Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Botigta #14602 üzenetére
Korábban én is üzemeltettem egy ingyenes tárhelyen egy mindent egy helyre összegyűjtött fórumot, de az üzemeltető beadta a kulcsot, és a több évi munka oda lett. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnt (bár korábban sem lehetett mentést készíteni róla). Egyrészt saját pénzen nem áll szándékomban újra kezdeni, másrészt a munkát sem kezdeném elölről. Van itt más olyan fórumozó is, aki hasonlóval próbálkozott, gondolom majd jelzi neked. Ha nem, akkor megtalálod ebben a topikban.
Ez még működik, szerintem ez is elég jó hely. [link]
Persze ha mindenhez hozzá akarsz férni, akkor célszerű itt is regisztrálni. Mivel elég síkos a terep, a legtöbb helyen elvárják ahhoz a regisztrációt, hogy mindent láss.Doky1988
Feltételezem ennek az az oka, hogy személyautóhoz csak egyféle beállítás szükséges, a TIR-ből meg rengeteg féle létezik(szélesség, súly és hasonlók szerint). Ettől még indulhatna egy default beállítással, lehet hogy van is ilyen, csak mivel én nem kamionozok, ezért nem is tudok róla (igazából nem is érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Baldur's Gate 3
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Synology NAS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest