Hirdetés
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
válasz
Snoop-y #8714 üzenetére
Csak 8 oktán számmal lett világosabb az ajtóm.
(egyik reggel vissza kellene vinnem és az apja lefújja és este el is vihetem)Na ezt a változatot meg hagyjuk inkább. Kifizetek egy normális fényezőt és lefújatom.
Mondjuk nálam már ott elbukott a bizalom, hogy azok után, hogy az egyetlen hibát is elmondtam neki amiért nem engednék át, hogy mit csináljon, ezek után megbuktatja az autómat..... Vicc az egész csávó.
Jah, a szerelést meg meg sem csinálta amit kértem tőle.
Egyedül azt csinálta meg, amiért megbuktatták.(+fél tank benzinem bánta. elég messze vannak arra a vizsgahelyek)
Na, ne is fárasszon többet senki ezzel a dologgal kapcsolatban. Meg a szerelő pontos és precíz munkájával sem, mert lehet, hogy beleverek a fejébe........
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest