Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Szeretnék információt kérni, hogy X280-ba mi a legerősebb wifi ami működik? Jelenleg Intel AX200 van benne. Gondolkodom az itthoni hálózatom fejlesztésén, és amennyiben a klienseimet nem tudom feljebb tornászni, úgy jegelem a témát. A jelenlegi kostrukcióval gigabit van wifin és lanon is. A cél 2,5gbps lenne.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz donjohnson #122211 üzenetére
Nekem csak a gyári nvme van benne. Semmi más.
-
yodee_
őstag
válasz donjohnson #122196 üzenetére
Érdekes az én x280amba nem megy
-
yodee_
őstag
válasz Tim82 #120672 üzenetére
A gépet amikor vettem akkor hibás volt a kijelző és én tettem bele ugyanolyan felbontású IPS-t (1400x1050). RAMot (3GB) is én bővítettem, illetve a HDD-t is. Sőt ha jól emlékszem a procit is, T7200 van benne.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #120670 üzenetére
Jelszó nincs, szerintem nagyon szép állapotban van. IPS, ATI VGA-s, 3 giga ram, ujjlenyomatolvasó
-
yodee_
őstag
válasz donjohnson #120668 üzenetére
Gyűjteménybe esetleg?
-
yodee_
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy lenne e akit érdekel R60as masina. Szép állapotban.Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz Magnat #119754 üzenetére
A boot problémára nem tudok javasolni semmit, BIOS-ról néhány kép jó lenne hogy mik a beállítások. Viszont ha jól nézem 5. generációs proci van benne és az nagyon nem win11 kompatibilis. Aztán lehet Én tudom rosszul.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Kezd az agyamra menni az X280-on a pöcökegér. Random módon az érzékenysége mintha elállítódna. Lehetséges ez?
Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #118668 üzenetére
Egy szó mint száz, a windows 10 defenderrel ( nélküle nem próbáltam, de ... ) sajnos egy hulladék
Esetleg egy jó leírás a kiírtásra? Csak hogy meg tudjam próbálni milyen nélküle az élet.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #118664 üzenetére
Az x230 gépem 8 évesen adtam el. Szenvedés volt a windows vele. Megizzasztotta egy sima chrome, úgy hogy hardveresen semmi baja nem volt. Közel sem hozta az újori tempót. Az első verziós win10-el semmi ilyen gondot nem tapasztaltam, és win7-tel sem, de az meg már elmúlt...
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz Francia91 #118658 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen 25 éves kocsi, és nem mindegy milyen 7 éves laptop. Egy 25 éves lada vagy egy audi illetve egy kommersz asus vagy thinkpad. Amúgy sajnos a microsoft megtesz mindent hogy a régebbi konfigokon használhatatlan legyen a windows 10 és tarsai. Sajnos.
-
yodee_
őstag
válasz jjeahh #118343 üzenetére
Windows 10? Akkor ki kell kapcsolni az automata driver frissítést, különben mindig felfrissíti a legújabbra.
Vezérlőpult >Rendszer > Speciális rendszerbeállítások > Hardver > Eszköztelepítés beállításai > Nem.
Szerintem REmélem segít.
-
yodee_
őstag
válasz fatpingvin #116639 üzenetére
Tudom. De nem volt veszteni valóm :)
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #116635 üzenetére
Nekem az volt a lényeg hogy az adatot le tudjam menteni. Lementettem és kidobtam.
-
yodee_
őstag
válasz Tikakukac #116631 üzenetére
Erről jut eszembe. Körülbelül 10-12 éve menet közben matattam a PC-mbe. Véletlenül a molex táp csatit hozzá löktem a vinyó alján lévő vezérlő panelhez. Zene azonnal megakadt, gép lefagyott. Soha többet nem indult és használhatatlan lett. Eltettem hátha valamikor még tudom matatni. Akkor felkerestem a Kürt Rt.-t hogy mégis mipénz lenne az adatmentés. 160 gigás vinyó volt, gigabyte-onként 100.000 Ft lett volna az ár. Annyit nem ért nekem. Pár évvel később hozzámkerült egy ugyanolyan vinyó szektorhibával, de működőképesen. Mondom magamban egy életem egy halálom csinálok a kettőből egyet. A panel csere nem oldotta meg, a fejét vágta szét a direkt 12 és/vagy 5 volt feszültség. A sima műhelyasztalomon szétkaptam és kicseréltem a fejet a vinyó belsejében. Összeraktam. Elsőre indult és azon a zenészámon kívül ami akkor ment mindet le tudtam hiánytalanul menteni. Szóval ez a tisztaszoba dolog olyan hogy nem is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #116420 üzenetére
Nekem van valami itthon. Délután keress meg!
-
yodee_
őstag
válasz donjohnson #115947 üzenetére
Azt Én is megtaláltam igen, de olyan zavaros volt az egész. Most egy kínai leírást találtam ott kicseréli és írja is hogy minden oké. Viszont a képeken látszik hogy az antennák csatija a nyák-on teljesen más.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Pár napja keresgélek, de nem találatm konkrét esetet így kérdeznék. Lehetséges X280-ba AX wifit tenni minden komolyabb BIOS módosítás és alaplap monyákolás nélkül?
Köszönöm.
-
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #115611 üzenetére
Szerintem van! Délután írj rám nehogy elfelejtsem!
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Próbált már valaki R60-on akkumulátor nélkül BIOS-s frissíteni? Nagyon szükségem lenne rá, de nincs működőképes akkum.
-
yodee_
őstag
Győzelem Amint átkerült az eeprom, már ad is képet! Mondjuk az öröm korai volt, mert amint kiszedtem hogy véglegesítem letört az egyik lába szóval most rendelhetek hozzá eepromot de legalább nem kell kidobnom a kijelzőt
-
yodee_
őstag
Na kérem végig rágtam mindent. Jelenleg ez a kijelzőm van:
P/N:42T0349
FRU: 42T0350
Mivel ez döglött, így az EDID chip szépen lejön róla és megy erre a kijelzőre:
P/N:92P6758
FRU:92P6761Mivel ebben nincs EDID chip fekete képet ad. Na de majd ha rajta lesz a chip Jelenleg ez az elmélet A héten remélem lejutok a gyakorlátig is.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
Valakinek esetleg egy elfekvőben lévő kijelzője R60ba?
-
yodee_
őstag
válasz Tim82 #115419 üzenetére
Ettől miért kell tartanom:
"...de vedd figyelembe, hogy egy nem nagy szám AUO gyártmányú TN panelről van szó...."
Hülye ötlet abban gondolkodni, hogy felprogramozom az EDID-et a fekete kijelzőn? Mivel van egy működő, azzal mondjuk?
-
yodee_
őstag
Tudnátok nekem ajánlani R60ba kijelzőt? Sajnos ami benne van rossz, amit vettem az meg csak fekete képet ad...
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #115383 üzenetére
Amit megcsináltam Acer-t az jó lett, igaz a kijelzőt szét bontani macera. De megéri
-
yodee_
őstag
Ismét lenne egy R60as kérdésem. Csinált már valaki led-esítést? Egy régi acer-en megcsináltam, csak ott sokkal egyszerűbb mivel az inverter egy az egyben cserélhető volt a led meghajtóval. Itt viszont ezen vannak ledek is.
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #115377 üzenetére
Igen 15". Jelenleg a nagyobbik van benne, ha nem sikerül szereznem (folyamatban van) akkor kereslek
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #115375 üzenetére
Közben mértem. Bocsánat a felesleges kérdésért Igen, egy méret, és pont ilyen kell. Köszi. Már csak kijelzőt kell bele szereznem
-
yodee_
őstag
válasz FoxiestFox #115373 üzenetére
Ez konkrétan jó az R60hoz vagy ilyen néven keressem?
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Beszereztem egy R60at és hiányzik az összes csavart takaró matrica a kijelző alján és szélén. Lehet ilyet venni valahol? Olyan szép állapotban van hogy szeretném pótolni őket. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz vicze #115072 üzenetére
A BIOS-ban annyi beállítás van, hogy a Security -> I/O Port Access alatt a Wireless Wan - Enabled. Ezen kívül mást nem tudok állítani. Nem próbáltam ki a fő slotban. Más a mérete ,meg nem bolygatnám. Kiróbálom majd másik gépben.
-
yodee_
őstag
Megérkezett a WD SN520 SSD-m. Sajnos nem nyert a mutatvány. Nem ismeri fel az X280.
-
yodee_
őstag
válasz Tikakukac #114979 üzenetére
Az egész úgy néz ki hogy menet közben mikor nem kell mennie szépen leáll, viszont amikor kéne nem indul újra. Sima windows újraindítás és már sikít is. Szépen jár, nem hangos. Nem régi venti. Amikor nem megy, tpfancontrol-lal próbáljam meg megindítani?
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Találkozott már valaki olyannal X230-nál, hogy a hűtő teljesen leáll és nem is indul el amíg a gép nincs újraindítva vagy a hővédelem le nem old? Nagyon fura!
Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz S_x96x_S #114436 üzenetére
Valaki meg tudná erősíteni hogy x280-ba tudok második SSD-t tenni vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy x280-ba a wwan helyére tudok e ssd-t tenni. Ha jól olvastam utána akkor 2240-eset tudok csak BIOSban engedélyezni kell a wwan kártyát. Valaki meg tudja ezt erősíteni vagy cáfolni?
Köszönöm.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki garancia kiterjesztéssel kapcsolatban? Meddig lehetséges a hosszabbítás? Aktív jotállás ideje alatt akármikor vagy a vásárlás dátumától számított bizonyos időn belül lehet csak? Csinált már valaki ilyet?
Köszönöm!
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek. Megfordult a fejemben, hogy nyugdíjazom a jóöreg X230-am, és szemezgetek egy X280-al. Tudnátok nekem mondani valamit róla? i7 procival, 16G rammal és 256 SSD-vel néztem. Amit tudok az az hogy a RAM fix. Szerintem bőven elég a 16G arra amire nekem kell. SSD-t tudom cserélni nagyobbra ha kell, Az akku ha esetleg cserés az meg megoldható nem? Új gépről beszélek.
Köszönöm!
-
yodee_
őstag
válasz donjohnson #109311 üzenetére
Ez nem Windows szintjén megy. Hardveres.
-
yodee_
őstag
válasz vicze #109306 üzenetére
Közben megoldottam. A wifis rész csak töltőről működik, viszont akkor kikapcsolt állapotban is:-) A nagyobb gondom az hogy az M800-n az istenért sem akar jó lenni a remote desktop. Azt írja letiltva. Nem jövök rá miért
-
yodee_
őstag
válasz Ganz-[HUN] #109304 üzenetére
Proci is, lap is. Én így olvastam legalábbis.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy próbálkozott e már valaki itt a vpro adottságait kihasználni? Jelenleg sikerült beállítani az X230-am, hogy LAN-on keresztül csatlakozhassak rá akár kikapcsolt állapotban is. A kérdésem az lenne, hogy megoldható e a wifi-n keresztüli elérés, vagy túl öreg ez a konstrukció már hozzá?
Köszönöm
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni! Adott lenne egy X230, amin BIOS-t frissítettem. Azóta nem ismeri fel az akkumat. Az Akku egy x220ba való akku, de szépen tette a dolgát és tenni most is csak a BIOS nem engedi! Hogyan és honnan tudnék olyan BIOS-t visszavarázsolni amivel működik?
Köszömöm!
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Van itthon egy elég ramaty külsővel rendelkező, ám teljesen működőképes X230-am. Donornak vettem, végülis megmaradt. A kérdésem az lenne, hogy szabad e kínából venni burkolati elemeket? Szeretném teljesen átépíteni új elemekből. Vagy van más megoldás?
Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz magellan2600 #102595 üzenetére
Ha mozgatásra nincs javulás akkor inverter
-
yodee_
őstag
Üdv!
SSD upgrade-en van nálam egy T400. Szépen megcsináltam mindent, lefrissítette magát a win10 egyszer csak dobott egy kéket és azóta bekapcsolásnál ha az egyes slotban van a ram akkor se kép se hang, ha a kettesben akkor 1-3-3-1 hangjelzést ad. Kuka?
Köszönöm!
-
yodee_
őstag
válasz vicze #102332 üzenetére
Mivel az Én meglátásom az, hogy hiába li-ionm vagy li-ploymer akkor is csak akkumlátor és a töltés az 100%-ig tart. Tehát feltöltés után (100%) lemeríteni 10-15%-ig aztán újra tele. Sosem hagyom rajta ha már fel van töltve. Még a dokkolón is ki szoktam húzni a töltőt. Lehet az Én hülyeségem, de úgy látszik mégis csak van igazságom. A telefonjaim is így töltöm. Ha lemerül rádugom, és amíg fel nem tölt addig rajta is marad. Utána meg kihúzom.
-
yodee_
őstag
Örömmel jelentem, hogy sikerült jubilálnom a gyári akkummal. Nem hittem volna, hogy kibír 1000 ciklust, mert az elején néztem hogy folyamatosan csökkent a kapacitás. Mivel a garanciális support azt mondta, hogy ez teljesen normális, mivel 300-350 ciklusra vannak tervezve, ezért nem cserélik. A lényeg, hogy azóta eltelt 6 és fél év, na meg az 1000 ciklus és még mindig 1,5-2 órát elmegy Nem bántam meg hogy megvettem ezt a masinát anno
[ Szerkesztve ]
-
-
yodee_
őstag
Közben csak sikerült addig keresgélnem amíg meg lett a megoldás! Mivel 16 giga ram van kikapcsoltam a lapozó fájlt. Most egy leírás alapján ezt visszakapcsoltam és láss csodát. Bekapcsoló gomb megnyomásától számítva 20 másodperc és már húzhatom is le az ujjam és 30 másodperc előtt már az asztalon vagyok Szóval ha valakinek ilyen gondja van, akkor ez a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB DDR5 RAM - 1,5TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest