Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blada
csendes tag
Ha jól vettem észre csak a felcsatolt meghajtóra való másolásnál jön elő ez a hiba..
-
blada
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy 2 kliens között szeretnék fájlokat mozgatni, de fájl másolásnál kiírja, hogy számolás... és ez nem is változik egy idő után pedig, hogy hálózati hiba.
Pár kb-s fájlokat tudok másolgatni a 2 kliens között.
Megvettem 1 évre Hamachi Standard csomagot.
SMB megosztás működik látom a másik kliens megosztott fájljait.
Hamchin is megvannak jelölve biztonságos klienseknek!
(Android- al is ha rámegyek a hálózatra és másolnák fájlokat akkor is ugyan ez van.)
Köszi ha segítetek.
Üdv
Dávid -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Olyan gyors kérdésem lenne hogy ha nekem van 2db 5 fős szobám hamachiba, ugyan azon az ip-n.
És nyolcan szeretnénk játszani hamachi-n keresztül, úgy hogy 4 fő az első szobában, 3 meg a másodikban akkor így működne a játék? Látnánk egymást mindannyian? Vagy külön látná egymást az első 4 játékos, és külön a másik három?A választ előre is köszi!
-
DrojDtroll
veterán
Van itt valaki aki linuxon használ Hamachi-t ssh eléréshez, vagy tud benne segíteni?
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok,
Két telephely között kellene nyomtatnom és a felét már hamachival megoldottam, a távoli gép már nyomtat az itthoni nyomtatómra ami kábellal van csatlakoztatva. A baj az, hogy én nem tudok a másikra, ott a nyomtató hálózati nyomtatóként üzemel és az itthoni gépem nem találja.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ismerősökkel ilyen afféle LAN partyt szeretnénk csinálni, és az lehetséges hogy két ismerősöm egyáltalán nem látja egymást sehol sem?
Játékokon belül nem látják egymást! Ha pedig egy szerverre csatlakoznak véletlen szerűen kidobja a szerver az egyiket
Már teljesen tanácstalan vagyok hogy milehet a baj
Valaki tud segíteni? -
Bazs87
tag
Sziasztok!
Elnézést, de nem olvastam végig a teljes fórumot, ez nem szép dolog, de elég egy linkelés is, ha már a téma volt terítéken.
Szeretnék egy használható leírást ahhoz, hogy free hamachival neten keresztül hogyan tudnám elérni az otthoni fizikai hálózatot, webserverek, camok, nas...
Kerestem már google-n a témában, de sajnos nem találtam leírást ami alapján el tudtam volna indulni.
Valaki csinált már ilyet, egyáltalán lehetséges ez?Köszönöm előre is!
Bazs87 -
kirjak
aktív tag
Üdv!
Redalert 3 (Eredeti Steames) Hamachi beállításához tudna nekem valaki segítéget nyújtani ?
(leírással)Köszönöm !
-
korkeadk
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis gond a hamachival meg a tűzfallal.
Az van, hogy hamachis Minecraft szervert futtatok a gépen, a szerverbeállítások minden stimmel, egyik haverom tökéletesen be tud lépni a játékba, viszont egy másik haverom már nem. A hamachin egyébként kéken villog az illető, nem is zölden világít, a hamachi diagnosztika azt írja, hogy a tűzfal adatforgalmi szabályaival van gond. Na most mindjetten megnéztük a szabályokat, minden java, minecraft és hamachi szabályt engedélyeztünk mind magán, ming nyilvános hálózaton. A tűzfalon belül alkalmazások és szolgáltatások engedélyezésénél is minden engedélyezve van, külön hozzá van adva a hamachi és a jimecraft is. Mindezek után ugyezt a diagnosztikát írja. Fogalmam sincs mit próbálhatnánk még ki. Minden ezzel kapcsolatos program újra lett rakva, frissítve.
Előre is köszi. -
ngi
csendes tag
sziasztok, cossaksozni szeretnénk hamachi 2.2.0.291 használatával. Haverom gépén XP-van és T-s mobil internetet használ.
Nem csatlakozik fel a hamachi mert offline-nak látja a számítógépet és nem tud a LogMeIn szerverhez csatlakozni.
Valaki találkozott már hasonló problémával? -
Colonel993
senior tag
Halihó...
Volna egy pöttynyi problémám...
Adott egy PPoE internet csatlakozás. (Digi, 100Mb/s... )
Ez belemegy egy D-Link DIR-635 be és onnan osztva van LAN-on és Wifin az internet.LAN-on csatlakozik egy asztali gép és van még egy kimeneti LAN ág ha kellene a gyorsabb sávszél.
WiFin csatlakozok Hamachi-ra ThinkPad-el... kreálok szervert.
Ezek után ugyan ez asztalin csak itt csatlakozok a szerverre..."Látjuk egymást" a géppekkel, de mindkét irányban Piros pötty, és ha fölé viszem a kurzort akkor mutatja mint magyarázat; Közvetlen csatorna zárolt.
Ha játékban generálok LAN-ra valamit akkor természetesen nem látni a másik gépről semmilyen szervert, stb...Miként lehet ezt orvosolni?
Ha jól sejtem valami az IP-kkel gubancolódott össze, de DHCP-n ki van oszvta 1-1 fix IP mindkét gépnek (192.168.0.193, 192.168.0.173)Szerk.:
Metrika módosítva mindkét gépen; Hamachi 1, és minden más sorban utána 2,3,4... -
Gabesz87
veterán
Nem túl pörgős a topic, ahogy látom, de hátha válaszol valaki. Miért van az, hogy a gép indításánál elindul a Hamachi is (na nem ez a baj, hogy elindul a Hamachi), de nem csatlakozik a létrehozott hálózathoz automatikusan? Nekem kell kézzel "bekapcsolni". Régebben egyből kapcsolódott. Mit kell beállítani, hogy magától megtegye?
-
akyyy
senior tag
újratettük a gépet én is, meg haver is (nekem win8.1, neki 7), feltettük a hamachit, be is lépnuk a szobába, de nem tujduk egymást pingelni (time out). mindketten zöldek vagyunk pedig. én kikapcsoltam a tüzfalat és akkor sem jó.
ujrarakás előtt is néha csinálta ezt, akkor egy restart, és megoldotta, de most semmi se segít. mi lehet a gond?
-
nem_tom
őstag
Üdv! Hogyan tudom törölni a Hamachi-t a gépemről? A Programok és szolgáltatásokban nincsen, a mappájában meg nem találok semmilyen telepítőt. Előre is köszi!
-
crate
csendes tag
Vissza olvastam pár oldal hozzászólást de megoldást nem találtam.Következő a problémám: váltottam új netet a UPC-nél 30 megásra és ezzel kaptam egy új wi-fi-s modemet is, WIN7 32 bites rendszerem van.Az előtt hogy váltottam, tudtunk hamachin keresztül játszani L4D-2t, de miután bekötöttem az új modemet valami elment és azóta rossz a hamachi nem tudok csatlakozni és hozzám sem, de hamachiba látjuk egymást. a rendszert újra tettem és új hamachit is feltettem (azonos verzióju hamachi volt mind2 gépen ) de nem oldotta meg.Tűz falon kivan engedve. Hálózatin központba ezt látom a hamachinál : Hozzáférés típusa: nincs internetkapcsolat, Kapcsolatok: Hamachi.Modembeállításhoz nem értek sem az internetesekhez ha valaki letudná írni részletesen mit hol, hova írjak megköszönném.
Előre is köszi aki tud megoldást rá! -
Ziog
aktív tag
Hamachin keresztül szoktam fájlokat másolni vagy épp filmeket nézni, azonban gyakran szakadozik a kép es hang is 10 Mbiten jönnek keresztül az adatok ez mindkét oldalon biztosított. Torrent egyebek nem mennek közben. Ha streamingelnék lehet, hogy javulna ez a dolog?
-
gorwik
csendes tag
Bocsi a Call of Duty 4-ről van szó és ő router mögött van de nem ő a szerver.
-
gorwik
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az egyik haverommal akarunk játszani hamachin keresztül. Látja is a LAN szervernél a szerverem, de mikor csatlakozna csak elkezd számolni a csatlakozásig de nem csatlakozik. Mi lehet a gond?
Köszi a segítséget! -
RaZroX
addikt
Üdv! A segítségeteket szeretném kérni!
Szóval egyik haverommal Red Alert 3 Multizni szeretnénk a hamachi segítségével.
Na a probléma, hogy egyikönknek sincsenek engedélyezve a hamachi portjai, és fogalmam sincs hogyan kell megcsinálni. Szóval ebben kéne a segítség.
ui.: Az esetleg nem jelent problémát, hogy én OSX-et ő meg WinXP-t használ ? -
bivalyolo
őstag
válasz
barack1997 #624 üzenetére
próbáljátok ki a tunngle-t.
-
barack1997
senior tag
Helló!
Barátommal Splinter Cell Chaos Theory-zni szeretnénk LAN-on keresztül, de benyomjuk a hamachit közös szobába, a játéba belépünk LAN módba, de nem látjuk egymást. (win7 64 bit)
-
MrSzab
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig szerintem a Hamachival.
A Hamachival oldottam meg hogy barátaimmal tudjak játszani online.
Minden sikerült, tudtunk játszani semmi gond nem volt míg addig, egyszer valami folytán kikellet húzni a netet. Azóta hoppá, nem tudnak feljönni csak én. (persze azóta visszaraktam a netet) Semmit sem csináltam, nem tudom mi a baj.
Remélem ti tudtok segíteni ,vagy legalább adjatok tippet mi lehet a gond! Előre kösz!
-
jerry311
nagyúr
Otleteket kerekszepen a kovetkezo problema megoldasara.
Hamachi boldogan mukodott meg par napja. Aztan valami tortent es most csak akkor zold ha van aktiv user a tavoli gepen (remote desktop is jo, de ugy hamachin kereszutl nem megy, mert akkor meg szurke).
Ha a hamachi zold, RDP akkor sem megy at rajta.Namost ez mi?
-
wolfman
veterán
Lehet már leírta valaki korábban vagy volt róla szó!
Ha van egy szerver amit létrehozok Hamachiban, belépek egy névvel, majd újrateszem a Windowst, felteszem megint a Hamachit és ugyan azzal a névvel belépek abba a szerverbe, akkor miért csinál másik felhasználót és miért nem törli ki az előzőt?Ami jobban érdekel, hogy hogyan lehet kitörölni a régi profilomat?
-
neo81
senior tag
Hi!
COD 4-el szeretnék játszani ismerőseimmel GameRanger segítségével.
Egyikőnk csinál vele egy szervert, addig minden ok.
De, ha valamelyikőnk rá akar csatlakozni, akkor bent a játékban key code in use....hibaüzenetet ír ki, és nem enged be.
Tört verziót használ mindegyőnk.
Érdekes, mert, ha GameRanger -ben szeretnék valaki idegen szerverére csatlakozni, akkor gond nélkül tudok azzal játszani.
Meg tudná mondani valaki, hogy mi lehet a baj?
Köszi! -
exabit
tag
Nem, így sem működik...
-
exabit
tag
Üdv. Nekem egy windows tűzfalas problémám van. Abban az esetben ha a windows xp sp3 tűzfala be van kapcsolva, a Hamachiban mindenkit zöldnek látok ugyan és engem is, azonban a játékban hiába látják a kreált játékomat, csatlakozni már nem tudnak hozzám. Ha kikapcsolom a tűzfalat ez a probléma megoldódik de ezt szeretném elkerülni ha lehetséges. A tűzfal kivételei között szerepel a hamcahi és a kivételek sincsenek letiltva.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki Call of Duty 4 - Modern Warfare Hamachi-val való beállításában?
(Skype vagy MSN címem van, úgy könnyebb lenne a dolog) -
Benjament
tag
Haverommal szeretnék Dungeon Keeper 2-őzni, csak sajna nem sikerül sehogy se
Próbáltuk ugyanolyan verziójú hamachival, de semmi.
Esetleg valami ötlet ? -
lalakov
senior tag
Első körben tegyétek fel a legújabb klienst, mert a régiek elsejétől nem támogatottak.
Aztán ezen leírás alapján állítsátok be: leírás
Megjegyzem, ha mások is olvassák majd ezt a hszt., hogy akinek XP-je van az is csinálja meg a beállítást, mert nálunk enélkül csak a W7-ek látták egymást játékban.Viszont egy barátomnak gondja akadt. Ha felteszi az új verziót a netje folyamatosan megszakad, míg le nem szedi a klienst. Van ötlete erre valakinek?
-
Ha játszani akartok csak Hamachival, van egyszerűbb megoldás is
-
Süni 1985 F
senior tag
Nekem is csak offline megy a hamachi de mi lehet a baja?
-
norbi0604
aktív tag
Automatikus indítást a windows indulásakor hol lehet lelőni a legújabb Hamachiban?
Szerk.: Nemlényeg, megvan
-
Maxell014
senior tag
válasz
Feribacsi555 #601 üzenetére
én is gondoltam már rá és kerestem is neten hogy milyen port kell neki találtam vagy 5-öt de egyiksem volt jó ha esetleg tudod hogy milyet meg hogyan kell ami jó azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest