Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz #56474624 #15914 üzenetére
Én sem vigyázülésben hallgatok zenét, hanem hátradőlök, feldobom a lábam, és csak lubickolok a hangáradatban
Egyébként nyilvánvalóan háttérzeneként is lehet élvezni csak magát a zenét, de nekem nagy élmény úgy is zenét hallgatni, hogy közben látom magam előtt ahogy a dobos jobbról balra végigpüföli a szettet, előtte meg nekem énekel az énekes Igazából szerintem a hifinek ez a sava borsa, a zenét akkor is élveztem amikor a Creative 4.1-es recsegőkön hallgattam.De azért hozzátenném, hogy ahhoz, hogy a jazz felvételek igazi hangulata átjöjjön, ahhoz nekem kell ez a tér, különben könnyen unalomba fulladna. Minél jobb hangfalaim vannak annál inkább kedvelem a jazzt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #56474624 #15914 üzenetére
Erősen szubjektív a kérdés. A hifisták egy részének nagyon fontos a térélmény, a többiek meg nevetségesnek tartják, mivel "az nem a zene része". Nincs mindenkire érvényes válasz, de mikor otthon leülsz, nem csak zenét hallasz, hanem egy hangélménnyel szembesülsz, aminek sok összetevője van, köztük a tér is. Egy hangszer hangszíne sem közvetlen zenei tartalom, de elég fura lenne eltekinteni tőle. Azt hiszem, a nézőpontok különbsége onnan fakad, ki miként éli meg a muzsikát. Jómagam mindig magam előtt látom a zenekart zenehallgatás közben, így számomra evidens a térérzet fontossága, míg másoknál meg egy mindenhonnan áradó hang az elvárás. Gyanítom, ennek már köze van a koncertlátogatási szokásokhoz, élményekhez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest