-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz Tim82 #124723 üzenetére
Igen ezeket a kombókat próbáltam. Akksival, anélkül töltőn, akksi ki-be🤷🏼♂️ Az enyémnek ráadásul belső akksija sincs csak a cserélhető “kinti”. Mindegy igazából átköltözöm a másik laptopba, elengedem, az öreglány megszolgálta már az idejét.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Adott az X270m ami egyszercsak kitalálta hogy nem tölt Ha töltőre rakom 3x villog a Lenovo logón a LED.Type-C nem is tölt csak a töltöcsatin.
Van valami fix erre vagy elhalálzott?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz konyi79 #122215 üzenetére
Nem egyedi eset kollégának ugyanez. Másiknak egy fullos Dell porszívózik. Én magát a kategóriát nem értem, nem véletlenül vannak az asztali gépek. Ahova tényleg kell a kraft azt úgyse laptop kijelzőn csinálja az ember a kanapén, gondolom.
Vannak tényleg olyan esetek hogy a munkahely pl hybrid és kell a mobilitás, az egy dolog, de magánemberek miért csinálnak ilyet…
No offense tényleg, csak annyi ilyet olvasok manapság.
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121991 üzenetére
Nem volt őszinte a mosolyom, maradjunk annyiban
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121982 üzenetére
Komoly kontraszt, tetszik a setup.
Nálunk annyi történt hogy kalandos úton* visszakerült hozzám az M1 Max MBP, szóval az lett a napi harcos. Az X270 a kissebbik fiamnál (ma 10) húzza az igát, Debiannal a fedélzeten. Szereti a billentyűzetét, azon szeret sztorikat írni. Úgy kb odafigyel a testi épségére (mármint a gyerek a gépnek), de nem kíméli és köszöni jól van a gép. 🤷🏼♂️ Pedig amikor látom hogy a kijelzőnél fogva emeli fel fel, azért tanítom hogy figyeljen a cuccaira🤦🏼♂️
*Szóval befejeztem az egyetemet és igazából a fullos macbook kihasználatlanul állt. Gondoltam eladom amíg értelmezhető mennyiségű pénz van benne. El is ment 1800£-ért, fel is adtam DPD-vel, de azok elhagyták a csomagot. eBay kártalanította a vásárlómat, én meg próbáltam a DPD-től visszaszerezni a péézem’. Majd 4 hónap után felhívtak a Newcastle melletti kis falu postájából hogy náluk van ez a csomag, mit csináljank vele, há mondom küldjétek vissza de izibe’
Hétfőn meg is érkezett. Mostmár ittmaradMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121925 üzenetére
Hinnye’ ez tényleg patika állapotú
-
moleculez
veterán
Én az ujjlenyomatra sosem biztonsági hanem kényelmi featureként tekintek. 🤷🏼♂️
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #121711 üzenetére
Ráadásul engem semmi nem köt jelenleg Windows környezethez, úgyhogy Debiannal megy a vas. Ha nagyon kell van itthon amúgy Win laptop.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Ugye a WAN M.2 portba lehet dugdosni megfelelő kütyüket. Az X270-n ez milyen kiosztás? Mert ugye van E-key, M-key eltérő változatok. Egy ilyet szeretnék kipróbálni, működhet, vagy felejtsem el? Persze, csak a móka kedvéért, nyilván tisztában vagyok vele hogy ez nem egy AI szörnyeteg, nem ezen szeretném a chatGPT 5.0-t trainingelniMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121296 üzenetére
A listaban nem lattam x270-t de amugy van ilyen csati rajta ha jol tudom. Működhet?
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121212 üzenetére
inkább beszéljünk arról miért akarsz CRT moncsit 120+ fos-sel hajtani?
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #121192 üzenetére
nálunk (UK)meg üresen pang az iroda, heti 2x van élet, az emeletet ki is ürítettük már. Nekünk (service desk 1-2-3 level) jobb bejárni mert személyesen jobban megy a teamwork es gyorsabbak vagyunk. Péntek nekunk is HO.
-
moleculez
veterán
válasz Balinov #121171 üzenetére
Nekem ilyenem van, én ebayen vettem újonnan 25£-ért. (Igaz erre nem jött szállítás mert itt élek)
Jó kis cucc, teszi a dolgát, semmi bajom vele. Igazából tényleg csak azért vettem hogy “mert TP” és szettben legyen🤷🏼♂️, van itthon vagy 5-6 sokkal jobb egerem. De meglepően kellemes. Ha nagy lapát kezed van akkor viszont lehet kicsi lesz, ez kb kozepes meretu.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
2 kérdés X270-nel kapcsolatban:
1) Akksi töltöttség jelzés meg van zavarodva. (Arch Linux az OS) Tegnap töltőn használtam (type-c porton), kiírta hogy 0% (és tényleg, mert kiváncsiságból lehúztam és kikapcsolt a gép) majd 10 perc múlva 29% Akksi hiba? Szoftveres kalibrálás (utóbbi időkben jöttek-mentek az OS-ek)?
2) Kijelző: Mióta napi használatba lépett elő, elkezdett zavarni hogy csúnyák, fakók a színek. Milyen kijelző opciók vannak, ha van egyáltalán? Ha megmondjátok hogy tudom kiolvasni a jelenlegi kijelző tipusát akkor meg tudom mondani.
-
moleculez
veterán
válasz Wolfskin #120814 üzenetére
“Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.”
Abszollút átjön
Volt egy ilyen osztálytársam régen, nála szinte minden így ment. Egyik iszogatás alkalmával leültettük a rosszlányok pont hu elé, hogy elvi síkon válasszon egy hölgyet. És már nyitotta is az Excelt. Másfél óra alatt sikerült is döntenie, de az idő alatt amit lerendezett azért sok standup comedy-s adná a fele karrierjétMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz FoxiestFox #120757 üzenetére
Hááát ezekre PS-t meg Illut már nem mernék ráereszteni, csak ha van elég Rivotril kéznél, ezeknek a progiknak nagyon elszállt a gépigénye. Hacsak nincs kéznél egy régebbi CS. Ami igazából érthető, mert ki kell használni az új, modern vasak lehetőségeit.
-
moleculez
veterán
X270 most közönséges Manjaro + KDE Plasmaval fut. Hagyjam ahogy van, vagy vannak driverek amiket érdemes telepíteni Linux alatt? Most egész jól működik, de Ti csak jobban tudjátok.
-
moleculez
veterán
“-IT support miben segíthetek?
-Hát így villog a monitor.
-Lássuk csak, CGA monitor?
-Nem, saját.”Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #120592 üzenetére
Igen, így 2023-ban már a balkánon sem meglepő Amúgy így már érthető a hálózat - akksi váltás közt van ez az eltérés.
-
moleculez
veterán
válasz peti_s #120588 üzenetére
Mármint ülsz a vonaton gépezel, akksiról megy, és mikor a vonaton áramszünet-vissza akkor kikapcsol a kijelző?! Vagy a vonaton van áramforrás és be van dugva? Egyiket sem értem kb X-Akták kategória, de próbáljunk meg elindulni valamin.
Szerk.: donjhonson kommentje irányba rakott, szóval be van dugva és váltáskor jön ez, így már értem.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz vicze #120546 üzenetére
Hallottam a frameworkről.
Én értem és megértem mi az hogy Enterprise, amúgy a roncsguberálás meg igazából legtöbbeknek itt hobby. Nekem is csak azért van TP mert tetszik🤷🏼♂️ Plusz jól dokumentált, van mögötte komjuniti, számomra ideális Linuxos-elrontós-játszós gép.
Ettől teljesen független az a felvetésem, hogy a TP brand lehetne egy trendi felkapott vonal a consumer szegmensben IS. Nem, nem attól legyen consumer hogy szar minden benne (az már megy), hanem a consumer piac igényeire is reagálni.
De ezt nálam okosabb elemzők kiolvasták a kávézaccból hogy nem éri meg beleállni, szóval igazából tárgytalan csak a saját meglátásom idebüfögtem.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz zsolti75 #120544 üzenetére
Pedig szvsz megfelelően lekommunikálva lenne piaca a barebone laptopoknak. Opcionálisan akár üresen (ssd, ram, bővítők nélkül) is jöhetne. Aztán áruljanak hozzá alkatrészeket aki akarja megveszi tőlük, vagy úgy konfigolja ahogy neki tetszik. De ők tudják🤷🏼♂️. Brainstorming: TP brandelt alkatrészek (pl működne akármilyen rammal, de a tp ram emelt órajelű, vagy mittomén, felhúzni a brandet a consumer kategóiában kiegészítőkkel. Pl én is vettem TP egeret a laptop mellé mert csak🤷🏼♂️. (Amugy egész jó, roszabbra számítottam.)
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #120487 üzenetére
Sexy, amugy nem is drága.
-
moleculez
veterán
Azt kell hogy mondjam, (Arch) Linuxxxal megtáltosodott az X270 Berendezkedtem, szépen csendben teszi a dolgát. Azonos felhasználás mellett 10fokkal hűvösebb. Nulla dadogás, szaggatás, crash, betonstabil na’. Most újra beleszerettem.
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #120395 üzenetére
Gondoltam, így hát neki is ugrottam 23.x telepítőnek. Aztán keresek valami sexy DE-t (javaslatok jöhetnek) és elleszek én azzal.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
X270-hez honnan tudom a gyári Ubuntu recoveryt beszerezni. A saját oldalukon listázva van, de nincs link csak Redhat-hoz. Vagy teljesen mindegy, mehet sima Ubi telepités?
-
moleculez
veterán
x270-n hackintosh Azt hittem ez a heki dolog már rég kohalt, vagy max nagynehezen össze lehet tákolni olyan PC buildet amin megy. De ezeréves laptopon… Ventura
-
moleculez
veterán
válasz zsolti75 #120309 üzenetére
Mert az alatt értelmes biztonsági szinten csak a 10 van, ami under the hood ugyanaz mint mint a W11, csak utóbbi esztétikusabb (számomra), szóval valszeg ugyanígy futna a 10 is, akkor már miért ne a 11-el copjak.
#120308 mindig tanulok valamit. Ezt végigzongorázom majd jön egy update azt összebarmolja az egészet. Lesz időm valamelyik nap végigjátszom. De ha a másik oldalán kelek fel az ágybak megy fel Linux (szerintem záros határidőn belül).
#120307: Itt el is engedem a maces threadet, továbbra is fenntartom hogy sok user igényére válasz (pl azoknak akik idetévednek hogy melyik TP-t vegyék), és nem azért mert ahogyan a sokéves gépen muzsikál a win, az egész win experience nagyon kellemetlen számomra, újabb 1-2 éves high-end gépeken is. Az előző macem (Air 2018 -Inteles) borzaszto lassú, zavaró, nem véltlen kerestem neki utódot, almáéknál sincs kolbászból a kerítés. Ahogy mondtad, nem is szivatom magam
-
moleculez
veterán
válasz vicze #120305 üzenetére
Én most épp eladom (kihasználatlanság miatt) az 14” M1 Maxot (
ha érdekel valakit), de előtte egyetemen: kapta folyamatban a machine learning algokat, python, R, office, az összes MS365 szutyok amit el tudsz képzelni. Nap vegen hazamentem 20% akksival. Fogalmam nincs milyen hangja van a ventinek, a rendszer pedig konzisztensenszarugyanolyan, nincsenek meglepetések. Szintén több hónapos uptimeokkal. Igen, az Excel pl tényleg nem teljes funkcionalitású (én is belefutottam, de ugyanazt a .csv filet megpatkoltam egy 4 soros python scripttel🤷🏼♂️ -tudom, nem elvárható), de erről az MS tehet. Persze a kiemelkedő teljesítmény az specifikus pár felhasználásra, de a hátrányai is.Most ittmaradok az X270-nel, meg egy Honor Magicbookkal ha billzet kéne 2nél több soros emailhez, minden másra ott az iPad.
A TP-t valójában hobby gépnek vettem többet nem is várok tőle (nem mai csirke na’), de most jobban ki vagyok téve a Windows f@szságainak, és nem őszinte a mosolyom. De ha legközelebb szükségem lesz (ténylegesen) laptopra az csakis mac lesz.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Amúgy nem flame vagy valami, de sokan amikor keresnek gépet, és írják (tapasztalat alapján) hogy milyen (ne) legyen, azért nagyon sokszor bebüfögném hogy vmi Apple Silicon macbook, csak ugye ez a TP topik. Könnyű, jó build quality, hosszú üzemidő, csendes, hűvös. Ok, drága😂 (14” M1 Max a fő gépem).
-
moleculez
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz vicze #120225 üzenetére
Köszi, 15W TDP melett, LPM driver nem volt eddig fenn, ezt balanced mellett tette/teszi. Most feltettem megnézem segít-e. Ami azt illeti, W11 hivatalosan nem tamogatott ezen a vason, szóval nem vagyok meglepve ha nem viselkedig szépen, azért kérdeztem meg.
-
moleculez
veterán
Az normális, hogy az X270 szinte idle (pár passzív browser tab, plusz torrent) használat mellett 50-55fok, és hallható a venti? Ha ez ok, akkor elengedem. Takaritás volt új paszta (még) nem.
-
-
moleculez
veterán
válasz S_x96x_S #119980 üzenetére
Nagyon jó cucc csak…
Windows és Android alapból szepen mukodik egyutt rendszerszinten. Kihagyott ziccer, hogy rakhattak volna mögé egy enterprise grade cloud servicet (password manager, storage, auth, sőt egykori Blackberry módra egy kommunikációs hubot) céges customereknek anyagilag belefér.Amúgy meg rá van utalva a TP fanbasre, ami meg nem végtelen.
-
moleculez
veterán
offba rakom mert nem Lenovo specifikus probléma, meg amúgy is csak kb hiszti kategória:
Szóval a gyerekek írkálnak Wordben valami mesét, az X270 az ilyen mindenes mindenkié gép lett. Egyszer csak szólnak hogy hát nem tudnak írni. A windows fut, az nem fagyott le, az összes többi program reagál csak az az egy nem ami kéne. SHEMMI hibaüzi, csak így ennyi🤷🏼♂️
MS rendszeren próbálok használni egy MSprogramotszolgáltatást. És nem Van itthon mac, ipad, Arch, és egyik se csinál hasonlót. És annyi ilyen sok kis idegesítő szarja van a Windowsnak.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Ha könnyű mobil gép kell ÉS hosszú uzemido, akkor Apple Siliconos (M szériás) macbook. Igaz, nem is 200 ojró, de na'.
-
moleculez
veterán
Megjött a 32GB RAM modul az X270-be Ennek most úgy örülök, mintha a 8 bármire is kevés lett volna.
Akit érdekel, ez van benne: [kép]Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz Balinov #119618 üzenetére
Nem egészen, nekem a görgetés volt darabos, gyári driver orvosolta. Olyannyira, hogy AoE2 Definitive Edition fut mediumon, pedig kéne neki 1GB vram.
Ez nekem fizikai gomb fizikai beragadásának tűnik. Mivan ha 2 ujjal gorgetsz a tapipadon? Akkor ugye nem "fogsz" semmit a kurzorral.
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #119607 üzenetére
Nagy pacsi, ezt végig is játszom. Manuálisan felraktam a drivereket (chipset, videó, bt, lan). Kezdem belakni a kicsikét. Ja és úton van a 32GB RAM modul, eBayen lőttem £54-ért (új, csak kibontott)
-
moleculez
veterán
Böngészve a drivereket ráakadtam erre. Azóta kitaláltam mi az a WiGig, de azt nem hogy mire jó? Nekem most a standard 8260 van, szépen teszi a dolgát. Ezt a WiGig dolgot mivel, hol hogyan lehet kihasználni? Miért nem halottam róla soha?
-
moleculez
veterán
válasz donjohnson #119604 üzenetére
Pont most rakom fel pont ezt mindjárt kiderül
-
moleculez
veterán
X270-n miért csúnya darabos a scroll pl Edge-ben, tán hiányzik valami csuda driver? Smooth scroll bevan kapcsolva Win alatt, és Edge-ben is a flag enabled.
-
moleculez
veterán
Nekem az x270-ben van még egy m.2 2242 üresen, gondolkodom hogy benépesítem. Ha arra raknám a rendszert érezhetően gyorsabb lenne mint a mostani SATA-n? Vagy ez már van annyira koros, hogy igazából mindegy?
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz vargas0502 #119267 üzenetére
AoE2-t én is tolom az X270-n Igaz végig visit a venti, de nem szaggat. Épp hogy, mert pl a 3d víz effektet ki kell kapcsolni.
-
moleculez
veterán
válasz vicze #119216 üzenetére
Nem voltam ezzel tisztában, mivel nem kellett még ezzel foglalkoznom, és igazából csak mint első tapasztalatom ideböfögtem, köszi hogy mondtad. Igazabol azért (is) jött ez a gép hogy első kézből legyen Linux tapasztalatom, szóval jönnek mennek majd ezen a distrok.
Azt azonban fenntartom, hogy a Windows egy bloatware, de a termékeik jelentős része is (pl Office csomag).
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Mindig is tudtam hogy a Windows egy tetves nagy bloatware (szükséges rossz), de ugyanazt a vasat Linuxxxxal használva látszik igazán. Most Zorin - W11 dual boot van. Bár a Zorin azért nem egy Puppy Linux, a gép totál kussban teszi a dolgát, nem üvölt a venti böngészés alatt, mert facom tudja épp mit csinál a háttérben.
-
moleculez
veterán
válasz Tikakukac #119189 üzenetére
Bizony, nullára gyalultam az ssd-t friss win rá aztán onnan indul a buli. Most így ahogy van használgatom, aztán majd eldől kit merre fejlesztek, probalom minél kevesebbszer megbontani. Találtam egy 1tb ssd-t itthon az mehet is bele, a RAM meg kérdéses (bár most láttam bontott 32gb-t 60£ ), rendelek pasztát ujrapasztázom. Aztán belakom Linux - Win dual boot rendszerre.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Azt már látom hogy egy pasztázás - takarítás esedékes, CPU 76C HWINFO alapján pedig csak a Storebol telepítettem
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Tim82 #119166 üzenetére
Eszközkezelő sata-t ír szal gondolom az.
#119167: fogalmam sincs. Szerintem több VM egy időben , és akkor networking taskok. De a CPU akkor is bottleneck.
Bár szerintem amit linkeltem #119159-ben, ott a srác csak hobbyból belerakta, plusz vmi 4tb ssd.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Nem gyengén kimaxolta a x270-t. Mindenhol max 16GB RAM-ot írnak, gond nélkül fut neki 32-vel.
-
moleculez
veterán
Meg is jött az X270, nagyon tetszik eddig! eBayen lőttem 77£-ért. Szépen felújítva, zsírúj 90W töltő, kijelző hibátlan, pixelhibát, foltosodást nem látok. Hamarosan kezdem is belakni
-
moleculez
veterán
válasz Tim82 #119070 üzenetére
Persze, ez megvan, általános laptop betegség ez ahogy fentebb HSM is összefoglalta. Csak azért hoztam ide, mert ott elég látványos és szaturalt ez a jelenség, valamint a "túlgondoskodás". (Hogy töltsem az akksit? Milyen nem gyári tőtő/kábel? Hogyan takarítson? Milyen táska?... sorolhatnám) szóval az ott az esszenciája a laptop használat problémáinak, és tök jól mutatja hogy annak ellenére hogy ezek elvileg workhorse laptopok valójában elég kenyesek, és sehol sem jobb a helyzet. Én spec. használom, normál keretek közt odafigyelek rá, de nem a szobapáratartalmát ellenőrzöm töltés előtt. Tokban van, minőségi kiegészítőket használok, azt kész. Ez azzal jár hogy pár év után lesz rajta 1-2 karc itt-ott, meg akár horpadás is🤷♂️ "nagy kaland", -mondaná megboldogult bácsikám.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Csatlakozom egy X270 tulajaként. Igazabol azért vettem, hogy Linuxot mókoljak rajta, valamint Power BI tanulás végett. Elvileg a héten érkezik
A fő gépem egy Macbook Pro 14" M1 Max-al, de emiatt izgatottan vagyok mint mikor azt vártam.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz S_x96x_S #115636 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem tetszik… nem biztos h lenovo talán vmi gamer cucc volt ahol átforgatható volt, az egyik oldal numpad a másik talán valami jegyzetelős felület, tollal. Nem emlékszem sajna. Sok usecaset eltudok itt is képzelni. Azért otthonra nem kéne
-
moleculez
veterán
válasz ablutor #113273 üzenetére
Ehhez nem kell fizikailag 2 külön hordozó, ha egy van azt is ketté lehet particionálni. De ha már igy alakult: telepiteskor az egyiket az egyikre aztán a másikat a másikra. De menet közben nem tudsz váltani, vagy ez fut vagy az. Induláskor ki tudod választani miről bootolsz.
Ha egyszerre, egy időben akarsz 2 rendszert, arra (feladattól függően) elég egy virtuális gép. Ilyenkor egy ablakban fut a második, harmadik rendszer amennyit akarsz, és csak Alt-Tab váltasz köztük.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz hszilard666 #113260 üzenetére
Az elsődleges gép, azt nem akarom gányolni, VM meg nem az igazi.
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Követem a topicot egy ideje, mert beszerzésen agyalok. Én angliában élek, és eBay vagy vmi laptop nagykerben gondolkodom. Mire kell figyelni vásárláskor? Fentebb írtatok ilyen horror dolgokat, hogy tejesen lopott cucc meg ilyenek.
A másik kérdés: melyiket vegyem?
Igazából Linuxot szeretném megtanulni / elmélyíteni lehetőleg natív környezetben, nem virtualizálva. Nem tervezek vele komolyabb munkát, 2-3 rendszer kísérletezni, próbálgatni "elrontani-megjavítani"
Valamint tetszenek ezek a TP gépek. Van vmi furcsa esztétikusság abban a drabális baltával faragott designban . Szóval olyan kellene amivel a Linux jóban van (semmi egzotikus komponens), esetlegesen bővíthetőség.
Keret olyan 150-200£ körül. Aztán majd költök ráMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest