Aktív témák
-
karib
addikt
Szerintem meg kell egye. Más kérdés, hogy inkább valami 200+ FSB-t tudó alaplapban érdemes tuningolni, de ha épp ez van kéznél, akkor ezzel kell játszani :)
Viszont túl sokat ne várj a procitól. Ez vajon már Thoroughbred magos, vagy még Palomino? Végülis tök mindegy, a Tbred ''A'' sem nagy szám (lásd hírek korábban), a második szériás Tbred ''B'' az igazi, de az még szinte csak mutatóba akad pár darab, és csak a leggyorsabb kategóriákban. Valahogy el lehet dönteni, hogy melyik core, most nem tudom fejből, de majd utánanézek.
Szerintem továbbra is a legtutibb vétel egy AGOIA/Y szériás 1600/1700+...Department of Redundancy Department
-
casenoid
tag
-
bélanéni
őstag
minek neked tuning egy ilyen gyors processzorhoz? :)) :)
...csak vicceltem. Miért ne menne a KR7A lapban? Annyira azért még nem régi az :) . Az más kérdés hogy hivatalosan mit írnak.
Az Abit lapok ugyan jók tuningra, de maga a procit szerintem örülhetsz, ha alap-órajelen normálisan le tudod hűteni, tuningra nem sok esély van. Azért próbálkozhatsz extrém hűtés mellett.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
casenoid
tag
mennyire húzható az AMD Thoroughbred 2200+? most csak erre futja, upgrade-ben persze. működik Abit KR7A-RAID-el?
PS: Pliz, ne offoljatok olyannal, hogy minek nekem gyorsabb,tuning erre a procira, meg ilyenek. Köszi! :)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest