Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
válasz -Solt- #41945 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy renew, mint az enyém, ott a matrica, de a rendszer és a recovery már nincs rajta.
Ilyenkor én úgy csinálom, hogy a C meghajtón lévő létfontosságú adatokat átmásolom a D partícióra (vagy egy külső vinyóra), utána format C és mehet fel az új rendszer.Aztán driverek, utána a mentett adatokat vissza és kész.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
pumukli23
senior tag
válasz -Solt- #19575 üzenetére
Sokszor hallottam már, hogy a laptopban a táp csatlakozója lazul ki/megy tönkre. Ha be van dugva a kábel, és lötyög, lehet nálad is ez a gond. (Állítólag lehet kapni ilyen csatit alaplap nélkül is, majd a tapasztaltabbak megemlítik, hogy ebayen kívül hol. Amit linkeltem, az pavilionhoz való, kissé meglepődtem, hogy a hp nem ugyanazt a csatlakozót használja az összes gépe esetén...)
-
veterán
-
veterán
válasz -Solt- #14506 üzenetére
Lemerül az magától is szépen lassan. Ezért kell kivett állapotban is néha feltölteni. A gép soha nem meríti le teljesen, de az önkisülés ki tudja nullázni, csak sokkal hosszabb idő alatt.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-Solt-
veterán
válasz -Solt- #14182 üzenetére
Na megvolt az újratelepítés sata nativ módban... a W7 simán felment, az eszközkezelőben már ott figyel az AHCI driver, az élményindex pedig 7.2 lett, az eddigi 6.9 helyett...
Sajnos egyéb összehasonlító tesztem nincs, mert a nagy kapkodásban a formatálás áldozataivá váltak... :S
Egy dolog biztos... az ssd-re váltás más világ... döbbenetes sebesség különbség van... amire kattintok, az abban a pillanatban használható, a boot idő meg... hmmm... töredék!
www.smart-bus.hu
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest