-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Woodslave #91235 üzenetére
Ilyen traumát okoztam? Akkor had dicsérjelek is egy kicsit. Ezzel az alakkal igazi Coca-kóla reklámarc lehettél volna
Amúgy sztem a múltkor inkább a feszítés közben eltorzult arcod volt rémisztő, nem alapból a fejszerkezeted
(#91287) Woodslave
Borzalom. Én is lábaztam, de ez igazi földi pokol. 3 gyakorlat után már nem tudok járni, csuklik össze a lábam, ha hajlítani akarom. Lépcsőn lefelé csak 2 kézzel kapaszkodva bírok menni.(#91288) IMIIKE1998
Én 17 évesen bronzérmes lettem diákolimpián fekvenyomásban. Csak azért nem ezüst, mert a rejtett erőforrás, aki 2. lett, egy fél kilóval könnyebb volt, mint én (ugyanannyit nyomtunk).[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #91235 üzenetére
hol a before?
nekem nem tölti be csak az Aftert(#91242) gaborn1:
ár felfelé, tömege lefelé változott[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!