Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Tik meik beállitast hasznáiljátok a hamachinal ott valmien portnal.....valmi Protokol 4 -nél
lasd a videoban [link]
A 10 vagy a 9000 -t ?,mert láttam videot ahol 10re állitsak a 9000-t -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Az uj hamachit hogy lehet rabirni hogy windows indulaskor ne induljon el? Ilyen opciot nem talalok benne. -
LaciLord
csendes tag
Hali!
Haverommal hamachin eddig sikeresen játszottunk, azonban új netem lett, és beütött a mennykő. Az új nethez új router is járt, és ettől kezdve a haverom tudott pingelni engem, illetve a laptopomat, mivel próbaképp azt is felcsatlakoztattam, én viszont őt nem, de a laptopot igen. Mindent kipróbáltam, régebbi hamachi-verziót, portnyitogatást, IP/TCP átírást metrikus valami átállítását, avast lekapcsolását, szóval mindent, de egymás kreált játékait még mindíg nem látjuk. Tudna valaki segíteni? -
solarix45
senior tag
Jövő héten megyek külföldre huzamosabb időre, és ahol leszek, ott sajnos elég korlátozott a net. Hogy nem megy a facetube, meg a youbook, azt még kibírom, de sajnos a céges VPN-re nem tudtam tavaly csatlakozni, és azt hiszem, az FTP és SSH sem működött. Ezek pedig kellenek a munkámhoz.
Logmein átjutott viszont, ezért gondoltam, hogy a Hamachi talán jó lenne. Azt szeretném beállítani, hogy ha csatlakozom a hamachis hálózatban lévő gatewayre, akkor azon, vagy a routeren keresztül menjen minden forgalom. Ezt a wines VPN-nel be lehet állítani, sőt, alapértelmezett, hogy a távoli alapértelmezett átjárót használja a hozzá csatlakozó gép. Ennél viszont nem ment.
Volt egy tippem, amit később ez a topic is megerősített. Hogy csak meg kéne adnom az alapértelmezett átjárót, és a hálózati csatlakozók prioritását állítani, de nem működik. Van valakinek ötlete, hogy lehetne ezt megoldani proxy és remote desktop használata nélkül?Ja, és Windows 7 x64-et használok, ha számít.
-
leoncsabi
csendes tag
Üdv!
A haverommal szeretnénk Resident Evil 5-t Co-Op ban játszani multiban Hamachin keresztül. Csak bárhogy próbálkozunk nem sikerül.Szerettem volna valakit megkérdezni aki tudja mondja már el hogy lehet Resident Evil 5 -el multiban játszani hamachival szükséges beállitások szerintem megvoltak. Amit a legtöbb youtube-os videón láttam.Aki tudja az légyszives irja le hogyan kellene.Köszönöm. -
De4d
őstag
Üdv.
Lenne néhány kérdésem a hamachival kapcsolatban.
1, A Heroes 4et valaki próbálta már lehet vele tolni?
Ha igen. 2, feltettem új azonosítót kell létrehozni, a pw mindegy. Az azonosító az ami miután elindítom a progit megjelenik a nevemnél? ( ip számsor )
3, Így belépett és ezt megadom a játékostárnak meg a pw-t és már rám is kapcsolódik? -
Süni 1985 F
senior tag
Szeretnénk zombizni haverral hamachival de mióta win7 32bit ultimate van fent mindkettőnknek azóta nemlátjuk egymás szerverét.
Tűzfal OFF úgy sem.
Mi lehet a gáz? -
Sanyix
őstag
hi
hamacsizni próbálunk a haverral.
én win7 +router, ő xp+router
hálózat létrehozva, cset megy, pingelni hamacsiból viszont én őt nem tudom, ő engem viszont igen, hamacsi ablakban minden zöld.
A játékban ő nem lát engem, se a játékom, én őt és a játékát igen, persze joinnál connection timeout.upnp-t nem használ (pedig működik az a routeren, torrent használja), és vagy 40 féle portot írnak összevissza amit engedélyezni kéne a hamacsihoz. Nem hiszem el hogy ennyi kell.
Mit kell engedélyezni. -
válasz
Gaaabeeesz #483 üzenetére
Mert mindenkinek a hamachi-s IP címet kell használnia. Így biztosan működni fog.
-
Hol lehet beállítani, hogy a gép indulásakor nem induljon el a hamachi?
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Nekem olyan problémám lenne, hogy szeretnék hamachival játszani.
2en ugyanazon a routeren vagyunk, a többiek meg kb 30kmre tőlrünk.
Hamachi serverre mindenki fellép, tudunk chatelni meg minden. szóval a server jó.
Szóval: mi ketten az egy routeren tudunk hamachin keresztül lanozni rendesen.
viszont senki más nem látja a szervert amit a játékban csinálunk (többet is próbáltunk)a mi ipnket a router osztja ki, 192.168.1.10x
a többieké pedig a UPC által kiadott ip.. 89.....
de ők egymással sem tudnak játszani.a 2működő gépen Win7 64bit van.
akik nem tudnak csatlakozni, abból kettő 32bites Win64, kettő pedig XP-s
nem tudjátok mi lehet a probléma?
már szenvedtem vele nagyon sokat, de sehogy sem akar megjelenni másoknak a játékokban a szerver.
próbáltam az 1.0.3.0val és a 2. nemtom hányassal is.
légyszives segítsetek!
-
drazse18
csendes tag
Hello! C&C generals zero hourral szeretnék hamachival játszani vki leírná pontosan h kell ezt csinálni!! Csatlakozhatok is ha karja valaki!csak szóljon!Előre is köszönöm!
zsoca000007@citromail.hu
-
Baggio11
csendes tag
Hali!
Win7em van és nembírom működésre bírni. Végigcsináltam ezeket a beállításokat: http://humachi.hu/faq de pingelésnél mindig ez van: http://prohardver.hu/dl/upc/2010-02/14/124512_srcb1hdfl9n4hezs_nevtelen.png
Ha valaki tud megoldást segítsen pls!! -
kamion1234
csendes tag
Valaki megírná privibe hogy menne a lanon játszás interneten hamachival fif 08-al mert nekem sehogy se megy!!!Hiába csatlakozoka másik hálózathoz nem érzékelik egymást,köszönöm előre is!!!
-
mity89
csendes tag
Így van, ott nem látom. Nekem nincs routerem, de ha lenne is, az nem szól bele abba h látom e. Két kapcsolat van, az egyik ugye a modem, a másik meg a net. és harmadiknak ott kéne lennie a hamachinak, de nincs.. Egyszerűen nem értem, hogy miért... Ha rendszergazdaként futtatom akkor sincs. De semmi hibát nem ír ki. A többi felhasználó mellett van kis sárga háromszög felkiáltójellel, valami VPN hálózatot jelent vagy annak hibáját.
-
mity89
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy Win 7 et használok és szeretnénk hamachi hálózatot létrehozni tesómmal (nem együtt lakunk, még mielőtt valaki megkérdezné
). fel is tettük mind a ketten ugyanazt a verziot, neki Xp je van, nemtom ez számít e....
A lényeg, hogy a hálózati kapcsolatoknál nem látom a hamachit, pedig el van inditva, sőt még beszélgetni is tudunk rajta. Igaz, a pingelés és a böngészés funkció sem működik, de gondolom ez összefügg azzal hogy nem látom a kapcsolatoknál..
Mitől lehet? mit csinálhatnék? Tűzfalban teljesen engedélyeztem a hamachit, kifelé, befelé.
Öcsémnek routere is van, kell valamit port forwardingolni esetleg?
Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszi! -
person
senior tag
Üdv. Win7 64bit-est használok. Nem tudom van e jelentősége de adsl-em van.
Hamachi 2.0.1 -et és a 1.0.3-as verziót is próbáltam. A problémám, hogy a metrikát hiába állítom 10-re , (restart megvolt) netre csatlakozás vagy hamachi indítása után visszaáll 4235-re. Ha visszateszem megint 10-re és hamachi indítás után nem áll vissza akkor nem is csatlakozni hamachi. És persze nincs is netem sehol. És vista 32bit alatt is ezt tapasztaltam.
Ha valakinek lenne hasznos ötlete annak nagyon tudnék örülni. -
kovacsroli
senior tag
válasz
KiLlHeIm13 #470 üzenetére
-
KiLlHeIm13
csendes tag
válasz
kovacsroli #469 üzenetére
pü-ben ment!
-
kovacsroli
senior tag
kihalt
-
kovacsroli
senior tag
Üdv!
van egy kis gondom, haverokkal játszanán AGe of Empires III-al hamachi segítségével, meg is csinálok midnent, majd mikor kapcsolódnának, azt kapják hogy a fogadó visszavonta a játékot. erre valami megoldás? nem vontam vissza semmit ugyanis
-
M@nH.
aktív tag
Hellosztok!
Nekem hamachi van win7-en a fájlmegosztás része működik de a játékokkal nemigen akar működni a dolog. A humachi oldalon elolvastam a Gyik-ot de azt a 10es metrikát nem értem. Ugyanis ha beállítom az értékét 10-re akkor nincs net kapcsolatom. Ez miért lehet. Egyébként minden mást beállítottam.
-
Avatár
csendes tag
Sziasztok!
A BFME2 játék kedvelőinek itt egy remek hamachi szerver:
Név: .::| LotR: The Battle for Middle Earth 2 |::.
Jelszó: bfme2
Gyertek minél többen, itt nagy csatákban lesz részetek!
-
OkosTibiKing
tag
hali!
lenne 2 gép mindketten windows 7 64 bitesek is és starcraftozni akartunk de a hamachin nem látjuk egymást. pedig a legújabb 2.0.1.66 volt fent mindkettőnknél, megpróbáltuk a EasyVPN -t is de ezzel sem volt jó
igy vki tud ajánlani vmi megoldást amivel tudnánk hálózatot csinálni a 2 gép között a neten keresztül? -
kispal.laci
csendes tag
És hogy tudnám leszedni???XD
Csak mert sztem akkor lehetett gond amikor a tűzfalat kikapcsoltam san andreas multiplayernél:S
Sztetek mit csináljak?? Ha kell letörlöm a san andreast(a multiját már letöröltem) -
jakec
tag
Köszi előre is!
-
jakec
tag
Hali! Windows7-m van... s a haveroknak XP! Az lenne a gond, hogy semmit nem tudunk játszani hamachival, mert nem talál semmit, pedig minden bevan álllitva (TCP/IP 4 és 6). Most pld. Starcraftozni akartunk s az se megy... Próbáltunk IPXen de a win7 alapból nem rendelkezik IPX protokollal... tehát ha nekem Win7 van és másnak Xp akkor nem lehet LANON ?
-
wilddog
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy feltétlenül, mindig ki kell kapcsolni a Windows-ban a tűzfalat, hogyha hamachi-n keresztül játszok? Mert sajnos legutóbb azt írta ki a játék , hogy : "Connect aborted.". Amikor pedig kikapcsoltam a tűzfalat, akkor indult csak el Multi-ban.Ez ugyebár nem tűnik bonyolultnak, elvégre csak a játék megkezdése előtt ki kell kapcsolni a tűzfalat.. Na deha kikapcsolom a tűzfalamat, az nem gáz?? Hiszen így kaphatok egy csomó vírust, meg spyware-t, nem?
-
kispal.laci
csendes tag
NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM LENNE SEGÍTSÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már régebben hamachiztam a barátommal és minden tökéletesen működött.
Egyszer csak a zöld jel átváltott kékre (azzal hogy továbbított csatorna). Az a gond hogy lehetne még így is lanon játszani, de 500 fölött van a pingem!! HELP!!!
Már mindennel próbálkoztunk, régebbit szedtünk le, a beállításokon álítottunk, tűzfalat is ki-be kapcsoltuk, mindent.
Mit tegyek hogy újra zöld legyen??????????????? Előre is kösz! -
Speederer
senior tag
Nagyvonalakban annyi, hogy uninstalláld le, majd törölj minden hamachi-val kapcsolatos dolgot. Bár ekkor + a korábbi ip cím is ugrik, mert újat kapsz.
Előtte le lehet menteni (legalábbis régebben úgy működött a dolog), de hogy visszaállítani a régi beállításokat hogyan lehet, abba még nem merültem.
Itt van még szó a problémáról -
T-Bag81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én egy kis helpet szeretnék kérni,Shiftel szeretnénk,hamachin keresztül haverommal játszani,de nem megy.Win 764bitről vagyok,metrika beállítva 10-es értékre,hálózati sorrendben első a hamachi,1.0.3.0át használok,shift természetesen peccselve van.
A kérdésem az hogy mi hiányzik még,hogy menjen?Az embereket a szobában látom,haveromat is,beletudok túrni is a gépébe,pingelés is megy faszán,de játékon belül nem talál semmit...Köcce előre is!!!!
-
citkar
addikt
üdv
segítséget kérnék
olyan gondom van, hogy egy haverommal feltoljuk a hamachit, LAN-ban nem látjuk egyműst a játékok alatt
ping jó, sőt pl civilizationnál direct IP alapján megtaláljuk egymást s megy a játék rendesen (de LAN alatt nem)egy olyan játéknál ahol nincs direct IP csak LAN ot nem látjuk egymást, hogy orovsolható ez a probléma h ott is lássuk s játszhassunk?
ötlet valakinek?
-
MaciG
addikt
üdv.
Valakinek esetlek sikerült rájönnie, hogy EZ mitől van, MErt nekem is ez a hiba, keresgéltem erre-arra ,de semmi.
-
onereborn
tag
Crysis wars sem megy Haman keresztül! ..sztem nem engedik a LAN gémeket! - más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest