastam már itt a topikban ezekről a lapokról, és arra emlékszek, hogy nem valami tuninghuszárok. köszi a pontosítást
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest