Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Nem tudom, hogy van e itt olyan aki már platinázta/százszázalékolta a játékot, de ha igen, attól kérdezném, hogy az összes teljesítmény kiszedéséhez, szükségeltetik-e mind a három seprű verseny triálon a legjobb időt futni vagy elég csak Imeldát legyőzni? -
Plata
félisten
Érdekes videót találtam ma.
Este ha lesz időm ki is próbálom.
[link] -
homerhamm
addikt
Apropó varázslat, már csak két sötét mágia hiányzik. (Avada Kevrada és a másik) Ahhoz is küldetés tartozik?
-
Plata
félisten
válasz
alratar #1370 üzenetére
Véleményem szerint más a játék mardekárosként és más griffendélesként,Sebastian sztorijában például egy sötétmágiát ismerő mardekáros karakterrel elő jön igazán hogy a srác enyhén szólva szociopata gyilkos.Griffendéles karival is barátok lesznek,de néha be jön egy kis griffendél kontra mardekár beszólás.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Két nap múlva állítólag DLC bejelentés.
Draco Malfoy jelent be valamit Sebastian-al kapcsolatban. -
Mike
veterán
Nem kell az RT-t bekapcsolni és semmi baja
-
homerhamm
addikt
Nagy a csend a prevgen verzióról. Milyen lett?
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Hát most sem túl tökéletes a játék.
A karakterem barna haja a napon úgy világít mint egy izzó.
Na és inkább neonszinű ha mögötte van a nap,eddig szinte minden ultra-n volt,most minden közepesen.
Eltűntek a ruhák vicces kis szövegei.
Eddig minden ruhadarabhoz volt valami leírás.
Némelyik elég szellemes volt.
Én legalább is mindig elolvastam.
Karim haja ilyen házban,de nap ha rá süt akkor fényképezhetetlenül világít.
Ugyanakkor az épületekben eltűntek egyenlőre a világító falak,de némelyik ajtófélfa most is világít. -
Plata
félisten
Új frissítés jött.
2.1gigát tölt le és 62.4 gigát ír át. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1338 üzenetére
Én kezdetek óta,csak néha néha ki hagyok egy két kiegészítőt.
Csak amíg a kezdetekben mindig csapatban barátokkal játszottam,addig mostmár mindig egyedül.Vanillától cataclysmig játszottam rendesen,akkor szétesett a csapat,a cataclysm szar volt így én is abbahagytam,panda is gáz volt,kihagytam,draenor végén kezdtem újra nulláról azóta toltam,de a suttyóland kieg már megint szár volt így kihagytam majd két évet.Most egy kicsit vissza tértem,de el vagyok veszve.
Mióta újra kezdtem nem is magyar szerveren játszom,nem akarok veszekedni meg vitázni,már pedig magyarok lakta szerókon általában még pecázni sem lehet anélkül hogy valaki ne anyázna vagy hasonló.
Plusz ha nem akarok kiskarakterrel egy maxos szintű ellen pvp-zni fix hogy egyből a c betűs vagy zs betűs szavakkal illetnek,bár jó esetben mind a kettővel. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1336 üzenetére
Pedig a játék szól is hogy a kinézetedet testre szabhatod a talált tárgyakból,azért van a kollekció hogy oda elmenti a talált ruha kinézeteket és menüben átvariálhatod a rajtad lévő ruha kinézetét.
Majdnem olyan mint a WoW-ban a transmog.Csak ott minden karidnak közös a kollekció,amit az egyikkel találsz a másik is megkapja.
WoW-ban például a Void elf death knight-om talpig kemény vasban harcol,mint egy mozgó bunker.
De ha ránézel azt látod hogy majdnem egyszál semmiben osztja a halált.
Hogwartshoz hasonlóan a WoW-ban is ha új cuccot szerzel újra kell transmogolni,csak ott el kell menni az NPC-hez aki szemmel veréssel át operálja a kinézetet.
SWToR-ban jobb a helyzet,akár 20 kinézet is be lehet állítva és nem kell menni sehova akármikor cserélgethetjük,új cucc esetén sem tűnik el.
Ott például a vörös démonom kemény harci páncél helyett elég lengén öltözik,például nadrágot vagy szoknyát nem szeret hordani.
De szerintem ez tök természetes elvégre is ő egy sith,azok forróvérűek,még akkor is ha átállt a jó oldalra és jedi lett belőle. -
shotika
őstag
Ezekről a macskasimogatásokról (minek fosták tele a játékot mindenhol simogatható macskákkal?
de komolyan) tovább vezetve pl Merlin trialok, meg megfejthető/gyűjtögethető szirszarok, jutott eszembe, hogy nekem mi volt az egyik problémám ezzel a játékkal, meg úgy anblokke a jelenlegi generációs open world játékokkal, és ugyanez volt a bajom a Far Cry 6-tal is (vagy a Dying Light 2-vel):
Egy Far Cry 3-ban, vagy egy Mad Max játékban nagyban segítette az előrehaladást, ha összeszedegetünk dolgokat, ezek nagy része korlátozott, tehát ésszel kell beosztani mit-mire költünk el.
Ezekben az új játékokban viszont kb mindent a játékos elé raknak, nehogy véletlenül lemaradjunk valamiről és mindenből olyan sok van bennük, hogy egy idő után azt vettem észre, hogy teljesen fölöslegesen járom be a pályát cuccokért, meg Merlin trialok stb-kért, mert a játék előbb-utóbb úgyis oda fog vinni.Nem tudom mennyire érthető, amit mondok. Régen megérte kalandozgatni félreeső területeken, megérte mellékküldetéseket csinálni - valahogy a kevesebb néha több alapon nekem nagyobb élményt nyújtott, mint amik most vannak.
Az első Merlin trialnál még rácsodálkoztam, hogy aaaa vaóó, milyen kis ötletes logikázgatós feladat, aztán elém vágja a játék, hogy csinálj meg ebből 100-at és kapsz 4 új táskahelyet. Nekem ezektől a megoldásoktól nagyon olyan érzésem van, hogy "mesterségesen" duzzasztják fel a játékidőt.Mindemellett hozzáteszem, hogy nagyon élveztem a Hogwartsot, és mondjuk egy Far Cry 6tal összevetve tényleg vannak benne egészen kreatív kis küldetések.
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1333 üzenetére
A sapkád kinézete be kerül a gyűjteménybe.
Így bármikor olyanra válhatod azt a sapkát ami rajtad van.
Látsz a karakteremen sapkát? Nem,Pedig van rajta csak ki kapcsoltam hogy látszódjon.
Felszerelés menüben ha az egeret ráviszed mondjuk a sapkára és f betűt nyomsz szabadon megválaszthatod a kinézetét.
Na persze konzolon másképp van.
De konzolon is minden ruhadarabot amit megtalálsz annak a kinézete be kerül a gyüjteményedbe és bármikor használhatod. -
Plata
félisten
Ps4 megjelenés napján aki nézi twitch-et kaphat spéci ruhát.
-
cikasz
őstag
válasz
csababarca #1323 üzenetére
köszi, nem jó tárggyal próbálkoztam eddig
de meglett
-
cikasz
őstag
szerk :
Rájöttem időközben, bocsi -
Plata
félisten
Ami azt illeti én olyan modot szednék le ha mernék,ami eltávolítja az idióta csapost a három seprűből.
Na meg valami olyat ami ad még vagy 20-30 varázslatot.
Az utolsó steames játék amit modolni mertem azt sem tudtam végig játszani.
Feltettem hozzá a magyarítás modot és meghalt tőle a játék,kezdhettem volna egy új karit,mert a meglévő karim amiben már volt 13 óra véglegesen elcsesződött.A mentéseit nem lehetett be tölteni mert kihalt tőle a játék.
Magyarítás hála az égnek ennél nem okozott bajt,igaz szerintem nem is úgy települt mint az. -
Feck
tag
Nem voltam a helyzet magaslatán akkor este, így vissza kellett olvassam a hozzászólásomat. Valóban kissé (nagyon) morbid így a megfogalmazás, elismerem.
Nincs teljesen szabad karakteralkotás mod. Viszont sok kis pack segítségével (arcszerkesztő, haj, smink, szemüveg, stb.) kihozható 18 fölötti kinézet, ez volt a cél. De én ezzel ezt a témát lezárnám, elnézést, ha borzoltam a kedélyeket. -
Feck
tag
Pedig nekem az RDR2 volt az etalon... Futás tekintetében is, mert nem röccen meg... régen 25 FPS-sel is szebben futott, mint a HL mondjuk 75-tel... Nyilván eltelt 1 év az RDR2 megjelenés után, mikor belenéztem, így annyira nem releváns.
Szóval akkor várjak ~1 évet, most, hogy álmaim nőjét megalkottam néhány mod segítségével, és kinn a full magyarítás? (WTF, $2023?) Mert a játék alkotói összecsapták, és megbuktak optimalizálás kurzuson egyetemen?? De azért a piacon a 20-25k-t bekérik érte...
AKABM. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #1304 üzenetére
Tudom,de online megválaszthatom a karakterem,sztoriban meg nem.
Viszont te szerintem nem pc-n toltad az online-t,ha kipróbáltad volna tudnád hogy a Pc-s online iszonyúan frusztráló tud lenni a temérdek sok álattól aki modokkal szétcseszi a játékodat.Az hogy még free roam eventeken is jöttek modderek és megöltek az ciki volt,bár az nem amikor modder volt a trade route eventen,mert megölte a banditákat és nem kellett csinálni semmit.
Bár a lovakat sajnáltam,mert a banditák lovastól repültek a vonat kerekei alá.
De az ritka volt,inkább az volt hogy eventen békésen pecáztam volna mire alám raktak vagy tüzet vagy felrobbantottak vagy rám spawnolt 10 puma vagy medve.
Nem vagyok oda a zombis játékokért,így rdr onlne-ban sem csipáztam ha valami gyökér zombi hordát uszított rám.Az hogy a városban az égből bölények potyognak,vicces volt.Főleg az NPC-k miatt.
Viszont ha lenne Hogwarts Legacy online az poén lenne. -
Plata
félisten
Fél évvel a megjelenés után már én is játszottam vele.
Csak steamről nemvolt hajlandó indulni.
Meg az első két hétben állandóan errorral meghalt.
Végig játszani sosem játszottam végig.Most is fent van,online játszottam is pár száz órát,de a sztorit nem tudtam le tolni,mindig megunom.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hatévnyi fejlesztést és titkolózást követően megnyitotta kapuit a Roxfort varázslóiskola. Oly sok félresikerült próbálkozást követően vajon milyen lett a XIX. századi feldolgozás?
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest