Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazi véleményt úgy is csak akkor tudok mondani róla, ha megveszem, és együttélek vele. De ettől jelenleg még távol vagyok, egyszerűen nagyon nehéz dolgokat eladni ma. Lassan az lesz, hogy megveszek valami LP-vel kapcsolatos cuccot, és az vagy örökkön-örökké megmarad nekem, vagy mehet a szemétbe.
[ Szerkesztve ]
-
Pety
senior tag
válasz #56474624 #15901 üzenetére
Hát ez már most nagyon kevés embert érdekel(mármint az LP)
azon belül pedig a hangszedő pedig használtan szinte eladhatatlan,főleg a drágább darabok.Bár nem tudok okosat mondani esetleg valami olcsóbb lemezjátszóval lehet eladhatóbb lenne,de ez persze csak egy ötlet.Egy hangfal vagy erősítő azért sokkal könnyebben értékesíthető de azokat is most szvsz csak ár alatt lehet eladni.[ Szerkesztve ]
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
törölt tag
Igazából azért nem lehet eladni egy csomó mindent, mert nincs mögötte reklám. A slágertermékeket, amiket minden lap halomra dicsér(t), nem nehéz eladni. Erősítőt is csak akkor könnyű eladni, ha csupa jókat írtak róla. Lásd: a volt NAD C315-öm. Még a hirdetést sem kellett föladnom!
Persze nem rossz darab az áráért az újak között, de valószínű a Dynacót azért nem tudnám olyan könnyen eladni, mint azt.
Hangszedőt meg hatványozottan nehéz eladni alaphelyzetből, plusz nem is ismert a goldenote (még blue note néven talán-talán). A 6-os lottó esélyesebb.[ Szerkesztve ]
-
pip
aktív tag
nem tudom azert van-e, mert az uj cuccnak szebb a hangja, de egy biztos: sokkal tobb zenet hallgatok mint megvasrlasa elott es ez joooooo....
@bacylus: valoban nehez a hasznalt cuccot eladni, de nezd az erem masik oldalat, hogy nagyon jo aron lehet szuper cuccokhoz jutni nagyon jo aron. En is huledezve nezem, hogy az erositomert hogy lehetett meg nehany eve 2x annyi penzt elkerni mint amennyiert 3 hete megvettem.... Ezuton is koszonet azoknak, akik hasznalt cuccot javasoltak adott kereten belul.
-
törölt tag
nezd az erem masik oldalat, hogy nagyon jo aron lehet szuper cuccokhoz jutni nagyon jo aron.
Ez igaz, csakhogy ahhoz előbb el kéne adjak.
Én egyébként lehetségesnek tartom, hogy a jövőben már kereső (nem álláskereső ) emberként egy valóban jó hangú cuccot inkább megtartok (mégha tovább is léptem), és felhalmozom az idők során őket (majd nyitok egy kiállítást pár évtized múlva ), mint méltóságon alulinak érzett áron adjam el. Mikor olcsón kel el valami, az is benne van a pakliban, hogy rossz kezekbe kerül, nem becsülik meg, ezt nem akarom. Ami érték, azt próbáljuk megőrizni jó állapotban szerintem.
nem tudom azert van-e, mert az uj cuccnak szebb a hangja, de egy biztos: sokkal tobb zenet hallgatok mint megvasrlasa elott es ez joooooo....
Akkor csak többet tud, mint a mini hifi.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Miért offba írjátok?
Egyébként az új cucc - jó cucc témához én is hozzászólnék. Bár még csak tegnap óta van nálam, de már 14 óra zene belement az új hangfalaimba. Bár megfogadtam, hogy nem mondok többet ilyet, de nagyon úgy érzem, hogy ezzel a Klipsch RF-82-vel egy időre megoldódott a hangfal kérdés nálam. Átrendeztem miattuk a szobámat, így hosszában tudom hallgatni őket nem egész 20nm-en, 2,5 méteres belmagasság mellett. A hosszanti elrendezést igencsak meghálálja, mert ahhoz képest, hogy féltem tőle, hogy a polcsugárzókhoz képest nem lesz tere, iszonyatosan nagyot léptem előre ebben is. Persze ez az elrendezésből is adódik. Megjött az igazi színpadmélység, olyan érzés néha mintha az ablakon kívül dobolnának .
A zenének nagyobb része válik le a hangfalakról mint eddig, néha csak ámulok és bámulok zenehallgatás közben. Ma is elővettem régebbi zenéket hogy belehallgassak, és azon kaptam magam, hogy fél órája ott ülök és már a 6. szám megy, mert így még nem hallottam szólni.Egyébként kipróbáltam polcsugárzóval is a hosszanti zenehallgatást, de egyszerűen nem... 80-100 Hz alatt eltűnnek a mélyek a semmibe. Nem élvezetes. Kell ide az állóknak az ereje, hogy megtöltsék az egész szobát zenével.
Ja és a legjobb, hogy abszolút nem igényel ekkora térbe mélynyomót a két front, ugyanis a gyárilag megadott adatok tökéletesen igaznak bizonyulnak, 33Hz-ig lemennek a hangfalak, ráadásul erőlködés nélkül. Nem is tudom mit mondjak még.
Klipsch: Thanks for the music
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AMDFan #15906 üzenetére
Nem értem én ezt a hangfalról leválás dolgot (annyit olvasni erről), mármint hogy mi benne az extra. Én ezt megtanultam még a polkoknál (de már a NAD-Genius 3600 front kombónál elindult a dolog), mikor csukott szemmel kezdtem zenét hallgatni - előtte mindent két pontból hallottam még a geniusos korszakomban -, aztán már csukott szemre sem volt szükség. A Genius 3600 frontjait a NAD-ra kötve ugyanúgy leváltak a hangok a hangfalról. Most pedig az 1250x-et nézve itt is. A különbség a kontúrosságban érződik számomra, a színpadmélységben, -szélességben, illetve -magasságban. De azokon a hangokon kívül, amelyről csak egyik csatorna tartalmaz információt, minden leválik szerintem (most nem az AR esetében mondom, hanem pl. a geniusnál). Még a 15 éves sony sztereó kazettás magnónál is hallani, hogy az ének középről jön, és nem két oldalról. Pedig meglehetősen közel vannak a hangszórók egymáshoz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz #56474624 #15908 üzenetére
mielőtt eladtam a 3000At( 1250Xet megtartottam) csináltam ujra AB tesztet,2 perceset.
nem figyeltem arra,hogy menyikben mennyi a mély,hanem hogy okoz-e élményt.és ebben azért van különbséga 1250X javára.és igen,potn ez a leválás amiben kiemelkedik ez a genius a mocsárból.
hozzátenném a 3000A sokkal rosszabb kábelekkel ment,és még mai napig nincs bejáratva.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
AMDFan
addikt
válasz #56474624 #15908 üzenetére
Ma adtam el az RB-51-eket, így hallgattam egy kicsit mielőtt jöttek érte. Szerintem fekete fehéren látod kicsit a dolgokat. A térleképezés az nem bináris dolog. Nem az van, hogy vagy van vagy nincs. Egyrészt ugye nem csak a hangfalaktól függ, hanem a szobaakusztikától is. Ebben is nagyot léptem előre, de visszakötve a kis Klipscheket egész más volt a hangzás. És annak sincs rossz tere, sőt egész jó.
Az RF-82-nél a zenének sokkal nagyobb része válik le a hangfalakról, szinte külön életet élnek a hangszerek, ilyet az RB-51 nem tudott, egy Geniusról nem is beszélve. Persze a Geniuson is középről hallod az énekest, de itt nagyjából ki is merül a tudása. De hallottam állóból Swans D3.2B-t és hát az sem a térleképezés királya én úgy vettem észre. Persze mondom, ezek szobaakusztikai kérdések is, de ugyanott a Sound Art W2 sokkal "teresebben" szólt. Nekem térérzetben eddig a W2 adta a legnagyobb élményt itthon eddig, de most már gyakorlatilag minden szempontból az RF-82 viszi a prímet."De azokon a hangokon kívül, amelyről csak egyik csatorna tartalmaz információt, minden leválik szerintem"
Ez is bonyolultabb ennél szerintem. Van olyan hang ami kifejezetten csak az egyik oldalon szól, és annál is meg lehet csinálni olyanra, hogy úgy halld, hogy 1 méterrel odébbról szól. Viszont a legtöbb hangnál csak azt hiszed, hogy csak az egyik csatorna tartalmazza, pont itt van a kutya elásva. Egy Geniuson elkönyveled úgy, hogy oké ez csak az egyik oldalon szól, egy komolyabb hangfalon pedig rájössz hogy bizony az nem csak onnan szól, vagy legalábbis nem olyan mintha a hangfalból jönne a hang.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #56474624 #15912 üzenetére
Szóval.
Nem hiszem, hogy ez a zenehallgatás "lényege". Ha nem vigyázülésben hallgatok zenét, hanem fetrengve, és k*rvára nem figyelek oda a térre, akkor is van zenei élmény. A tér eleinte egy izgalmas dolog, de egy idő után élőben is az ember marhára nem figyel oda a térre, és csak a zene érdekli, annak a hangszíne. Azért talán nem véletlen hallani olyat, hogy egy régi high-end mono rendszer tud úgy megszólalni, hogy bizonyos dolgokban a sztereó egyszerűen nem partiképes vele szemben.És valóban, egyébként egy idő után az ember a nagy audiofülkedés útján haladva azon kapja magát (sztereó rendszernél), hogy nem is a zenében merül el igazán, hanem kapkodja a fejét, és a hangokkal "bújócskázik".
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz eclipse006 #15913 üzenetére
Én most 2,4 méterre ülök a hangfalak vonalától.
-
AMDFan
addikt
válasz #56474624 #15914 üzenetére
Én sem vigyázülésben hallgatok zenét, hanem hátradőlök, feldobom a lábam, és csak lubickolok a hangáradatban
Egyébként nyilvánvalóan háttérzeneként is lehet élvezni csak magát a zenét, de nekem nagy élmény úgy is zenét hallgatni, hogy közben látom magam előtt ahogy a dobos jobbról balra végigpüföli a szettet, előtte meg nekem énekel az énekes Igazából szerintem a hifinek ez a sava borsa, a zenét akkor is élveztem amikor a Creative 4.1-es recsegőkön hallgattam.De azért hozzátenném, hogy ahhoz, hogy a jazz felvételek igazi hangulata átjöjjön, ahhoz nekem kell ez a tér, különben könnyen unalomba fulladna. Minél jobb hangfalaim vannak annál inkább kedvelem a jazzt.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #56474624 #15914 üzenetére
Erősen szubjektív a kérdés. A hifisták egy részének nagyon fontos a térélmény, a többiek meg nevetségesnek tartják, mivel "az nem a zene része". Nincs mindenkire érvényes válasz, de mikor otthon leülsz, nem csak zenét hallasz, hanem egy hangélménnyel szembesülsz, aminek sok összetevője van, köztük a tér is. Egy hangszer hangszíne sem közvetlen zenei tartalom, de elég fura lenne eltekinteni tőle. Azt hiszem, a nézőpontok különbsége onnan fakad, ki miként éli meg a muzsikát. Jómagam mindig magam előtt látom a zenekart zenehallgatás közben, így számomra evidens a térérzet fontossága, míg másoknál meg egy mindenhonnan áradó hang az elvárás. Gyanítom, ennek már köze van a koncertlátogatási szokásokhoz, élményekhez is.
-
Oibacsi
őstag
Nekem is vannak híreim, végre elkészültek a régi monacor szélessávúimhoz a dobozok. Eddig táguló tl-ben voltak, ami annak rendje és módja szerint rezonáltak és túl nagyok is voltak. Ezek most el vannak ráadásul hangolva a szoba frekijétől, a basszus igaz bár egy hangyányit kevesebb de sokkal pontosabb és a tér, valamint a magasak is szebbek lettek.
Nagy köszönet Duracellm-nek a segítségért, DDL-nek pedig előre a készülő csövesem miatt (adott 1-2 tippet).
Képek:
[link]
[link] -
eclipse006
őstag
válasz AMDFan #15915 üzenetére
Értem, köszi. Még annyit, hogy a hangfalak ugyanilyen távolságra vannak egymástól? Csak mert nálam pl. úgy van hogy kb 1,5 méter a hangfalak közötti táv, és én pedig kb. 2-2,5 méterre vagyok a hangfalaktól, legalábbis nekem ott van az a pont ahol helyén vannak a hangok.
Kíváncsi vagyok, hogy pl. nálad hogy van ez a téma.Oibacsi: Szépek lettek a sugárzók.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
KMT
addikt
válasz eclipse006 #15922 üzenetére
Elég messze vagy tőle. Bár lehet, hogy csak én szeretem, ha a szabályos háromszöges felálláshoz képest nem vagyok messzebb a dobozoktól. Szóval legalább 60 fokos szögben lássam őket, de inkább több. Így jobban körülvesz a zene.
-
eclipse006
őstag
-
AMDFan
addikt
válasz eclipse006 #15922 üzenetére
Tehát 2,4-ről hallgatom őket, és a hangfalak belső éle között 2 méter van . Szerintem is próbáld jobban széthúzni a dobozokat, vagy ülj közelebb.
Sajnos a szobaakusztika már csak ilyen. Nekem szerencsére megoldódtak a mélyproblémáim De szoba most is nagyon beleszól a frekimenetbe, itt ott kiemel/kiolt. De hát ez van...
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz eclipse006 #15924 üzenetére
Igen, ez tipikus, mert valószínűleg a szoba közepe felé haladsz, ha hátrébb mész. Nekem is ilyen, de ez a kisebb kompromisszum.
Egyébként nem feltétlenül a zárt doboz miatt van, sőt. Egyszerűen túl sok a visszaverődés a szobádban. Basszuscsapda a megoldás. -
Dorian
félisten
Én 260-ra ülök és a hangfalak tengelytávja 190. A hátsó fal 60-70centire van mögöttem, a hangfalak mögött 45cm. A szobaadottságok miattez van, ezt kell szeretni, ez a max amennyire el lehet húzni a dolgokat egymástól, max a beforgatással tudok még játszani, jelenleg olyan 22 fokban néznek felém. Illetve nagyon várom már a hangcsillapító paneleket, mert főleg a mögöttem lévő fal visszhangos, mint állat. Fölöttük még könyvespolc is lesz, úgy egy hónap múlva. Alakul, alakul...
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
baluka26
nagyúr
válasz #56474624 #15929 üzenetére
Nekem jelent az sok beleölést ám annyira, ha gyorsan cserélgeted.
Nekem a legutóbbi fél évben volt 4 fejhallgatóm (HD555->HD540->K601->HD600), a HD555-t annyiért adtam el, amennyiért vettem két éve, a HD540-en kerestem 6ezret, a K601-en kerestem 3ezret, szóval gyak a HD600-am egy HD555-nél kevesebb árból megvan
Sajnos erősítőmmel nem tudtam ilyen jó biznicet csinálni, mert megáfáztákThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
törölt tag
válasz baluka26 #15930 üzenetére
Mostanság nem egyszer láttam olyat, hogy egy 1-2 éves hangfal az újkori ár 60%-áért több hónap alatt sem megy el. Érdekes, mert a NAD erősítőm simán el tudtam adni 40-ért (gyakorlatilag pár nap alatt, csak itt megemlítve az eladás tényét), én azt hiszem 55-ért vettem. Hangfal szerintem más tészta. Ráadásul 100k felettiek, legjobb esetben is mindegyiken bukik legalább 30-at, kétszer 30 már 60 ezer... Azért az nem olyan kevés 1-2 hónap alatt szerintem. Bár még mindig jobb a helyzet relatíve, mint hangszedőnél, ahol 100%-ot buksz.
-
Oibacsi
őstag
válasz multiplikato #15928 üzenetére
A múltkor ugye visszacseréltem a régi tl dobozaimra, amiben ugye ezek a hangszórók voltak. Tátva maradt a szám, mert ezeket még a jungson ja66-os időkben adtam el (mostmár tudom, hogy az számomra egy hulladék), ugyanis fülre nyugodtabb hangzás, picit talán kevés a magas, de mégis több volt a részlet és a hangszereket jobban elhelyezte a színpadon, ez leginkább a szintetizátrosnál hallottam rock koncertfelvételen. Aztán ugye összeraktam ezt tegnap. 9,5 liter belső térfogat, neotech belső kábelezés, 55hz f3. Az anyaga 15mm-es rétegelt lemez, 4 réteg gesztenye lazúrral. A basszua sokkal kontrolláltabb, de egy picit kevesebb, kb annyi a különbség, mintha túltöltöttem volna a tl-t csillapítóanyaggal. Jobb lett a tér még egy picit és végre nem búg össze a szobával sem, ráadásul nekem a külseje is nagyon bejön.
Már a csöves alkatrészei majdnem megvannak mindannyian
-
eclipse006
őstag
válasz AMDFan #15925 üzenetére
Értem.. Sajnos tényleg a szoba akusztikájával lehet a gond. A hangfalakat nem tudom ennél jobban szét húzni, mivel nagyon közel lenne egyik oldalról a falhoz, a másik oldalról pedig szekrény sorhoz. A térrel nincs gond, sokszor meglepődöm egyes effekteknél.
KMT: Jó lenne csinálni basszus csapdát, de mostanában nagyon nincs időm ilyenekre.. A hangrendszer egyébként hosszában van a szobában, de inkább rakok ide egy képet, hátha úgy érthetőbb.(Az állványok fel vannak töltve homokkal)
[ Szerkesztve ]
-
Oibacsi
őstag
válasz eclipse006 #15934 üzenetére
Nem magas az az állvány?
Milyen típusúk a sugárzók? -
eclipse006
őstag
válasz Oibacsi #15935 üzenetére
77 centi magas, de mint irtam fel van töltve homokkal, én csináltam amúgy őket.
A hangfalak Telefunken TL500 típusúak(30 évesek kb), kétutas Seas magassal (4cm), Isophon méllyel (20cm). Nagyon szeretem őket, kiegyensúlyozottan szólnak. Én újítottam fel a külsejüket, mert elég retro-n néztek ki. Barna doboz, ezüst szövet.
Itt egy közelebbi kép:[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz eclipse006 #15934 üzenetére
Jó magas széken ülhetsz. Majdnem írtam, hogy vágd ki az állvány oldallapjainak közepét, de ha fel van töltve, az más...
-
törölt tag
válasz eclipse006 #15936 üzenetére
Ami alapból van hozzá hangfalkábel, az milyen vastag? Szerintem 2-es a minimum, amit polcsugárzónál használni érdemes, de inkább 2.5-es.
Én is vennék ugyanabból a noname-ből 2.5-est, ami nemrég ámulatba ejtett egy ideig, de csak 1.5-es (amit most használok, az az inakustik atmos air réz, 1.95-ös, ez már azért a 1.5-eshez képest jóval testesebb, a 2.5-es még jobb lehet; bár félek, ha valami gagyit kötök be 2.5-esből, akkor meg lelassul az egész, unalmas lesz), és nem is volt semmi teste. Mondjuk most megint jöhetne egy kis testesség időnként (könnyűzenénél nincs különösebb gondom, inkább nagyzenekari művek esetében), mert a philips cd350 abban jobb valamelyest, és most ugye a protont használom.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse006
őstag
Annyira azért nem, egy kényelmes forgószéken ülök állítható magassággal. Az elején amikor megcsináltam az állványt, üres volt, nos így visszaemlékezve nem gyengén rezonált, miután feltöltöttem, minden megoldódott. A súlya mondjuk elég tekintélyes, majd 25 kilósak.
Ba cy lus: Hát, őőő nem emlékszem, mert eredetileg nem volt aljzat a hátulján, de először egy 1 mm átmérőjű kábellal használtam, jelenleg egy 2,5 mm-es Kácsa által forgalmazott OFC rézvezetékkel van összekötve, az aljzat szintén onnan van, aranyozott banán. Belül sima, 1 mm OFC rézdróttal van kábelezve, a doboz pedig a gyári üveggyapot kockákkal van kitömve.
Szerintem ebben az ársávban ez az egyik legjobb választás a hangfalkábelek közül.Katt. a képre
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Átvittem a rendszeremet a nappaliba (kv. 22 m2), hogy megnézzem, nagyobb helyiségben vajon eltűnik-e a mély. Szerencsére egyáltalán nem kevesebb, csak tisztább abban a tartományban is. Nem pakoltam jobban szét a hangfalakat, mint a kis szobában, így falaktól, mindentől elég távol voltak. Nagyon máshogy szól, de pozitívan más. Azok után idegesítő ez a kis luk. Nem is a tér miatt, amiről már a vásárlás előtti próba során is kiderült számomra, hogy elképesztő (itt meg ebben a kis szobában zavaros, főleg mélységében, ami amúgy rendkívül pontos normál helyiségben), hanem hogy egyszerűen nem olyan sima a hang. Amúgy ebben a szobában is hasonlóan szól, ha hosszában helyezem el (bár kissé keskeny ahhoz a szoba, túl hülyék az arányok ), csakhogy sajnos az lakhatási szempontból kivitelezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oibacsi #15947 üzenetére
Én mondjuk nem ismerem a Jungson-t, de azt hiszem 40-ért eladható, plusz mondjuk bukott utóbbi időben 60-at, az már 100. Abból már elég komoly erősítőt lehet venni használtan. Egyik használt hifi boltban van most egy öreg NAD 120-ért (szerintem lealkudható), de az valami 30 kiló (meglehetősen szép is amúgy, pontos típusát nem jegyeztem meg). Az tuti nem kispályás erősítő.
szerk.: De most utánanézve, lehet csak 24, és ez az...
[ Szerkesztve ]
-
Oibacsi
őstag
válasz #56474624 #15948 üzenetére
Én inkább az építést pártolom vagy akinek nem megy, az építtetést. Sokkal jobban lehet járni, bár az se csövsen olyan 90 körül fog megállni, de mindenből próbáltam bele tutit venni. Lépcső hangerőszabályzó, válogatott csövek, régi remix ellenállás, alaposan túlméretes transzformátorok, csöves egyenirányítás, stb...én is olyan 25-30 kilós végeredményre és 2x4 wattra számítok
mod: van rajta hangszínszabályzó, még ha kikapcsolható is, én akkoris ellenzem
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Oibacsi #15949 üzenetére
Engem még nem győzött meg a DIY ereje, persze lehet hogy azért, mert még nem hallottam semmilyen komoly cuccot. Én még ott tartok, hogy ez a téma bonyolultabb annál, hogy otthon bárki korrekt rendszert tudjon összehozni. És itt nem csak arról van szó, hogy megveszem az erősítőbe a legjobb legdrágább cuccokat, hanem a rendszerszinergiáról (nem csak komponensekként értve, hanem mondjuk egy erősítőn belül). Egy nagyon alap példa erre, hogy nekem pl. az OPA2107-es opamp egyáltalán nem tetszett. Én be nem raknám semmiféle hangkeltőbe, pedig a listaára 3-4x annyi mint a hifi eszközökbe szánt opampoké.
Természetesen ki fogom próbálni a Klipscheket egy jobb erősítővel is, de ez a Jungson egyáltalán nem rossz, az ereje pedig messze elég a 98db-s érzékenységű hangfalakhoz. De kíváncsi leszek majd. Elvileg egy Denon PMA1060 és PMA1560-al is megfogjuk hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest