Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz fattyu #120304 üzenetére

    Értem és ez rendben van, webre nyilván ok.
    Hol vérzik el? Eleve ott hogy pl. az Exeledben vagy Wordben nem tudsz VBS makrot használni. Excelben van alternatíva, de Word-nek nincs. Rengeteg korlátozása van mind az SW mind a HW környezetnek, ami megakadályoz sok feladat(munka) elvégzését. Ezek is pont olyan specifikussak mint, hogy te túlnyomórészt webre használod.
    Az M2-es sajtreszelő bejelntése előtt lóhalálában vették sokan az Intelest, hogy a workflowjuk megmaradjon még pár évig és ne kelljen Winre váltani, mert az új HW nem támogat semmit addont, amire sokaknak szüksége van.

    "asszem 4 hónapja nem indítottam ujra."
    Tehát sérulékeny egy raklap sebezhetőségre... Apple is kb. havonta frissít és újrainditás kell hozzá.

    Továra is egy eléggé elavult (és nem mellesleg kb. a legszarabb Intel HW-hoz hasonlítod), nem egy modern mondjuk 6800u-hoz.

    Árat nem keverem bele, Apple ára az ami, míg mindenki más draszikusan lejebb viszi rendszeresen. A Thinkpad meg eleve erősen túlárazott az enterprise környezet miatt, és draszikusan jobb ajánlatok vannak.

    Ez nem egy fekete fehér dolog, van akinek az Apple Sillicon tökéletesen megfelel és nekik a legjobb választás, de sokan vannak szintén akiknek a munkáját megakadályozza, valamiért egyesek ezt az oldalt nem akaják látni.

Új hozzászólás Aktív témák