Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
vittorio7 #14166 üzenetére
Hát nem a legjobb.Nekem Matterthorn-ra a Lepa Vortex vált be.Hőfokra és hangra+árban is sokkal jobb mint a Corsair Sp.Merlinnél még van,nincs egészen 3k és természetesen pwm-s.Hőfokra ugyanazt az értéket hozta még az 1600Ft-s Xilence Red Wing is,hangban viszont 60 %-os fordulat körül a Lepa 10db-el nyert(80% fölött egyforma).Az Sp Perfomance-t 5 fokkal verték,halkabbak és a 2 nem kerül annyiba mint a Corsair....
-
orion1025
őstag
válasz
vittorio7 #14083 üzenetére
Na igen, én is 5 év garisan vettem az előzőt.
A halksághoz egyébként a VGA-t írtam volna, mert általában az szokott zajosabb lenni, legalábbis nálam mindig az lógott ki a sorból, na meg a HDD.Mióta SSD-t használok és a hagyományos lemezem ki van lőve X perc után, mert lényegében csak adatokat tárolok rajta, így konkrétan a VGA zaja ami kihallatszik a gépházból, az is éppen hogy.A némítás elég összetett dolog, mindenre figyelni kell ami lapátos és levegőt mozgat.
-
b1sti
senior tag
válasz
vittorio7 #14060 üzenetére
Sajnos az a hely az olyan! Mindent sokkal drágábban adnak!
Most megnéztem másik 4 helyen is, ahol hasonlóan olcsók voltak a Te általad linkelthez képest, de hiába volt 1-200 ft-al olcsóbb, ha csak 1 év garanciát adnak hozzá! Így valószínű, hogy onnan fogom rendelni, amit linkeltél! Egy erősebb és egy gyengébb géphez kellene majd! A gyengébben egy g3220, R7 260X, semmi extra, a másik egy i5-4570, R9 270X lesz, hyper 212-vel, kicsit komolyabb és erősebb, mint a másik.... Előbbi, a gyengébb tesómnak lesz, úgy gondoltam, hogy abba elég lesz 2 (ha nem kell cserélni az elsőt benne...szted?), az enyémbe pedig mindenképp többet fogok tenni! Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vèdelem az áramszünet ellen!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest