Hirdetés
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
demars #41685 üzenetére
lehet hogy van, de én még olyat h jót és tartósat felújítás után nem láttam
vagy hogy legalább fele annyit lemenjen mint a gyári..
alapból sokkal silányabbak az alkatrészek mint a amivel annak idején összerakták, aztán ott van még hogy 10ből 8 szakember a fejet sem tudja visszatenni rendesen.Sok mindent láttam már és valahogy nem hiszek az ilyesmiben, inkább egyen az autóm 1 litert ezren, aztán majd ha megtehetem inkább lecserélem, minthogy egy bármilyen szerelő belekontárkodjon nekem.
Kinek mi....én a bontatlan motort és a gyári fényezést preferálom, csipegessen egy kis olajat, inkább legyenek rajta apróbb esztétikai hibák, de maradjon az gyári
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest