Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bkrisz9

őstag

válasz Csapo83 #39054 üzenetére

Azt nem tudom ,hogy a francba csináltam meg a múltkor ezt :D akkor lecserélte valami orbitálisan ronda bejelentkező képernyőre az eredetit (nem nem arról beszélek ami még a biosnál beugrik ez a bejelentkező képernyő) de legalább működött és nem kellett semmit csesztetni hozzá csak beállítottam és helloszia azért nem értem most mi van. Csak kegyetlenül belassult tőle a boot.. vagy +5 perc volt az alap 40 mp helyett.. Most meg szerettem volna próbálni még egyszer de annyit nem feltétlen ér h szétcsesszem a rendszerem. (nálam minden pedáns rendben van a gépen minden ott ahol annak a helye minden funkció amit nem használok törölve/kikapcsolva stb.. Asztalon egy darab ikon sincs meg ilyenek..) Minden működik hibátlanul sőt! Jobban mint win7-el (az ezen a gépen katasztrófa... tetű lassú bugol mint az állat /random eltűnik a tálca meg ilyen finomságok/ stb. pedig jól van telepítve és minden driver fent volt.)

[ Szerkesztve ]

Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák