Hirdetés
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Hali! Jó állapotú eladó 3 ajtós Civicet max 700k-ért nem tudok?
-
m4rc!
őstag
Kb. 1,5 hónapja keresgélek (elötte is nézegettem, de nem komolyan) és a felső határ egyelőre 600K. Ha tudtok vmit pls segítsetek, igaz annyira nem sürgős, mert még nincs a kezembe a jogsi.
-
m4rc!
őstag
Ez a jövőheti célpont... esetleg vki látta már?
-
m4rc!
őstag
Na tehát pénteken megnéztük szerelőkollégával a Civicet Debrecenben..
Hátt, asszem még keresgélhetek egy darabig..:
Eleje törve volt, az tuti, motorháztető az kuka, belül elég rendesen lelakott. Egyébként motor legéscsillapítók, stb. jónak tűntek (bár a motor le volt mosva...), szóval inkább csak esztétikai hibáai voltak, de azok rendesen.... ez a verda nem ért 550-et..Remélem később nagyobb szerencsével járok, ez végülis csak az első volt amit megnéztem... (mondjuk 16k benzinpénzebe fájt..
).
-
m4rc!
őstag
Megvan a forgalom-vizsgám!!
(20k-ba fájt...)
Október végére lesz pénzem is, remélem addigra találok vmi jókis 5gen-t!
-
m4rc!
őstag
Akkor szerintetek ér ez 550k-t, ha 254ezer kilcsi van benne?
Vagy mennyit lehetne belőle alkudni? Mindenesetre holnap felhívom az eladót... -
m4rc!
őstag
aesir ennek mi értelme? Idejössz, teszel egy kijelentést egy olyan dologról, ami tök szubjektív, és azt állítod, ha vkinek más a véleménye annak nincs ízlése.. Ennek semmi teteje, puszta flém-keltés.
szerk.: ráadásul tök off...
-
m4rc!
őstag
Szoval hova lehet vinni Civic-et beviszgaltatni? Pontos cimet mondjatok legyszi...
-
m4rc!
őstag
Asszem o lesz a befuto, ha minden jol megy 1-2 heten belul megveszem...
Esetleg vmi ellenerv? -
m4rc!
őstag
Tudom nem ide tartozik de szerintetek mennyit fogyaszthat egy ilyen: [link]?
-
-
m4rc!
őstag
Ezekről az újabb fajta Civic-ekről mit gondoltok? Nem mitha lenne rájuk keret...
-
m4rc!
őstag
Most velem van a baj, vagy miért nincs egy értelmes 5gen 3ajtós Civic sem a használtautón
Vki esetleg, aki még nem unja, leírná nekem, h mit jelentenek a különböző rövidítések (pl.: VEI)? -
m4rc!
őstag
Hat sokat gondolkodom, nem tudom milyet kene vennem...
Ami igazan kozel all a szivemhez az a beka lampas elotti generaciobol a 3 ajtos valtozat, esetleg vmi jo vetelt nem tudtok ebbol? 5gen asszem... -
m4rc!
őstag
Ehhez mit szóltok? Komoly darab
, bár azért nem rohangálnék ilyennel, főleg 1. kocsinak
-
-
m4rc!
őstag
válasz
Gergello #2731 üzenetére
Azt idézőjelesen értettem, sztem úgy fogok fosni, mint atom..
Majd vmi éjszakai vezetgetéssel kezedem... Csak tartanék mát ott!
Marha jól néz ki az a Honda, ez 6 generációs, ugye? Mert mostanra annyit kideríttem, hogy azok tetszenek nekem ('95-2000 közöttiek).Többiek: Köszönöm a bátorítást, remélem 3 hónapon belül meglesz jogsi is, meg a gép is
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Elöljáróban 2 dolgot írnék:
-még csak most fogom csinálni a kresz vizsgát
-nemigazán értek a kocsikhoz (még)
Viszont ahogy meglesz a jogsi egyből szeretnék egy Honda Civic-et venni, hogy legyen mit gyalázni a friss jogsival
Nézegttem, hogy pontosan melyik is az a fajta ami nekem teszik, azok amiket a 90-es években gyártottak. Azt még egyenlőre nem tudom, hogy lépcsőshátút szerenék-e vagy 3 ajtósat, de majd kialakul.
Szóval mit érdemes tudni a Civic-ekről? Vmi jellemző hiba? Fogyasztás, stb.? Esetleg, ha vmi jó netes oldalt tudtok ajánlani snnak is örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Ülőgarnitúra 3-2
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest