Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Na az lett nálam is,hogy usb wifi adapter és van normális sebesség. végre
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz kecsetif #44996 üzenetére
Ezen már túl vagyok.
Windows is újra raktam és úgy a megfelelő drivert de még mindig ugyan az a hiba.
Ezért gondoltam, hogy azt a csatit megnézném amit korábban írtak, hogy lehet fordítva van rákötve.
Kicsit félek szétkapni a gépet ezért nem lenne jó megoldás ha egy USB s wifi adaptert használnék?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz kecsetif #44994 üzenetére
Itt olvastam korábbi hsz ekben, hogy másnál is volt ilyen probléma.
Lehet nem túl jó a kártya de azért a max két mega letöltési sebesség az nagyon kevés. Attól gondolom többet kellene tudjon.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Visszaolvasva a problémámra nem látok más megoldást mint,hogy megnézzem a wifi antenna csatlakozását.
Gép szétszedéséről több videót is megnéztem,szerintem az menni fog.Viszont hol fogon találni ezt a csatlakozást?
Olvastam,hogy nem jó sorrendbe van rádugva.Mi a megfelelő sorrend?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy a HP 15 ab203nh gépemen a wifi nem igazán akar működni. Nagyon lassú a letöltési sebesség. Vezetéken semmi probléma csak wifin.
Más eszközökön is jó a wifi, tehát nem a router el van a gond.
Most oda jutottam , hogy újra telepítettem a Windows 10 et de sajnos semmi változás.
Amit a Windows leszek drivert és amit én feltettem később azzal is ugyan azt produkálta.
Először első újra indítás után tökéletes a wifi vétele. Maximális sebességet mérek. Majd gépet kikapcsolom újra indítom és megint csak 1 max 2 mb/s a sebesség.
Már több drivert kipróbáltam korábban is de ugyan ezt csinálja.
Mi lehet a probléma?
Lehet hardveres hiba?
Vagy mitől lehet ez mert már nagyon bosszant a dolog, hogy nem tudom használni az egy éves gépemet.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz #93794560 #44546 üzenetére
Előző driver el működött szal jó a jelszó. És be is írtam újra. Ellenőriztem, biztos jó. Telóba is újra beírtam és ott jó.
Most másik drivert raktam fel. Ezzel nem kéri újra a jelszót csak megint lassú.
Vezetéken 94 mb /s a sebesség. Másik laptopon wifin 40 körül van. Ez 2,4ghz en nem tudom jó érték e. ?
A HP laptopon meg 5mb/s is alig éri el wifin.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz #93794560 #44543 üzenetére
Elvileg elvan mentve a jelszó. Kiadja, hogy csatlakozás automatikusan. Aztán kéri ezt a jelszót. Megadom neki és nem csatlakozik. Jelszó biztos jó!
-
jegenye77
addikt
Most az van,hogy bármilyen drivert teszek fel utána rámegyek a csatlakozásra,automatikus csatlakozás,és utána kér egy jelszót!
De már be van írva és el is mentette.
Milyen jelszót kér?Nem a sima jelszó mert azt nem fogadja el.
Ezt kéri: "hálózati biztonsági kulcs megadása"[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz SeniorTilla #44539 üzenetére
És ezt, hogy tudom ellenőrizni?
-
jegenye77
addikt
Most feltettem egy másik drivert és kér valami jelszót.De nem azt ami be van állítva. Az nem jó neki.
-
-
jegenye77
addikt
válasz SeniorTilla #44523 üzenetére
Innen tettem fel a "Intel Wireless LAN Drivers" -tde semmi változás sajnos.
Mit lehet még tenni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Adott egy HP 15 ab203nh gép.
Olyan problémám van vele , hogy a wifi nem nagyon akar működni.
Nagyon lassú a net ha wifi ről használom.
Itthon minden más eszköz működik rendesen ( másik laptop, telók) normális sebességgel.
Ha kábelen használom akkor ez is hozza a le és feltöltési sebességet ami van de wifi csak néha!
Ezt se értem, hogy van amikor meg nincs gond vele.
Hol lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Tényleg kell ide ez a cica harc?
Lépjetek rajta túl és peaceSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz sinick #42663 üzenetére
Pavilon 15ab-203nh-t vettem nemrég és Én is win 7-et akartam rárakni de mindig volt valami hiba.
Ezután win10 és minden működik.Nem lesz lassulás,sőt!Bebootol kb 12 másodperc alatt és ugyan ennyi a leállás is ssd nélkül.
Egy két funkciótól is elmaradnál ha nem a win10 megy rá pl.: a két ujjas nagyítás amit a touchpad-on lehet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Stirbi #42619 üzenetére
Végül kipróbáltam a Modern Combat ot és a fifa 15 öt.
Fifa szinte el se indult a másik is szaggatott rendesen.
Csak gondoltam ezek a kis méretű játékok futnak rajta de akkor felejtős.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
HP Pavilion 15-ab203nh gépemen win 10 van.
Tudom, hogy nem játékra való egy ilyen lapos de ha a store ból leszedek valami fps-t vagy pl. : fifa-t akkor az se viszi?
Nem is ajánlott azokat se erőltetni egy ilyen gépen?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz SeniorTilla #42495 üzenetére
És ha nem foglalkozok vele kb mennyit bír egy ilyen aksi?
Van olyan,hogy mennyiszer lehet tölteni?
De gondolom ha minden nap is van töltve akkor is 2-3 évet ki kellene bírjon.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Egy HP Pavilion 15-AB203NH gépem van.Ez az első notebook-om.
Az lenne e kérdésem,hogy fontos,hogy mikor van töltve az aksija?
Úgy értem,hogy mikor félig van akkor Én van,hogy csatlakoztatom a töltőre.Ez baj ?Meg kellene várni amíg majdnem lemerül?
Vagy mint a telóknál is már ez nem számít.
Valamint ha legtöbbet otthon van használva akkor érdemesebb mindig csatlakoztatni a töltőre és úgy használni folyamatosan?Vagy ez se lényeges?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz _bognargy #42411 üzenetére
Az én gépemhez is csak win 10 es driverek vannak.
Tettem egy próbát win 7 el de ott elbukott a dolog, hogy a wifi nem működött normálisan.
Így win 10 került rá.
Annyira nem is bánom már. Gyorsan megszoktam.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Elindítom a gépet és csak a böngésző megy.Ilyenkor miért pörög a venti maxon?És vissza se szabályozza később se.
-
jegenye77
addikt
Az mennyire normális ha egy új gépnél jobb oldalt egy folyamatos ciripelő hang van?
HPab203nh
Halkan de folyamatosan ciripel az első indítás óta (3 napja)Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
HP Pavilion 15-ab218nh laptop(Intel® Core™ i3-6100U Processzor / 4GB / 1TB / AMD Radeon R7 M360
vagy
HP 15-ac131nh laptop(Intel® Core™ i5-4510U Processzor / 4GB / 1TB / ATI Radeon R5 M330
+ 120Gb-os SSD menne bele.
Az első i3 proci de IPS paneles kijelző.A második i5 de nem tudom mennyivel erősebb vagy jobb.
Játékra nem lenne használva a gép.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest