Hirdetés
-
GAMEPOD
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
válasz
hevepapa #30514 üzenetére
Igen, de ahogy néztem, kb. 60,- forint a különbség méterenként, nekem olyan 50 méter (ami lehet akár 60 is) mennyiség kell, de a lakóházból lemegy a "gerinc", azon van egy router, ami jelenleg wifi extenderként is szolgál a garázsban amikor valamit csinálok és netezek, meg a mobiltelcsi, meg ha jön valaki, és ezen van egy switch, ezen keresztül működnek a kamerák.
Tehát a gerinc mindenképpen előre gondolkodva lesz kiépítve, a kamera felé pedig mehetnének akár egy CAT5-n is, de elhozok egy bontatlan tekercset, fel lesz írva a kezdő méter, visszaviszem valamennyivel, azon is ott a méter, a különbséget fizetem, nem akarok centizve előre méretezni, mert amúgy sem lehet pontosan kiszámolni, ha marad valamennyi kábel, az is plusz kiadás lesz, mintha most egyelőre feleslegesen jónak tűnőt építek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest